Eurowoman

Få et smugkig på det nye martsnummer af Eurowoman

Eurowomans martsnummer står i ikonernes tegn.

Af Mette Størum Krogh 21.feb.2016 Livsstil

Martsnummeret af Eurowoman er et ikon-special, der hylder 100 ikoniske kvinder fra popdronningen, feministen og foregangskvinden Beyoncé, som pryder forsiden, til Jane Birkin, Coco Chanel, Patti Smith, Vanessa Paradis, Lena Dunham, Grace Kelly, Kate Moss, Karen Blixen og Emma Watson.

Læs også 10 bud og gode råd til kvinder fra livskloge og sjove Hella Joof, der opfordrer til at forfølge kærligheden, slippe med begge hænder og ringe til vores mødre lidt oftere samt portrættet af stjernemanden, legenden og ikonet David Bowie, som har sat et uudsletteligt og markant mærke på både musikken og moden.

Du får selvfølgelig også alt om forårsmoden og sæsonens fineste tasker, så du er klædt godt på til lysere dage. I dette nummer er der nemlig hele tre modeserier, som inkluderer skønne Emma Leth, en håndfuld af tidens største ikoner og de vigtigste tendenser lige nu fra spaghettistropper og striber til ruskind og frynser.

Endelig udkommer Eurowoman i denne måned i fint selskab med vores nye kunstmagasin VÆRK, som er blevet til i tæt samarbejde med Euroman, RUM og Statens Museum for Kunst. Glæd dig til premierenummeret, der rummer alt fra kunstnerportrætter, besøg hos kunstelskere, gadekunst, aktuelle udstillinger og et kig bag kunstens kulisser.

Klik på billedet nedenfor og få et smugkig på Eurowoman 218. Rigtig god læselyst!

 


Henter...