Emmelie de Forest kæreste
Foto: Lars E. Andreasen/Her & Nu Vi bor sammen halvdelen af tiden, fortæller den Vild med dans-aktuelle sanger om kæresten.

Emmelie de Forest faldt for 22 år ældre musiker fra kendt popband: ”Min manager sagde, at vi var skabt for hinanden”

Aldersforskellen overraskede hendes omgivelser, da den Vild med Dans-aktuelle sanger Emmelie de Forest fandt sammen med sin kæreste. Det afslører hun i denne uges Hendes Verden.

Det kom bag på flere i hendes omgivelser, da den dengang 20-årige Emmelie de Forest stod frem og fortalte, at hun var faldet for en 22 år ældre mand.

Den unge sanger havde lige vundet det danske Melodi Grand Prix i 2013 med sangen Only Teardrops, da hun i nogle uger skulle arbejde på nye sange sammen med musiker og sangskriver Jakob Schack Glæsner, kendt fra bandet Johnny Deluxe – et møde, der udviklede sig til kærlighed.

LÆS OGSÅ: Emmelie de Forest: "Min kæreste reddede mig på målstregen"

– Vi skulle skrive sammen i fem uger, og den sidste aften inviterede han mig ud. Han er 22 år ældre end mig og har to sønner. Jeg tror, aldersforskellen har overrasket mange, men det betyder ikke noget for mig, siger Emmelie de Forest i denne uges Hendes verden.

Vi blev sat sammen

Men mødet med den ældre poprock-musiker var ikke helt tilfældigt. Det var nemlig en person helt tæt på sangstjernen, der legede Kirsten Giftekniv, så de to kunne møde hinanden, afslører den Vild med Dans-aktuelle sanger.

– Faktisk var det min manager, der sagde, at jeg burde finde mig en sød kæreste og gerne en moden mand, som kendte til branchen. Så satte han en sangskrivningssession op med Jakob. Jeg hader ellers, når folk leger Kirsten Giftekniv, men min manager sagde, at vi var skabt for hinanden, fortæller Emmelie de Forest til ugebladet.

Bor sammen halvdelen af tiden

Manageren havde set helt rigtigt. I dag danner de to musikere stadig par, og de arbejder også professionelt sammen, hvilket den nu 25-årige sanger kun ser som en fordel. Livet som ung stedmor har hun også vænnet sig til.

– Vi bor kun sammen halvdelen af tiden. Når Jakob har sine børn, trækker jeg mig tilbage, så de kan få tid med deres far, men jeg kigger selvfølgelig forbi og siger hej ind imellem. Resten af tiden bor Jakob og jeg i både min og hans lejlighed. Jeg beholder min lejlighed indtil videre, for jeg har behov for at være alene, lyder det fra Emmelie de Forest.

Om Emmelie de Forest

Den kun 20-årige Emmelie de Forest, da hun sejrede i det danske Melodi Grand. (Foto: Lars E. Andreasen)

  • Født 28. februar 1993 i Randers. Har en dansk mor og svensk far.
  • Vandt i 2013 Eurovision Song Contest for Danmark med sangen Only Teardrops. Samme år udkom hendes debutplade.
  • I dag har hun opsagt samarbejdet med sit gamle pladeselskab Universal og har for nyligt finansieret pladen History selv og med hjælp fra hendes fans via crowdfunding. Da albummet lå færdigt, fik hun en aftale med det svenske pladeselskab Cosmos Music.
  • Er med i dette års sæson af Vild med dans på TV2.
  • Kæreste med musikeren Jakob Glæsner, som er kendt fra poprock bandet Johnny Deluxe.
  • Ambassadør for organisationen Red Orangutangen.

Køb Hendes Verden i denne uge

... hvor Emmelie de Forest fortæller om sammenbrud på toppen af succes, at hun måske er ud af kongelig slægt – og om at sige nej til X Factor.

HUSK: Hendes Verden er på gaden hver mandag

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Musik, Kærlighed og Serier