Flipp og Telia samarbejde:
Foto: Egmont Publishing Læs dine magasiner digitalt med appen Flipp, som nu er en tilvalgsmulighed, hvis du har mobilabonnement hos Telia.

Flipp og Telia samarbejde:

Egmonts digitale magasiner i nyt samarbejde

Muligheden for at få en samlet pakke af forskellige produkter trender i medieverdenen, og nu kan du få adgang til Egmonts magasiner på mobil og tablet med din Telia mobilpakke. Flipp hedder appen, der gør det muligt.

Nu får Telias kunder adgang til Flipp

 

Egmonts digitale tjeneste Flipp giver dig adgang til 47 magasiner på mobil og tablet, og Flipp samarbejder med en række forskellige mobilselskaber i Danmark. Nyeste samarbejde er med udbyderen Telia, hvor Flipp nu er en del af deres frit-valg-koncept.

 

”Frit valg er altafgørende for danske mobil-kunder. I Telia har vi stor succes med at tilbyde frit valg mellem forskelligt ekstraindhold i vores abonnementer. Med Flipp får kunderne endnu mere at vælge imellem,” fortæller Telias privatkunde-direktør, Christoph Nørgaard.

 

Flipp er en valgmulighed sammen med blandt andet musiktjenesten Spotify og lydbogstjenesten Storytel og imødekommer efterspørgslen efter såkaldte 'bundlings': buketter af muligheder og produkter i én samlet pakke. 

 

Hos Egmont håber man, at det giver en større læserskare til Egmonts magasiner, og man omfavner de muligheder, sådanne samarbejder åbner op for:

 

”Vi lever af at fortælle historier – det er en ældgammel og fornem disciplin, som aldrig bliver out dated. Den gode historie er et uomgængeligt produkt. Vi skal være til stede med vores historier, hvor læserne er. Og med den digitale vækst er det oplagt at lave gode samarbejder med andre stærke aktører,” siger kommerciel direktør i Egmont Publishing Frank Vilstrup og tilføjer:

”Telia understøtter med sin stærke tilstedeværelse i mobilmarkedet vores strategi – og vi håber på et langt og frugtbart samarbejde.”

 

Flipp er digitale magasiner til hele familien

 

Flipp er en app til mobil eller tablet, som tilbyder adgang til 47 digitale magasiner. Den kan købes både separat og som tilkøb til et eksisterende abonnement på en af Egmonts mange titler. Som kunde får du adgang til hele paletten af magasiner – heriblandt Euroman, Eurowoman, ALT for damerne, Gastro, Fit Living, Her & nu, Boligliv, Wendy og Anders And.

Her er lidt for enhver smag og alder, og du får både de nyeste aktuelle udgaver og hele bagkataloget med i pakken. Du kan læse alle magasinerne digitalt, og i nogle tilfælde er der tilføjet særlige features, som du ikke får i printversionen. 

Med de fire profiler, som følger med Flipp, får du og dine nærmeste mulighed for at læse og gemme jeres favoritmagasiner på hver jeres enhed og profil. Og med Flipp kan I desuden tilgå de gemte magasiner offline - så I er underholdt på flyveturen eller rejsen.

Prisen for Flipp, hvis du ikke har et mobilselskab, der tilbyder det, er 99 kr./md. Den første måned er gratis. Hvis du abonnerer på et af Egmonts magasiner, kan du få Flipp for bare 39 kr.

Få Flipp med din mobilpakke

Hvis du har mobilabonnement hos Telmore eller Plenti, har du også mulighed for at få adgang til Flipp sammen med din mobilpakke. Læs mere om de specifikke vilkår på dit mobilselskabs hjemmeside.