Kanye West på scene
Foto: Getty Images Kanye West er ikke bange for at dele ud af sin visdom.

Er Kanye West i gang med at skrive en selvhjælpsbog?

Rapperen Kanye West har proklameret på Twitter, at han vil skrive en bog via opdateringer på det sociale medie. Vil du også have gode råd fra den kendte stjerne?

Efter en lang periode med stilhed på den verdenskendte rappers Twitterprofil, giver han nu lyd fra sig igen. For Kanye West begyndte i denne uge at sende tweets ud om alt fra sine tatoveringer til sine nye kreative projekter.

Og det er ikke bare for sjov, at han begynder at tweete igen. For efter en lind strøm af tweets, annoncerede han, at årsagen var, at han var i gang med at skrive en bog.

- I øvrigt, så er det her min bog, som jeg skriver i realtid. Ingen forlægger eller redaktør skal fortælle mig, hvad jeg skal skrive hvor, eller hvor mange sider jeg skal skrive. Dette er ikke noget, jeg gør af økonomiske årsager, men en medfødt trang til at udtrykke mig.

Hjælp til livets store spørgsmål

De første tweets har fået medier over hele verden til at overveje, om den selvudnævnte ”Største Rockstar på Planeten”, der normalt ikke er bleg for at dele ud af sin livserfaring, er ved at skrive en decideret selvhjælpsbog.

Rådene indbefatter blandt andet ”stop med at lyve om alt muligt lort. Bare stop med at lyve” såvel som:

- Vær her nu. Vær i momentet. Nuet er det bedste tidspunkt i vores liv, og det bliver hele tiden bedre. De dårlige tider, de kedelige tider og tiderne med stor angst. Værdsæt hvert eneste øjeblik for dets storhed. Det her er livet. Det her er den bedste film, vi nogensinde kommer til at se.

Et af rådene har dog overrasket en særlig person ekstra meget: Hans kone Kim Kardashian West.

For i én af sine tweets fik rapperen skrevet ”nogle gange skal man bare skille sig af med alting”, hvilket fik hans kone til at undre sig over, om ’alting’ også inkluderede hans familie: ”Vent… ALTING?”, skrev hun i et svar til sin mand på Twitter.

Der er dog heldigvis intet, der tyder på, at ”alting” også skulle inkludere familien West, så mon ikke det bare var ment som et guldkorn til alle os andre, der godt kunne bruge lidt hjælp til selvhjælp?

Vi siger i hvert fald tak til Kanye og ser frem til, om der bliver gjort alvor af bog-ambitionerne i nærmeste fremtid.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Parforhold og Selvværd