Emil Thorups veninde Line Hindsgual var med, da tv-værten skulle føde for åben skærm.
Foto: Line Hindsgaul Emil Thorups veninde Line Hindsgual var med, da tv-værten skulle føde for åben skærm.

Emils gravide veninde om hans fødsel: Det var pinligt!

Her på redaktionen er snakken gået om aftenens seersucces "Smerteekspertimentet - LIVE fødsel", hvor Emil Thorup og hans kollega Thomas Skov på lod sig indlogere på et Det Private Barselshotel i Gentofte for at gennemgå en fødsel. Eller rettere en simuleret fødsel med alt, hvad der dertil hører af veer, bedøvelse og frustrationer.

Og vi er så heldige, at have en kollega, der sad med på første parket. Med sig havde Thomas sin kæreste, der stod ham bi gennem veerne, men da Emil pt er single, fik bedsteveninden og ALT for damernes moderedaktør, Line Hindsgaul, der selv er gravid, ærespladsen på sengekanten, mens han forkrampet gennemlevede det smertehelvede, der ellers kun er kvinder "forundt".

Vi har udfrittet hende om oplevelsen, der også for hende var noget usædvanlig.

- Jeg synes, det var så pinligt. Det var jo virkelig intimt, at se sin bedste ven ligge der i morgenkåbe og næsten intet tøj. Og det var bare så umandigt. Når det var Thomas, der havde veer, fik jeg helt ondt af ham, så Emil spurgte "hvorfor er du ikke sådan, når det er mig?". Men han pylrede egentlig ikke så meget, og jeg havde simpelthen ikke den der empati, der skal til for at ligge og lave  vejrtrækningsøvelser med ham. Jeg er jo ikke hans kæreste, siger Line Hindsgaul, der til dagligt er moderedaktør her på bladet og har kendt Emil "altid".

 

"Da jeg var til jordemor i morges, sad hun og roste Emil."

 

- Havde det været ægte, havde det været anderledes for mig. Da jeg hørte, han skulle være med i programmet tænkte jeg, det var vildt åndssvagt for at være ærlig. Men det blev meget større, end jeg havde regnet med, og da jeg var til jordemor i morges, sad hun og roste Emil, og sagde alle hendes kolleger havde set det, og at han klarede det bedst af de to, siger Line.

- Smerte på den måde er jo ellers noget meget privat, så det var virkelig specielt. Vores venskab er sådan, at det som regel er Emil, der plejer at hjælpe mig. Med alt muligt. Borer lamper op. Laver budgetter. Han kan ALT. Ikke omvendt. Så det var virkelig uvant, siger Line, der ikke har ladet sig skræmme fra vid og sans og til et kejsersnit.

 

"Jeg tror bare, det er endnu værre i virkeligheden."

 

- Jeg er helt okay. Det var sjovt. Jeg synes slet ikke, det kan sammenlignes. Der er jo stadig nogle dimensioner, de ikke oplever, og jeg tror bare, det er endnu værre i virkeligheden, men jeg blev positivt overrasket over, at de var ret klare i hovedet så langt inde i processen. Det sagde jordemoren er meget normalt, og det er jeg egentlig glad for at høre, siger Line, der har været i kontakt med Emil i dag og forsikrer om, at deres venskab ikke har lidt nogen overlast efter aftenens strabadser.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov om at føde: Kan godt forstå, jeg er enebarn

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Emil Thorup