Endelig kan vi komme til frisøren

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Frisør byVesti, My & Holger, Park By InSite, Frisør Terkelsen & This is so Estella

Endelig kan vi komme til frisøren

Måneder med uregerligt hår er slut. Med et Coronapas i hånden kan vi endelig komme til frisøren.

Mange drømmer bare om at blive klippet, men efter de mange måneder væk fra saksen, er det måske også tid til at prøve noget helt nyt.

Men hvilken frisure skal du vælge, og passer det overhovedet til dig.

Vi har fundet en række professionelle frisører på Instagram, som alle lægger vægt på den personlige service og følger de nyeste tendenser. Følg dem og bliv inspireret til selvforkælelse og flot hår.

God fornøjelse! 

Frisør byVesti - Tid til forkælelse

My & Holger - Besøg et feelgood skønhedsunivers

Park By InSite - Kom hjem med lækkert hår og en dejlig oplevelse

Frisør Terkelsen - Selvforkælelse og personlig pleje

This is so Estella - Her er du den eneste kunde

Tid til forkælelse & GO energi

Frisør byVesti i Aarhus byder på en farverig oplevelse. Her er der GO’ energi, højt til loftet og tid til forkælelse.

Butikken er inspireret i et kunstnerisk udtryk, hvor man som kunde får en anderledes og personlig oplevelse.

Teamet hos byVesti er sammensat med forskellige preferencer så uanset om du ønsker et naturligt smukt hår eller farvestrålende crazy color, kan du være sikker på frisørerne kan udføre opgaven.

Tid til dig: Hverdagen kræver noget af os alle, derfor er det vigtigt at tiden hos byvesti ses som forkælelse. Hovedbundsmassage i vores lækre massagestole, lækker Nespresso kaffe, Frelsens kakao og lækre chokolader er en selvfølge, om fredag bydes der på bobler.

Byvesti er kendt for kvalitet, en professionel vejledning og den gode positive ånd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Besøg et feelgood skønhedsunivers

My & Holger har tre saloner (eller universer, som de kalder det) i hjertet af Aalborg.

Hvis du er en af dem, som allerede følger My & Holgers instagram profil, så ved du, at det er et feelgood skønhedsunivers, hvor du får serveret masser af smukt hår, tips til styling og inspiration til tidens tendenser. De er stærke på de nyeste farveteknikker som bl.a. balayage, babylights, colormeltning og rootshadow.

My & Holger har 35 ansatte og fællesnævneren er passionen for at få alle til at føle sig endnu smukkere. Besøget hos My & Holger er et lille afbræk i hverdagen, hvor der er fuld fokus på dig. Prøv deres legendariske My & Holger saftevand, og så serverer de i øvrigt byens bedste Latte.

Vi skaber smukt hår med bæredygtige produkter

Park By InSite er en professional frisørsalon der ligger i hjertet af Glostrup. I salonen har de fingeren på pulsen og er altid klar med gode råd og vejledning.

"Vi sætter en stor ære i vores fag og gør vores bedste for, at den enkelte kunde føler, at de kommer hjem med en dejlig oplevelse af at have fået lidt ekstra,” fortæller salonen.

Park har som de eneste i Danmark eget returpantsystem på deres Park produkt serie og en tom emballage er 20 kroner værd, og defor er de med til at passe på naturen og miljøet.

Teamets junior assistenter ligger helt i toppen, når det gælder luksus hårvask og hovedbundsmassage i deres meget populære massagestole.

Park By InSite var den første salon i Danmark, der kunne tilbyde Olaplex, og har defor den største professionelle erfaring med Olaplex. 

 

Selvforkælelse og personlig pleje

Konceptet hos Terkelsen Intercoiffure i København er udviklet med inspiration fra saloner i det øvrige Europa, hvor selvforkælelse og personlig pleje er i højsædet – et koncept, der hviler på service, kvalitet og individuel rådgivning.

Hos Terkelsen Intercoiffure er kunden altid i centrum. Når kunden træder ind ad døren, bliver man mødt af ro, inspiration og mulighed for en helhedsoplevelse, der matcher kundens præferencer.

Duften fra de lækre hårprodukter og den gode kaffe vil møde kundens sanser, alt imens Terkelsens kyndige og ambitiøse personale sikrer, at besøget lever op til kundens forventninger.

Her er du den eneste kunde

Frisøren This is so Estella er stedet, hvor det gode håndværk og nærvær er omdrejningspunktet for alt, de gør. Forvent selvforkælelse og perfektion i hårfavning og klip.

Hos This is so Estella er der en kunde ad gangen, så du får tid og nærvær, mens du bliver forkælet og plejer dig selv.

Hos This is so Estella finder I sammen frem til den bedste løsning for dig. I taler om, hvad der vil klæde dig, dit ansigt, og det, som skal fremhæves. Du vil på baggrund af 22 års erfaring i faget, få deres ærlige mening, og sammen vil I finde det bedste hår. Tag et kik på instagram profilen og bliv inspireret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Frisurer, Hår og Instagram