36 ekspertråd: Sådan holder du produktiviteten i top i sommervarmen

36 ekspertråd: Sådan holder du produktiviteten i top i sommervarmen

Sommeren er for alvor kommet til Danmark. Og alle prognoser peger på at de høje temperaturer vil vare ved et godt stykke tid endnu. Selvom de fleste er glade over udsigten til varmere dage, så kan høj varme have en negativ indflydelse på vores produktivitet. Det varme vejr kan nemlig medvirke til at gøre os trætte og ukoncentreret. Men det er der heldigvis råd for.

Vi har taget fat i 36 danske virksomhedsejere, og fået dem til at komme med deres bedste bud på, hvordan man kan holde sin produktivitet i top i det varme vejr.

1:

Theis Høgh, Indehaver Forbrugermagasinet.dk
Tip: Skift din arbejdsrytme – mød lidt tidligere på dagen
Hvis vejret går dig på, kan du overveje at ændre dine arbejdstider om sommeren. Her kan man overveje at møde en time tidligere på arbejde og ligeledes gå en time tidligere.
Nogle personer er mere friske om morgenen og får derfor mere fra hånden ved at møde ind lidt før. Samtidig er det heller ikke så varmt om morgenen, hvilket også kan påvirke din koncentrationsevne. Derudover har du også mulighed for at nyde det gode vejr om eftermiddagen og dermed få mere ud af de varme dage.

2:

Lars Krogh Jensen, Indehaver, billeje.info
Tip: Brug F.lux til de sene aftener og få en god nats søvn
Noget af det allervigtigste, for at du kan holde dig frisk i det varme vejr, er at du får din nattesøvn.
Men det kan dog være svært, særligt hvis man tilbringer mange timer hver dag foran en skræm, da det blå lys hjælper til at holde os vågne om aftenen. Her kan man dog med god grund vælge at bruge chrome extensionen f.lux. F.lux er en særlig extension, der går ind og tilpasser din computerskærms lysstyrke alt efter, hvad klokken er. Ud på eftermiddagen bliver belysningen fra din skærm mere gul, hvilket ikke er så hårdt for øjnene. Ved at bruge f.lux kan du derfor sidde længere foran sin skærm, uden at det holder dig vågen om aftenen.

3:

Rune Johansen, CMO, nomorehours.com
Tip: Sørg for at komme udenfor i det gode vejr
Selvom arbejdet kan fylde meget, så er det afgørende, at man sørger for at komme væk fra sin skærm, når solen skinner.
At være udenfor giver dig fornyet energi. Særligt solen er med til at gøre dig i bedre humør, og det påvirker lynhurtigt både din motivation og dermed også din produktivitet.
Hvis du ikke har så meget tid som du gerne ville ønske, så kan du også overveje at supplere din kost i en kortere periode med ekstra D-vitamin.

4:

Thomas Nørremark, Head of Digital Marketing, Makers.dk
Tip: Sørg for at det ikke er for varmt på kontoret
Selvom det lyder banalt, så kan uhensigtsmæssigt høje eller lave temperaturer på arbejdspladsen være med til at mindske den samlede produktivitet.
Hvis du sveder eller fryser, bliver det sværere at koncentrere sig og dermed bliver det også sværere at yde sit bedste. Det gør sig i hvert fald gældende med marketing. Kreativiteten flader hurtigt. Så sørg for at det hverken er for varmt eller koldt på dit kontor. Hvis det er meget koldt, risikerer du også, at dine medarbejdere bliver forkølede eller måske endda syge.

5:

Anton Hoelstad, Digital Marketing konsulent, Antonhoelstad.dk
Tip: Læs en bog, der inspirerer dig
Det er helt naturligt, at ens produktivitet falder i takt med at vejret bliver varmere, og sommerferien rykker tættere på.
En af de bedste måder jeg kan genvinde min motivation og produktivitet, er ved at læse noget, som jeg bliver inspireret af.
Det kan både være skønlitteratur, men særligt faglitteratur. At læse en god bog medvirker til at motivere mig selv, og det smitter også af på min produktivitet. Som en ekstra bonusting, så hjælper det at læse om aftenen også en til at falde i søvn, hvilket gø,r at man bliver fuldt udhvilet til dagen efter.

6:

Kim Jørgensen, Indehaver, Mrfinans.dk
Tip: Lav de sværeste opgaver, når du er mest frisk
Hvis du kan mærke, at din produktivitet falder, så bliver det kun vigtigere, at man kan arbejde struktureret.
Derfor bør man fokusere mere på at få lavet de tungeste opgaver, når man er mest frisk.
Dette tidspunkt kan være forskellig fra person til person, men jeg tor, at de fleste har mest energi og overskud om morgenen.
Man kan derfor med fordel vælge at starte dagen ud med at få løst de tungeste opgaver rent tidsmæssigt, der ligger på ens skrivebord. Hvis man bruger sin energi godt her, kan man med fordel have et par mindre opgaver liggende til om eftermiddagen.
De små opgaver vil virke både nemmere og mere overskuelige, hvis du med din planlægning har ryddet de svære opgaver af vejen først.

7:

Maiken Møller Nielsen, Indehaver/Direktør, Recreationstyling.dk
Tip: Invester i bedre kontormøbler
En lidt dyrere måde du kan forbedre dine medarbejderes produktivitet på, er ved at investere i nye og bedre kontormøbler. Dette er som sagt en dyrere løsning, men det skal ses som en investering. Det faktum at dine medarbejdere har gode forhold, både når det kommer til skriveborde, kontorstole og lignende er afgørende for, at de i sidste ende kan yde deres bedste hver dag.
Så din investering vil hurtigt kunne tjene sig selv hjem igen i form af mere produktive medarbejdere.

8:

Anders Møller, Indehaver, Anders-magic.dk
Tip: Arbejd hjemmefra, hvis det er muligt
Hvis varmen på kontoret går dig på, kan du altid spørge om du kan arbejde hjemmefra. Det kan være, at du har nemmere ved at koncentrere dig derhjemme.
Alt efter, hvad dit arbejde er, kan det også være at du har mulighed for at sætte dig udenfor i skyggen og arbejde. Som tryllekunstner har jeg selv gode muligheder for at tilpasse og planlægge min arbejdsdag. At arbejde hjemmefra kan også medvirke til, at du slapper mere af end du ville gøre på et varmt kontor, hvilket kan øge din produktivitet.

9:

Martin Riedel  Indehaver, Realkreditkonsulenten.dk
Lær at sige nej til opgaver
Hvis man gerne vil øge sin produktivitet, såvel i sommervarmen, men også generelt, så er det vigtigt, at man formår at sige ”nej”.
Det kan være et nej til en given opgave eller måske blot et møde, alt efter hvor travlt man har.
Hvis man gerne vil øge sin produktivitet, gælder det om at holde fokus på sine kerneopgaver. I mit tilfælde, er sommeren ofte den travleste tid på året, da det er her at hussalget kan stikke af. Derfor har det været nødvendigt for mig at indse vigtigheden af nogle gange sige nej til en given opgave eller et givent møde.

10:

Morten Kristensen, Indehaver, Shop.cosmos-co.eu/da/
Tip: Giv dine e-mailikoner eller farver alt efter, hvor vigtige de er
En af de største tidsrøvere for mig, er at besvare e-mails. Det tager længere tid end man tror.  En af de ting, der kan hjælpe dig her, er hvis du opdeler dine e-mails i forskellige farvekoder.
Rød kan være dem, du skal svare på i dag. Gul kan være dem, som du kan vente med til i morgen, og grøn kan være mails, som du allerede har svaret på. Ved at gøre dette, skaber du både mere overblik og det hjælper dig til at prioritere dine e-mails. Det sparer dig også for tid i det lange løb, og det hjælper dig til at sikre, at du får svaret på alle vigtige e-mails hver dag.

11:

Rasmus Poulsen, Daglig leder, www.roligan.dk
Tip: Skær ned på antallet af møder
Som det allerede er blevet nævnt, så er det vigtigt at man kan sige nej.
Hos os har vi valgt at skære ned på mængden af møder og på længden af hvert møde. Der kan godt gå mange timer på månedsbasis med at holde lange møder. Og selvom at det kan være hyggeligt, så fremmer det ikke altid vores produktivitet. Ved at sætte en begrænsning for, hvor lang tid et møde skal vare, kan man nemmere holde fokus – også for kundens skyld. På den måde sparer man en masse tid, som man kan bruge på sine kerneopgaver.

12:

Jonas, Indehaver, Dildo-priser.dk
Tip: Skift din nuværende playliste ud med hjernemusik
De fleste medarbejdere sidder i dag med musik i ørene det meste af dagen. Og selvom det er hyggeligt, så er det ikke alt musik, der er lige god for vores produktivitet.
Der findes dog en række playlister på diverse musiktjenester, som er sammensat af alternativ musik, der er udviklet til at fremme vores koncentrationsevne. Denne form for musik, er lavet til at understøtte særlige hjernebølger, som hjælper os til at koncertere os. Det kan godt være at ACDC er sjovere, men det er alt andet lige mere videnskabeligt og mere effektivt at lytte til hjernemusik.

13:

Jesper Jørgensen, Stifter, Mailforge.io
Tip: Skift dit arbejdstøj ud med noget mere behageligt
En af de ting der kan trække ens produktivitet ned, er at man føler, at man sveder meget i varmen. Udover at man kan indstille klimaanlægget på kontoret, så kan man også overveje at skifte sit normale tøj ud med noget mere behageligt. Stramt tøj er ikke særligt behageligt i varmt vejr, så du kan med fordel skifte dine bukser eller måske din skjorte med noget mere løstsiddende tøj.

14:

Frederik Nielsen, Stifter, AvXperten.dk
Tip: Mål hvor lang tid du bruger på dine opgaver
Hvis du genre vil øge din produktivitet, så kan det være en stor hjælp, at man er bevidst om, hvor meget tid man konkret bruger på de opgaver, der ligger foran en.
Mange har ikke en realistisk fornemmelse af, hvor lang tid en given opgave tager at udgøre. For at hjælpe dig selv eller andre, kan du med god grund bruge et værktøj som Toggl, der lader dig optage, hvor lang tid dine forskellige opgaver tager at lave. Efter at have brugt det i et par måneder, bliver du meget bedre til at estimere din effektive arbejdstid. På samme måde kan også identificere opgaver som du ikke bør bruge tid på.

15:

Christian Møller, CMO, Billig-fitness.dk
Tip: Sørg for at dyrke ekstra motion
Den bedste måde at få mere energi på i min bog, er ved at bruge energi. Så hvis du gerne vil have mere energi i det daglige, så bør du drage fordel af det gode vejr og løbe dig en ekstra tur.
At motionere uden tvivl den nemmeste måde at øge sit energiniveau og endda sin motivation på. De fleste får en såkaldt ’second wind’ af at motionere, hvilket du kan drage stor fordel af i det varme vejr. Du kan også kaste dig over noget mere spirituelt, såsom yoga. Det giver både et mentalt og fysisk løft, og du kan gøre det både på kontoret eller hjemme i din egen stue, hvis du ønsker det.

16:

Simon Elkjær, Direktør, Nutimo.dk
Tip: Brug extensions til at arbejde hurtigere
En simpel måde man kan øge sin egen produktivitet på, er ved at gøre brug af de mange fantastiske extentions, der findes til Google Chrome. For en som mig, der arbejder med online marketing, er der mange små extensions, som gør at jeg kan tjekke en lang række ting ved en given hjemmeside i løbet af få sekunder.
De sparede sekunder løber hurtigt op i mange timer på årsbasis. Her kan jeg særligt anbefale andre i min branche at bruge en extension som Mozzbar.

17:

Martin Jørgersen, Manager, Senge-testeren.dk
Tip: Sørg for at have en optimal temperatur i dit soveværelse
Det største problem ved at arbejde om sommeren, er ikke overraskende varmen. En meget lavpraktisk ting, som kan gøre en stor forskel, er at sørge for, at dit soveværelse har den helt rette temperatur.
Rigtig mange har svært ved at sove om sommeren, og det påvirker vores præstationsevne. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du har en seng, dyner og puder, der passer til dig, men det er ligeså vigtigt, at temperaturen i dit soveværelse er rigtig. Det bør som udgangspunkt være 5-7 grader køligere i dit soveværelse, end i andre rum. Så sørg for at åbne vinduet og at holde døren indtil soveværelset lukket i løbet af dagen.

18:

Malthe Cowland, Ejer, Minida.dk
Tip: Gør dit kontor sommerklart
Hvis du gerne vil gøre dine medarbejdere mere produktive, kan du overveje at tilføje noget nyt til dit kontor.
Det kan også være at du gør noget, som du ikke plejer. Det kan være noget så lavpraktisk, som at spille musik med en masse rytme, eller du kan overveje at hænge nye billeder eller plakater på væggene. Man siger at farver om mønstre kan have positivt indvirkning på inspiration motivation for dine medarbejdere. Det er ikke en dyr løsning, men det kan være rigtigt effektivt på den korte bane!

19:

Albert Kirk Iversen, Direktør, Raskrask.dk
Tip: Forkæl dine medarbejdere med massage
Hvis du gerne vil øge din produktivitet, kan du overveje at forkæle din medarbejdere en smule.
Her er der mange ting du kan gøre, og en af de ting som har den påvist bedste effekt på dine medarbejderes helbred og dermed også motivation, er at få massage. Ved at give dine medarbejdere mulighed for at få massage for eksempel på arbejdet, kan du hjælpe dem til at få løsnet op i kroppen. Rigtigt mange går hver dag og spænder rigtigt meget i kroppen, og det er i sidste ende hæmmende for produktiviteten. Man mærker dog først den store forskel, når man har fået løsnet op i kroppen. Man kan som medarbejder omvendt også selv overveje at bestille tid hos en massør, der eventuelt kan komme hjem til en om aftenen.

20:

Flemming S. Andersen, Indehaver, You-go.dk
Tip: Fokuser på en opgave ad gangen
Det blev nævnt tidligere, at man bør fokusere på at få løst sine sværeste opgaver, når man er mest frisk. Her er jeg selv helt enig. Jeg vil genre påpege, at særligt i disse situationer, bør man have fokus på at løse en opgave ad gangen, og det gælder særligt for tunge opgaver.
At multitaske lyder godt, men det giver sjældent gode resultater, særligt hvis der er tale om komplekse eller tidskrævende opgaver. Derfor: ”Eat your frogs in the morning!”

21:

Peter Hauge Jensen, Indehaver, Phonebutler.dk
Tip: Gør dine e-mails kortere
Et godt e-mailtip, som jeg varmt kan anbefale, er at gøre sine e-mails kortere. Ligesom det blev forklaret tidligere, kan man komme til at spilde en masse tid på at skrive e-mails. Udover at tjekke din e-mail så få gange om dagen som muligt, kan man også fokusere på at gøre sine e-mails så korte, men præcise, som muligt.
Du vil komme til at spare endnu mere tid på denne måde. Særligt, hvis du skriver dine e-mails fra din smartphone, er det helt naturligt, at du skriver kortere mails, end hvis du sidder ved din computer.
Kortere e-mails kan også få din modpart til at forkorte deres e-mails. Det er win-win.

22:

Mac Khai Dang, Direktør, Phonecare.dk
Slå unødvendige notifikationer på din mobiltelefon fra
Som det allerede er nævnt, så er det vigtigt at man ikke bliver forstyrret, hvis man gerne vil være produktiv. Særligt her om sommeren.
En ret simpel måde du kan hjælpe dig selv på her, er ved at begrænse antallet af notifikationer på din telefon. På den måde bliver du ikke distraheret af en vibrerende telefon i lommen, hver gang der kommer en ny mail ind i din indbakke, eller hver gang nogle skriver til dig på LinkedIn. Det hjælper også til at mindske risikoen for at du vågner om natten, da vores telefoner jo kan være noget mere aktiv end os i løbet af de skæve timer.

23:

Tobias Grønlund, Ejer, Teambuilding.dk
Tip: Udnyt det gode vejr til at fokusere på teambuilding
Hvis du genre vil øge dine medarbejderes produktivitet, kan du drage fordel af det gode vejr og benytte lejligheden til at ryste dine medarbejdere bedre sammen via teambuilding events.
Det gode sommervejr giver perfekte muligheder for en lang række aktiviteter, såsom klatring eller paint ball, blot for at nævne et par eksempler. Ved at ryste dine ansatte og kollegaer bedre sammen, kan du bidrage til at dine medarbejdere bliver bedre til at samarbejde, og det resulterer i sidste ende i en mere produktiv arbejdsplads.

24:

Charlotte T. Engsig, Ejer, Vicca.dk
Tip: Sørg for at få ekstra meget væske i løbet af dagen
Det giver næsten sig selv, men når vejret er varmt, er det afgørende at du og dine kollegaer får nok at drikke.
Man kan derfor med fordel købe ekstra mange lækre drikkevarer til kontoret, så man aldrig løber tør. Både vand og naturlig juice er to af de bedste kilder til øget energi. Hvis du ikke får nok at drikke, kommer du hurtigere til at føle dig træt og det ødelægger din evne til at koncentrere dig. Sukkerholdige føde- og drikkevarer, som sodavand, bør undgås, da det kun giver kortvarige energiboosts.

25:

Mikael Madsen, Ejer, Rejseforsikringspriser.dk
Tip: Tag på en miniferie og få ladet batterierne op
En af de bedste måder at øge sin produktivitet på, er ved at genfinde sin motivation. Her kan man med fordel drage fordel af de mange små helligdage, som vi har om foråret og sommeren til at tage på et par kortere weekendture til udlandet.
Det kan for eksempel være til en lidt køligere destination som Norge, Island eller Skotland, hvor du har rig mulighed for at nyde naturen. På den måde kan man relativt hurtigt og til relativt billige penge, få tilført en masse ekstra energi og ikke mindst motivation, som kan holde en i gang henover sommeren.

26:

Flemming Clausen Lund, CMO, Emailplatform.com
Tip: Check din e-mail 1-2 gange om dage – ikke mere!
En populær tidsrøver, der kan gå ud over din produktivitet, er din e-mail indbakke. Du kan hurtigt komme til at bruge en halv til en hel time om dagen på at tjekke din e-mail indbakke. Og det afholder dig alt andet lige fra at fokusere på dine kerneopgaver.
Derfor kan man lave en regel om, at man kun tjekker sin e-mail 1-2 gange om dagen. Det kan for eksempel være klokken 10 og klokken 15. Herimellem lader man sin e-mail helt være. Man kan derfor godt undlade at have sin e-mail åben i en tab hele dagen, som mange har det. Når du har din mail åben hele tiden, er der større sandsynlighed for, at den vil distrahere dig.

27:

Thomas Haurum, Vækstpartner, Wemarket.dk
Tip: Lav dine egne tastaturgenveje
I mit daglige arbejde, skal jeg ofte springe frem og tilbage imellem mange forskellige programmer, faner mv, samt imellem forskellige funktioner inden i de enkelte programmer. En måde man kan gøre dette nemmere på, er ved at lave sine egne tastaturgenveje. Alle skriver forskelligt på tastaturet og det kan du drage fordel af her. I det lange løb bliver de mange sparende sekunder til mange timer, hvilket er dejligt, da der her er tale om evigt gentagende opgaver.

28:

Erik Pilgaard Hejlskov, Ejer af Lånekassen.dk
Tip: Sæt et mål for hver dag
En af de ting, som hjælper mig til at holde både min motivation og min produktivitet i top, er ved at sætte mig nogle mål i min dagligdag. Det kan være, at du skal have løst en bestemt opgave inden for en bestemt tidsramme, men det kan også være mere abstrakt, såsom at man gerne vil opnå nogle bestemte evner eller at blive bedre til at håndtere en bestemt opgave eller computerprogram.
Ved at sætte nogle ambitiøse mål for sig selv, både kort og længere sigt, hjælper dig selv til at forbedre dig i det daglige i et solidt tempo og det bidrager også til at øge din produktivitet over tid.

29:

Jeppe Vestergaard, Direktør, LivetSomSenior.dk
Tip: Skift arbejdsstilling flere gange om dagen
Nogle gange skal du kun lave små justeringer af dine daglige rutiner, for at få mere energi. En af de ting du med fordel bør variere, er din arbejdsstilling. At sidde ned mange timer hver dag hjælper ikke på dit energiniveau. Dette gælder særligt hvis der er +40 år.
Du får brugt kroppen meget mindre ved at sidde på sammen måde konstant og derfor bør du forsøge at skifte arbejdsstilling flere gange i løbet af dagen. Det kan endda påvirke din forbrænding og dit stofskifte, hvis du er vant til at sidde ned hele dagen. Stil dig op, lav øvelser på kontorstolen eller tag en -planke med kollegaerne en gang om dagen - på den måde får du tilført ekstra energi til din krop og hjerne.

30:

Peter Larsen, Daglig leder, Onlinecasinobonus.dk
Tip: Hold flere pauser i løbet af dagen
Hos os har vi meget fokus på at vi skal tilpasse os til det varme vejr. Her har vi ladet os selv inspirere lidt af spanierne og italienerne og indført en slags mini-siesta på kontoret. Derfor holder vi en ekstra lang pause her i det varme vejr.
I siestaen kan folk enten vælge at gå en tur, få noget frisk luft, eller hvad de lige mener de har brug for, for at få ladet batterierne op igen. På den måde får vi også større fokus på at skabe en god stemning på arbejdspladsen.

31:

Carsten Eghoff, Direktør, Tonerland.dk
Tip: Spis sunde snacks om eftermiddagen
Det er allerede nævnt, at det er vigtigt, at få nok væske. Men det er ligeså vigtigt, at man får noget ordentligt at spise, som hjælper til at give dig ekstra energi i løbet af dagen, fordi varmen tager mere energi fra dig.
Her kan man med fordel vælge at skifte de traditionelle søde snacks ud med eksempelvis saltede snacks, herunder særligt nødder og lignende, som er rig på gode fedtsyrer. Hvis dine ansatte spiser masser af slik, vil de som før nævnt komme til at få et hurtigt energiboost, som hurtigt forsvinder igen, og det er ikke det, som du har brug for i sommervarmen.

32:

Simon Bak Andersen, Head of Search, Duglemmerdetaldrig.dk
Tip: Afhold arbejdsrelaterede konkurrencer i løbet af sommermånederne
Motivation og produktivitet hænger ofte sammen.
Derfor kan man udnytte sommermånederne til at skabe en særlig stemning på arbejdspladsen. Man kan for eksempel vælge at afholde konkurrencer i løbet af måneden med forskellige præmier til sine medarbejdere, hvis de når visse mål.
På den måde skaber man en øget konkurrencelyst, som medvirker til at øge produktiviteten og til at øge sammenholdet på arbejdspladsen. Du kan her vælge at sætte forskellige præmier på højkant. Det kan være alt fra en IPod til et gavekort til en restaurant eller lignende. Det behøver ikke koste dig en formue, men dine penge er uden tvivl givet rigtigt godt ud!

33:

Nick, Søvnekspert, Sleepzone.dk
Tip: Gå i seng i ordentlig tid
Det bedste du kan gøre, hvis du gerne vil holde dig produktiv i det varme vejr, er at sørge for at få nok søvn.
Mange tror at man skal sove 8 timer, men det er ikke helt korrekt. Jo ældre vi bliver, jo mindre sover vi, så for de fleste over 40 år kan 5-6 timers søvn være rigeligt.
Det vigtigste er dog, at man sover på de rigtige tidspunkter. Derfor bør man ikke gå senere i seng end klokken 22-00, da det er imellem klokken 22-02, at vores krop og sind restituerer.

34:

Peter Bæk, E-Commerce Manager, Henrikorsnes.dk
Tip: Ros dine medarbejdere
En meget lavpraktisk ting, der uden tvivl hjælper på din egen og også dine medarbejderes produktivitet, er ros.
Hvis du gerne vil bidrage til at få mere effektive medarbejdere, så gør noget ud af at rose dem, så de forstår, at du sætter pris på dem. Hvis I lige har haft en længere periode med travlhed, så kan det gøre en stor forskel at du giver dem et ordentligt klap på skulderen. For nogle fungerer ros bedst i plenum, for andre er anerkendelse på tomandshånd, det der skal til.
Det er dig, der kender dine medarbejdere bedst, så brug det til både din og deres fordel!

35:

Kasper Larusen, CMO, Citatplakat.dk
Tip: Brug dine kollegaer mere
En af de værste ting, der kan ske for enhver medarbejder, er at man møder muren.
At møde en mur vil sige, at man kører fast i en given opgave – og det sker for alle engang imellem. Hvis man allerede er træt, kan det varme vejr være medvirkende til at øge risikoen for dette. Den bedste løsning her er at opfordre sine medarbejdere til at gøre mere brug af hinanden. På den måde kan man hurtigt hjælpe hinanden i gang igen, hvilket alt andet lige øger ens produktivitet markant.

36:

Mark Källstrøm, Ejer, Natur-butikken.dk
Tip: Hold fri, når du holder fri
Hos os tror vi meget på at motivation og produktivitet er tæt forbundet. Derfor er det super-vigtigt, at vores ansatte faktisk holder fri, når de har fri.
Det vil sige, når de går hjem, så skal de ikke tænke på den næste dags opgaver eller eventuelle mails, der kan ligge in indbakken, men i stedet fokusere helt på at slappe af og få ladet batterierne helt op igen. Derfor kan man med god grund udnytte det gode vejr til at komme lidt væk fra dine daglige rammer. Så hvis man bor i en større by som København, kan man overveje at gå en lang tur i naturen, hvor der er langt mere ro.