Drake og Jennifer Lopez

Foto: Drake PR foto

Drake og Jennifer Lopez

Nyt fra rygtebørsen: Er hun Drakes nye kæreste?

Drake og J.Lo – den havde du måske ikke lige set komme. Men at dømme efter disse søde Instagram-opdateringer er der altså noget i luften mellem Jenny from the Block og den canadiske rapper og producer.

Hun var en af 00'ernes helt store stjerner på pophimlen med hits som "I'm Real" (2001) og "Jenny from the Block" (2002). Han var med til at definere lyden af radiovenlig rap i det efterfølgende årti.

Nu ser det ud som om, at de to verdenskendte popstjerner, rapperen og produceren Drake og sanger, danser og skuespiller Jennifer Lopez, har fundet hinanden – i hvert fald hvis man tolker lidt på de ret klare signaler, de to sender på Instagram.

LÆS OGSÅ: Vores veninderelationer drukner i konkurrencen om, hvem der arbejder mest og først når til tops

Jennifer Lopez lagde i hvert fald for nyligt dette søde julebillede ud af de to i kærlig omfavnelse og fik internettets velsignelse med 1,2 millioner likes. Drake delte ligeledes billedet:

Et billede slået op af Jennifer Lopez (@jlo) den 27. Dec 2016 kl. 11:38 PST


Rygterne om det nye pop-power-par har været i omløb længe og blev særligt intensiveret, efter at Drake dukkede op til hele to Jennifer Lopez-shows i træk i Las Vegas. Og det ser ud som om, at han hyggede sig godt:

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

Et billede slået op af Jennifer Lopez (@jlo) den 11. Dec 2016 kl. 2:30 PST


Desuden kan flere udenlandske medier fortælle, at Drakes eksflirt Rihanna angiveligt er stoppet med at følge J.Lo på Instagram. Om grunden er, at hun er træt af søde paropdateringer fra turtelduerne vides endnu ikke.

Drake og Rihanna til MTV Music Video Awards i august 2016. Foto: Michael Loccisano / Staff / Getty Images.

Hvad tror I, er "DrayLo" meant to be?

Her er lidt Twitter-reaktioner at fordøje nyheden på: 

Se, hvad vi ellers skriver om: Rihanna

610x200_woordy_knap2.jpeg