Lillie Gitte Østergaard

Foto: Sandra Åberg

Lillie Gitte Østergaards skønhedstips

“Dette er virkelig en vidunderserie for skandinavisk hår”

38-årige Lillie Gitte Østergaard, indehaver af klinikken DollFace, elsker tunge dufte og ­blander gerne selv et par dråber vanilje i sin parfume, så den bliver helt unik.

1. Uundværligt serum
Jeg vil aldrig kunne undvære et serum under mine cremer. Jeg føler, at jeg mangler noget, hvis jeg ikke bruger det. Min favorit er Complete Reform fra Murad, der udglatter, forbygger linjer og er fantastisk, hvis man, som jeg, har tendens til hormonelle udbrud.

Complete Reform, 30 ml, Murad, 729 kr.

2. Let fugter
Til kroppen bruger jeg Body Hydrator fra Ling Skin Care, der føles som en blanding af olie og flydende serum. Den optages omgående og er især genial om sommeren, hvor kropsprodukter ikke må føles for fedtende. Den dufter i øvrigt helt fantastisk!

Body Hydrator, 240 ml, Ling New York, 279 kr.

3. Husk læberne
Vi glemmer tit at ­pleje læberne udover om vinteren, hvor de kan blive tørre. Men den fine læbehud har brug for fugt året rundt! Lige nu er favoritten en ­farvet læbebalsam fra Mizon, der fugter, holder længe og giver en lækker naturlig farve.

Tinted Lip Balm, Lovely Pink, Mizon, 125 kr.

4. Basal makeup
Jeg bruger ikke makeup til hverdag ud over eyeliner og mascara. Det er en nem måde at pifte ansigtet en smule op på. Skal jeg gøre lidt ekstra, bruger jeg Face & Body Foundation fra MAC. Den giver en smuk, ensartet og glødende hud. Du får det bedste resultat ved at bruge ­flere lag og arbejde den godt ind i huden.

Face & Body Foundation, 50 ml, MAC, 225 kr.

5. Helende ­hårpleje
Jeg elsker de smukke produkter fra Maria Nila, og min favorit er den nye Heal- serie, der gør min hovedbund sund og stimulerer hårvæksten. Det er virkelig en vidunderserie for skandinavisk hår!

Heal Masque, 250 ml, Maria Nila, 259 kr.

6. Vaniljedråber
Jeg elsker dekadente dufte, helst de lidt tungere med noter af vanilje, bergamotte eller rosmarin. Jeg blander som regel mine dufte, så de bliver unikke. Lige nu er vinderen Marrakech Intense fra Aesop. Jeg ynder at blande den med lidt vaniljeduft.

Marrakech Intense Eau de Toilette, 50 ml, Aesop, 620 kr.

7. Rul dig skøn
Jeg har forelsket mig inderligt i Dermarolleren fra Dermaroller Original Denmark. Såfremt man skal bruge needling, som en del af sin skønhedspleje, er kvalitet altafgørende for ikke at skade huden, så jeg fraråder at købe billige, dårlige kopier på nettet. 

Dermaroller, Dermaroller Original Denmark, 925 kr.

LÆS OGSÅ: Marie Jedig: “Dette er det bedste stylingprodukt, jeg nogensinde har brugt”

LÆS OGSÅ: “Denne bodylotion køber jeg igen og igen. Den dufter himmelsk”

LÆS OGSÅ: “Jeg har en meget sart hud, så jeg slår ud af rigtig mange cremer. Disse produkter bruger jeg”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed

610x200_woordy_knap2.jpeg