Er du nysgerrig på den spirituelle verden?
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: SHU365, Suzanne Jensen, Marzcia, Marianne Lane, Fru Rosenbergs univers, Bettina Møller Jensen, Engleskole, Devida, Stærke Spirituelle Kvinder, Spirline, De ni porte & Eternety

Er du nysgerrig på den spirituelle verden?

Her er 12 websites, hvor du kan blive klogere, søge rådgivning eller endda uddanne dig inden for det spirituelle univers.

Clairvoyance, healing, englekontakt, numerologi, meditation … Åndelighed og spiritualitet kommer i mange udformninger - så mange at det kan være svært at finde ud af, hvor man overhovedet skal starte, hvis man gerne vil udforske sin spirituelle side eller søge åndelig rådgivning eller hjælp.

Vi har samlet 12 websites, du kan gå på opdagelse blandt.

Arbejd med dig selv, og verden tilpasser sig dig25wordsPortrait_Vivi_-12.jpgSprituel rådgiver og healer Vivi Borregaard Adamz’ vision er at hjælpe så mange som muligt til at kende sandheden om dem selv, så de kan skabe det liv, de ønsker.

”Som mentor, rådgiver, underviser, healer, hjælper jeg private klienter, kreative ledere, visionære selvstændige og virksomheder til deres næste niveau af vækst og forandring ad hjertets og sjælens vej med større klarhed, sikkerhed og retning”, fortæller hun.

Vivi Adamz tilbyder enkelt sessioner og længere forløb, både online og offline, og holder desuden foredrag om bl.a. Akasha Arkivet og dets visdom samt det at arbejde som kanal.

Kun til ALT.dk-læsere: Modtag en lille GAVE, der kan hjælpe dig i gang med det samme.

Se mere på www.eternety.org

Dedikér mere tid og energi til din spiritualitet og indre vækstdeniporte_sammen.jpgDe Ni Porte er et spirituelt institut i Hellerup, som er dedikeret til Maria Magdalene og den Guddommelige feminine energi. Stedet er skabt af Marianne Miravet Sorribes, spirituel psykoterapeut og healer samt forfatter til bogen ’Maria Magdalene og de ni portes visdom’.

Følg med på instituttets Facebook-side, hvor der løbende bliver lagt guidede meditationer op samt inviteret til aktiviteter, eller kig forbi til onsdagsåbent fra kl. 16:00-18:00, hvor du kan få en smagsprøve på behandling og være med til en gratis meditation fra kl. 18:00-18.45.

Andre aktiviteter inkluderer bl.a. fuldmånemeditationer, fordybelsesdage, indre studiekreds, foredrag samt pilgrimsrejser og retreats.

Læs mere på www.deniporte.dk

Få spirituel indsigt. Har du brug for hjælp fra dine åndelige guider?LineVilstrup_0533_v2_web.jpgLine Vilstrup er clairvoyanthealer og numerolog, og du kan få glæde af hendes evner som kanal og budbringer fra den åndelige verden. Her får du guidning og indsigt, hvad enten du oplever tvivl og søger klarhed, du har uro og brug for balance eller du har brug for at blive klogere på dine egne evner og intuition.

Line kombinerer sine spirituelle indsigter i jordnære clairvoyance-sessioner og hjælper dig i den rigtige retning. Væk fra smerte, stress, uro, tvivl og frustration eksempelvis med sine Spir-sessioner, som kombinerer clairvoyance med healing.  

Ønsker du at blive klogere på og udvikle dine egne spirituelle evner, kan du gennemføre et online forløb over 7 uger, hvor du udover indblik i Lines tilgang og teknikker også får mulighed for afprøve dine evner med øvelser og personlig sparring.

Line har sin spirituelle klinik i Virum, og du kan læse mere om hendes sessioner, foredrag og workshops her: www.LineVilstrup.dk

Er du en sårbar, stærk og spirituel kvinde?development_msp_4175.jpgDitte Young er en af Danmarks mest anerkendte dyretelepatører, har sin egen spirituelle brevkasse på MTV Radio, er uddannet psykoterapeut, er forfatter til tre bøger og er en efterspurgt foredragsholder i indland og udland.

Charlotte Frimann har arbejdet som advokat de sidste 10 år og har stor succes med at kombinere sin rådgivning med clairvoyant coaching. Hun er desuden foredragsholder, kursus facilitator og forfatter.

De udfordringer du møder, er muligheder for udvikling, vækst og succes i alle aspekter af dit liv. Denne proces kan føles sårbar og det kan være svært at se lyset for enden af tunnelen. Du kan føle dig handlingslammet, ensom og gå i overtænkning.

Den ene dag tager den anden og livet løber afsted med dig, hvis du ikke tør mærke, hvordan du har det og hvad din sjæl kalder på. Alle kan lære at modtage budskaber fra sjælen, men ikke alle kan handle på dem.

Både Ditte og Charlotte har designet deres liv ud fra spirituelle principper og lever til dagligt ud fra deres intuition.

Ditte og Charlotte vil gerne give deres viden videre til dig.

Se mere på staerkespirituellekvinder.dk

Frisættelse til at udfolde dig selvDeviva_solveig_maria_radut_614_x_614.jpgSolveig Maria Radut er uddannet ergoterapeut, bachterapeut, heilpraktiker og healer og tilbyder healing og terapi, der er individuelt tilpasset.

Hun mærker ind med klarsyn, klarsansning og indre vished for at finde den mest optimale måde at hjælpe, og hun har god erfaring med at afhjælpe uro, stress, angst, traumer, begrænsende overbevisninger og overvældende følelser. Resultatet er ro, fred, livsglæde og frihed til at udfolde dig, og målet er at være den bedste udgave af dig selv.

Solveig Radut bruger Ny Tids-healing, som er energier, der stimulerer de selvhelbredende kræfter og virker ved at modtagerens energifelt finder sin balance og frisætter begrænsninger. Healingen modtages som fjernhealing eller i klinikken DeViva i hjertet af Aalborg.

Læs mere på www.deviva.dk

Lær englekontakt og healing i Engleskolen Danmarkengleskolen.jpgJa, du læste rigtigt! I Danmark har vi en Engleskole og for Line og Louise, som driver den, er det med engle helt naturligt:

”Vi oplever engle som det mest naturlige i verden. ALLE har engle omkring sig. Englene kender dit sjælspotentiale, og de hjælper dig med at stå i dit eget lys og power med stor intuitiv visdom”.

Line og Louise skriver bøger om engle og galaktisk visdom og udvikler også englekort. I engleskolen kan du bl.a. styrke din kontakt med englene og andre galaktiske energier. Du kan også blive uddannet inden for karmisk healing, traumehealing og som englehealer.

Se mere på www.engleskole.dk

Tiltræk mere af det, du ønskerFocus_loven_om_tiltrkning.jpgBettina Møller Jensen er ekspert i Loven om Tiltrækning og hjælper mennesker med at tiltrække mere af det, de ønsker, og mindre af det de ikke ønsker. Hun har undervist hundredvis af mennesker og er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

”Har du en negativ opfattelse af dig selv som mor, partner eller måske om din krop? Opdag, hvordan du ændrer din vibration og din energi omkring det med principperne fra Loven om Tiltrækning.”

Hent e-bogen, og få 3 simple og virksomme redskaber allerede i dag.

Se hvordan og læs mere på www.bettinamollerjensen.dk

Healing, intuition og dragerFru_rosenberg_portrt_2_high_res_02.jpgPia er uddannet healer med speciale i drageenergier. Gennem sin healing hjælper hun mennesker med at komme ned i gear, åbne op og bruge intuitionen: 

”Jeg healer med drager - de er kærlige og gode Atlantis energier. Healing hos mig hjælper dig med at lytte til dit hjertes ønsker, forstærke din intuition, få ro på tankerne og leve i nuet.”

”Intuitionen er dit vigtigste redskab her i livet. Den guider dig i din hverdag og kan vise sig på forskellige måder: Din mavefornemmelse fortæller dig, hvad der er rigtigt/forkert, du har en indre dialog, du ved, hvordan det skal være, eller du ser det for dig i billeder. Du kan bruge den eller de måder, der giver mening for dig. Den eneste regel er, at du skal gøre det, du har det bedst med. Når du bruger din intuition, lever du ud fra dit hjertes ønsker.”

Se mere på www.frurosenbergsunivers.dk

Den moderne shamanMarianneLane_1_retouch_til_alt_for_damerne.jpgMarianne Lane arbejder med at skabe forståelse for, at vi er åndelige væsner, der eksisterer som mennesker i det liv, vi er i her og nu:

”Som moderne shaman beskæftiger du dig med bevidsthed og balance. Den moderne bevidsthed forøger din kapacitet, og derfor har du brug for styrke og tryghed i dig selv. Med styrke og tryghed, samt bevidsthed om dine grænser og din kapacitet, kan du bære dig selv igennem hverdagens problematikker uden at gå i stykker af det forøgede pres fra det moderne liv.”

Få bl.a. hjælp til:
- Stress, angstagtige reaktioner, depressive tendenser
- Tomhedsfølelse og manglende retningssans
- Sensitivitet og overbelastning
- Irritation, tristhed og vægelsind

Målet er fred, plads til kærlighed, mildhed og humor, kapacitet og magt over livet.

Læs mere på www.mariannelane.dk

Marzcias universMarzcia_6e591f89eab1.jpgHealer og clairvoyant rådgiver Marzcia Techau er kendt fra TV3s serie ’Ånderne vender tilbage’ og flere andre tv-programmer som bl.a. ’Healing - den sidste udvej’. Hun er underviser med 20 års erfaring og er aktiv med både online-tilbud og kurser fra eget healingcenter.

Marzcia tilbyder live-meditation og fjernhealing hver morgen, og behandlingen kan ses og modtages, når du vil. Hendes healingsuddannelse og clairvoyanceuddannelse er godkendt af henholdsvis Healerringen og Clairvoyantforeningen.

Læs mere om abonnement, kurser, foredrag og meditationer på www.marzcia.dk

Sæt dig selv fri med breathworkProfessionalCounselling_mg_9675-edit-edit.jpgSuzanne Jensen arbejder som breathwork-healer og terapeut i sin egen praksis i Valby, hvor hun hjælper mennesker med angst, afhængigheder, barndomstraumer og særlig sensitivitet. Hun kombinerer healing og terapi med det somatiske værktøj ’breathwork’, der bliver brugt til at forløse emotionelle og fysiske traumer og blokeringer, som er låst i kroppen.

Breathwork er en dybdegående terapiform uden ord og virker som et bindeled mellem krop, sind og sjæl. Ved at trække vejret i et kontrolleret hyperventileringsmønster, kommer udøveren ind i en ændret bevidsthedstilstand, som er meget healende.

Suzanne Jensen afholder løbende selvudviklingskurser i Københavnsområdet med fokus på breathwork og community.

Læs mere på www.suzanne-jensen.dk

Clairvoyant online-rådgivningShuguides_shu365-01.jpgHos SHU365 kan du få hjælp til svar og opklaring af vigtige valg og beslutninger i livet gennem clairvoyant rådgivning. Stifter og indehaver, clairvoyant Cellina Gylling udtaler:

”Vi hjælper hver måned hundredevis af danskere med at skabe klarhed over tilværelsens problematikker. Vores dygtige clairvoyante medarbejdere kan via telefonen hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål omkring kærlighed, job, bolig og fremtid.”

SHU365 yder også spirituel business rådgivning og vejleder private såvel som virksomheder omkring økonomi og finans.

Opret dig som bruger og ring direkte på 82 82 25 82 og få svar med det samme, eller læs mere på www.shu365.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi og Stjernetegn