Er du vild med at date? Her er 5 aktuelle datingsider, du skal kende!

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Dating.dk, Lovla, Sejlerdating.dk, Senior.dk & scor.dk

Er du vild med at date? Her er 5 aktuelle datingsider, du skal kende!

Det er aldrig for sent at begynde at date. Men for mange kan jagten på kærligheden være upersonlig og hård. Er du træt af det overfladiske dating-liv og søger en mere autentisk oplevelse? Så er her 5 bud på datingsider med vidt forskellige profiler, som både passer til dig, der er senior eller ung, som elsker sejlerlivet eller tror på at finde kærligheden gennem en love-algoritme.

TRYGGE RAMMER: DANMARKS STØRSTE DATINGSITEDatingdk.jpg

Hvis du søger et datingsite, som har mere end tyve års erfaring med kærlighed og onlinedating, så besøg Dating.dk, som er Danmarks største datingsite.
Derfor ved de, at nysgerrigheden, tilfældighederne og eventyret er vigtige elementer, når det handler om at finde kærligheden.

Dating.dk vil gøre op med tidens overfladiske tendenser, hvor man iscenesætter sig selv på en måde, der handler mere om at vise de perfekte øjeblikke end dem, der er ægte. Derfor har Dating.dk et særligt fokus på at skabe trygge og seriøse rammer, hvor danske singler møder hinanden med et oprigtigt ønske om en ægte forbindelse.

Sådan giver Dating.dk kærligheden de bedste betingelser!

SMART MATCHING-ALGORITME: DEN NYE DATINGAPP I KLASSENamsiq.jpg

Er du træt af endeløst swiperi? Så er Lovla uden tvivl noget for dig. ’Lovla’ er en dansk datingapp, der allerede har fået stor opmærksomhed. Lovla vil ændre det overfladiske dating-game og tilbyder brugerne en unik kærlighedsalgoritme, der skaber dybere relationer fra starten.

Lovla’s matching-algoritme giver associationer til ’Gift ved første blik’, da den på samme måde, som det populære tv-show, tager hensyn til bl.a. personlighed, interesser, værdier og indstillinger til livet. Når du har valgt samtaleemner og præferencer, matcher Lovla din profil med potentielle partnere, som deler dine værdier og drømme om fremtiden.

Så prøv Lovla og få bedre matches allerede i dag! 

SEJLERDATING - FOR ALLE SOM DRØMMER OM SEJLERLIVETsdviborg_istock-520321345.jpg

Tænk at dele kærligheden - både til hinanden og til livet på vandet. At sejle er en livsstil som kan bringe os tæt sammen i et fællesskab som er helt unikt. Sejlerdating.dk er for alle, der elsker livet på vandet, uanset om du har båd, dyrker sejlsport eller bare drømmer om det. Det kræver ingen forudsætninger at være med - udover lysten til at leve sejlerlivet.

Nogle vil helst ræse på bølgen blå, mens andre er mere til et glas kold hvidvin i solnedgangen. Der er plads til alle. På Sejlerdating.dk er der sejlende singler, som bare venter på at møde dig.

SENIORDATING: GØR HVERDAGEN MERE SOCIALsenior_webp.jpg

Er du over 50 år, så er Senior.dk et oplagt sted at date. Her logger flere tusinde modne danskere på hver dag for at søge efter en kæreste eller nye venskaber.

Dermed er Senior.dk Danmarks største mødested for aktive personer over 50 år – og en af Danmarks største datingsider.

Her kan du deltage i debatter, chatte, gå til events og andet, som gør hverdagen mere social og spændende. Senior.dk er en af de højest bedømte datingsider på Trustpilot, hvor tjenesten har bedømmelsen "fremragende".

Det er aldrig for sent at søge kærligheden!

SCOR.DK LEVERER VOKSENDATING TIL FRÆKKE KVINDERscor_alt-scor-03.jpg

Scor.dk kan du lede efter lige det du søger, uden at pakke ønskerne ind. Uanset om det er en kæreste, et løst forhold eller en fast sexpartner, så er det muligt at finde det på Scor.dk.

På sitet er der for nyligt indført et filter, så du kan fravælge at se uønskede billeder direkte i posten. Det er kun ved et klik, at du aktiverer billedet så det ses uden at være sløret. Scor.dk er for dig, der leder efter lidt mere frækhed i din dating.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Parforhold, Dating og Netdating