Få 5 fede ferietip til Palma
SPONSORERET indhold

Få 5 fede ferietip til Palma

Nyd den afslappede stil i Mallorcas 'hovedstad', Palma. Få 5 gode tip til ferieparadiset fra Christel Ipsen.

Af: Christel Ipsen Foto: Privat
07. aug. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

SOVHotel Portixol er et unikt lille svenskejet hotel, der ligger helt ned til Palmas vandfront i gåafstand fra den gamle by. Indrettet med en skøn blanding af skandinavisk lyst design, spanske farver og et touch af L.A. Personalet pusler om alt, værelserne er individuelle og lækre, og der er selvfølgelig pool og spa afdeling.
Portixol.com

OPLEV


Palmas gamle bydel, med den imponerende katedral og de gamle snoede middelalderlige gader er det bedste sted at gå og indsnuse stemning og indtryk. Her er skobutikker, krydderi-boder, delikatesseforretninger og et hav af små cafeer. Og alle gaderne skråner nedad mod den brede strandpromenade, der strækker sig langs hele Palmas front mod vandet, så man farer aldrig vild.

Læs også: Dét skal du opleve i Marbella


SHOP


Ud over de store boulevarder med design- og modebutikker skal man også søge hen i de små gader, hvor der er masser af butikker, der er en eftermiddag værd. Her er Desigual tasker, Camper sko, Avarcas sandaler og mange små skønne kunstbutikker. Jeg medbringer altid en stor tom kuffert, når jeg er af sted.

SMAG


Santa Catalina kaldes Palmas Soho. En lille by i byen, vest for den gamle bydel med et væld af små butikker og caféer. Midt i det hele ligger markedet med frisk frugt og grønt, fisk kød, vin og et kæmpe udvalg af spanske specialiteter. Lufttørret skinke skæres af et helt lår og Sobrasada – den traditionelle mallorcinske pølse – fås i mange udgaver.

SPIS


I Santa Catalina skal man unde sig en frokost på Bonkers, der har en moderne udgave af tapas. Der er kun to alternativer til forret, hovedret og dessert, men det er altid en oplevelse. Man sidder ved høje træborde, snakker med de andre gæster, drikker et glas af husets gode vin, og slutter af med en skarp espresso.

Calle Soler esq. Calle Pursiana, 07013 Palma de Mallorca

Læs også: Den perfekte weekendtur: 3 dage i Madrid