Drømmer du (også) om ferie? Her er fem af verdens vildeste hoteller.

Drømmer du (også) om ferie? Her er fem af verdens vildeste hoteller.

Bliv vækket af giraffer eller overnat under vandet. Disse hoteller er i en kategori helt for sig selv.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million kroner?

De fleste af os, har nok stillet os selv det spørgsmål og leget med tanken om, hvad vi ville bruge pengene på, hvis vi pludselig en dag blev millionærer.

Måske ville du købe en ny bil? Måske ville du flytte ind i et stort, lækkert hus? Eller måske ville du pakke kufferterne, bestille en flybillet og rejse ud for at opleve verden?

Hvis det er rejsedrømmene, der trækker, er der masser af inspiration at hente lige her. Vi har nemlig samlet fem af verdens vildeste og mest eventyrlige hoteller, så du kan drømme dig lidt væk fra hverdagen.

Skal drømmen blive til virkelighed?

Mens du læser artiklen og fantaserer om fantastiske udsigter, undervandshoteller eller nordlys, er der i øjeblikket millioner af kroner på højkant på spilleautomater online hos LeoVegas.

Lige nu kan du blandt andet vinde over 1,2 millioner kroner i spillet Divine Fortune. Du kan også gå efter den helt store gevinst på knap 6 millioner kroner i Super Spinner Bar-X, eller du kan deltage i julespillet, hvor det er muligt at vinde pengepræmier hver eneste dag frem til jul.

Så hvem siger, at dine drømme kun behøver at være fiktive ferieplaner og urealistiske fantasier? Måske kan de gå i opfyldelse, og måske bliver det dig, der er en dag får råd til at checke ind på et af disse vilde hoteller.

Fem fantastiske hoteller

1) Overnat under nordlyset1.gif

foto af: http://www.kakslauttanen.fi/ 

Store, åbne vidder, stilhed, smukke snelandskaber og en magisk himmel. I Lapland i det nordlige Finland finder du hotellet Kakslauttanen, hvor du kan du få en romantisk oplevelse ud over det sædvandlige. Hotellets ’værelser’ består af små glasigloer, som ligger midt ude i den barske og kolde natur. Mens du holder varmen indendørs med opvarmede gulve, kan du ligge i din seng og kigge op på stjernehimlen gennem igloens glastag, inden du falder i søvn. Og ikke nok med det – det finske resort, som hotellet ligger i, er et af de områder i verden, hvor der er de bedste betingelser for at se nordlys. I perioden mellem august og april kan du således være heldig at opleve det utrolige naturfænomen brede sig over himlen.

Læs mere om hotellet her 

2) Et værelse med havudsigt2.gif

foto af: https://www.poseidonresorts.com/

Et ’værelse med havudsigt’ får en helt ny betydning, hvis du besøger Poseidon Undersea Resorts tæt på Fiji. Luksushotellet ligger nemlig under havets overflade. For at komme hen til hotellet, er du nødt til at tage en elevator ned i vandet, og her vil du opleve, hvordan en fantastisk verden åbner sig. Hotellets værelser er alle udstyret med store vinduer, så du kan betragte de farverige og eksotiske fisk, som svømmer rundt i det krystalklare vand. Vil du endnu tættere på havets dyr, og er du nysgerrig efter at undersøge den undersøiske verden, er der både mulighed for at komme ud og dykke og for at booke en tur i en ubåd.

Læs mere om hotellet her
3) Bo på en klippevæg
3.gif

foto af: http://naturavive.com/web/skylodge-adventure-suites/

Er du vild med eventyr, højder og adrenalinkicks, er Skylodge Adventure Suites i Peru måske noget for dig. Hotellets små transparente suiter hænger 400 meter over jordens overflade på ydersiden af en klippevæg. Herfra har du en enestående udsigt over det smukke og voldsomme klippelandsskab i Urubamba-dalen, og du kan være ret sikker på ikke at blive forstyrret, mens du hænger der i dit lille glas-bo – udover selvfølgelig når personalet kommer forbi og serverer mad for dig. For at komme op til suiten, er du dog nødt til at arbejde lidt. Den eneste mulighed er nemlig at klatre op ad bjergvæggen. Ifølge firmaet bag, Nature Vive, kan det dog sagtens lade sig gøre – også selvom du ingen erfaring har med at klatre – og firmaet tilbyder guides og kurser, så du bliver godt rustet til at kravle i seng.

Læs mere om hotellet her 

4) Sig godmorgen til giraffen4.gif

foto af: https://www.thesafaricollection.com/properties/giraffe-manor/#qaccomm 

Der er ingen garanti for, at du kan have dit værelse i fred, hvis du besøger Giraffe Manor i Kenya. Hotellet, som ligger i en naturpark i en forstad til Nairobi, har nemlig et par stamgæster, som ofte kommer forbi og stikker hovedet ind gennem vinduerne for at hilse på. Stamgæsterne er de vilde giraffer, som bor i området, og som med årene har vænnet sig til, at de kan komme forbi og få en lille godbid af turisterne, inden de vandrer videre ud i den afrikanske natur. Særligt om morgenen og om aftenen skulle der være god chance for, at et af de langhalsede dyr kommer forbi, og selvom girafferne er vilde, skulle det være muligt at fodre dem med hånden.

Læs mere om hotellet her

5) Ud i det blå5.gif

foto af: http://www.themantaresort.com/the-resort/accommodation/underwater-room/ 

Havudsigt til alle sider. På The Manta Resort kan du bo fuldstændigt roligt og uforstyrret midt i det turkisblå hav. Den flydende hotelsuite ligger i det Indiske Ocean omkring 250 meter fra Tanzanias kyst, og en ferie her begynder med en lille bådtur ud til suiten. Herefter har du det hele for dig selv og bliver kun forstyrret, når personalet kommer ud for at serverer dine måltider. Den luksuriøse suite består af tre etager. Fra den midterste etage kan du hoppe direkte i vandet eller slappe af i loungen. Herfra leder en stige op til tagterrassen, hvor du kan slikke sol om dagen og se på stjerner om natten. Den nederste etage – soveværelset – finder du under vandet. Her kan du gennem værelsets store vinduer få et unikt indblik i havets farverige dyreliv.  

Læs mere om hotellet her