Ed Sherran Cherry Seaborn
Ed Sheeran skal giftes med sin barndomsveninde - bliv klogere på hende her.

Ed Sheeran kæreste

Forretningskvinde og barndomsven: 11 ting, du ikke vidste om Ed Sheerans forlovede

Den populære sanger har været nede på ét knæ – og beskriver sin udkårne som ”perfect”.

Ed Sheeran har smidt en kærlighedsbombe.

Eller nærmest to af slagsen. For det var i hvert fald gået denne redaktions næse forbi, at den populære sanger i det hele taget var i et forhold. Og nu viser det sig, at det er han – og endda i et meget seriøst et af slagsen!

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran får rolle i verdenskendt tv-serie

Den rødhårede hitmager har nemlig været nede på ét knæ, og på sin Instagram fortæller han stolt, at hans udkårende sagde ja.

Bliv klogere på kvinden i "Perfect"-sangerens liv lige her:

1. Hun tør løbe en risiko!

Ed Sheerans forlovede hedder Cherry Seaborn. Hun er 24 år og laver til daglig noget helt andet end sin syngende tatoo-kæreste. Hun er nemlig forretningskvinde og arbejder som konsulent, hvor hun hjælper virksomheder med risikorådgivning, skriver Huffington Post. Pretty cool, hvis du spørger os!

(Foto: via goduke.com)

2. Hun kan svinge en stav

Derudover er hun også en habil hockeyspiller. Jep, du læste rigtigt. I en periode studerede hun på et universitet i North Carolina, og på universitetets hjemmeside kan man under hendes gamle spillerprofil læse, at hun anførte og med sit hold vandt de britiske universiteters hockey-mesterskaber både i 2012 og 2013.

Den hockey-glade Cherry Seaborn på sin spillerprofil (Foto: via goduke.com)

3. De har været kærester i flere år

Parret er meget private omkring deres forhold og er sjældent blevet fotograferet sammen. Men selvom det er begrænset, hvor meget vi har hørt om Cherry Seaborn tidligere, så har parret faktisk flettet seriøse fingre længe. De begyndte nemlig allerede at date hinanden tilbage i midten af 2015.

Trods den begrænsede offentlige optræden sammen, så viste en storsmilende Cherry og Ed sig dog alligevel sammen tilbage i september 2015 på en selfie med vennen (og verdenskendte musiker) Calvin Harris under en tur til Las Vegas, som sidstnævnte lagde ud på sin Instagram.


(Foto: Calvin Harris/Instagram via mirror.co.uk)

4. De har kendt hinanden endnu længere…

Når kvinder verden over kaster sig for ens fødder, tænker vi, at det må være rigtig rart for den gode Ed, at hans eneste ene er en person, som har kendt ham fra før, berømmelsen eksploderede.

Og det har Cherry Seaborn. De to er nemlig barndomsvenner og gik på samme skole i Suffolk, da de voksede op, skriver The Guardian. Men dengang blev det max til at par hiv i rottehalerne, i hvert fald er det først efter skoleårene, at Amors pile for alvor ramte parret.

LÆS OGSÅ fra vores venner på Euroman: Nyt studie: Rødhårede fyre får mere sex på grund af 'The Ed Sheeran Effect' 

5. Hun har været med til at "photobombe" Taylor Swift

Der findes som sagt ikke mange officielle billeder af parret sammen, og derfor gør det skam ikke situationen mindre nuttet, at parret lavede en fabelagtig ”photobomb” i et billede, som Eds gode veninde Taylor Swift lagde ud på sin Instagram i juli 2016 (læg ekstra mærke til baggrunden…)


(Foto: Taylor Swift/Instagram via dailymail.co.uk)

6. Hun har børstet hans tænder

Det er i modgang, at man virkelig lærer hinanden at kende. Det kan Ed Sheeran skrive under på.

I efteråret 2017 var han ude for en cykelulykke, som efterlod ham med en brækket arm i gips. Men Cherry Seaborn stod klar til at hjælpe.

– (Hun) skulle børste mine tænder, afslørede han ifølge The Guardian under et interview med Capital Breakfast Show og senere tilføjede han også, at hun er en "god kvinde".

7. Hun har også hjulpet ham gennem et misbrug

I den mere alvorlige boldgade har "Shape of you"-sangeren også under et interview i The Jonathan Ross Show åbent op omkring, at det var Cherry, som hjalp ham med komme igennem hans problemer med stoffer og med at falde til ro.

– Vi bor sammen nu, og jeg synes, at det var en sand hjælp til at få mine fødder tilbage på jorden. Jeg var 25 år i musikbranchen på turné, så jeg havde bare brug for nogen til at afbalancere mig, fortalte han ifølge Etonline.com.

8. De har tilbragt hver dag sammen i ét år

Meeeeen er det nu også sådan RIGTIG seriøst mellem dem?

Hvis der stadig skulle sidde en enkelt tvivlende fan eller to derude med et håbefuldt hjerte, så må vi desværre meddele, at parret allerede har bestået "morgenånde og sure sokker"-testen.

De to britiske turtelduer er i hvert fald ikke blevet trætte af hinanden efter 365 dage klods op og ned af hinanden.

– Jeg er faktisk det lykkeligste, jeg nogensinde har været, og det er fordi, at jeg har haft mulighed for at tilbringe ét år med nogen. Jeg har altid startet forhold med at tage på turné. Jeg tilbragte hver dag i et år med denne bestemte person, vi har en slags stærkt forhold nu, hvilket er godt, afslørerede Ed Sheeran i et interview med Radio 2, skriver yorkregion.com.

9. De har to katte sammen

Åh, lad os bare kalde det dét sidste søm i kisten til alle os, som kunne sukke efter den rødhårede britiske charmetrold.

– Jeg er virkelig sikker nu, vi bor sammen, og vi har to katte, og jeg tænker, at når man har katte sammen, så er det ligesom dét, forklarede Ed Sheeran videre i interviewet med Radio 2 i december.

Kattene hedder for resten Calippo og Dorito, de er KÆMPE stjerner på sangerens Instagramprofil, og så har de begge - sjovt nok - fin rød pels...

10. Genialt kælenavn

Fans har (selvfølgelig) allerede givet parret et genialt fælles kælenavn. For hvad får man, når man slår Cherry og Ed sammen?

Svaret er naturligvis: Cheddy <3

11. Hun er "Perfect"

Teksten i Ed Sheerans verdensomspændende megahit "Perfect" er en kærlighedssang fra en mand til en kvinde, som blev forelskede som børn, men først som unge voksne opdagede, at de var hinandens eneste ene.

Lyder det som noget, I har hørt før?

Ja, så kan vi afsløre, at som om det hele ikke allerede er perfekt nok, så har Ed Sheeran faktisk officielt dedikeret sangen "Perfect" til Cherry Seaborn, skriver yorkregion.com.

Tillad os at komme med et langt "nuuuuurh" og en stor hjerteøjne-smiley.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Sociale medier, Bryllup og Musik