Få smukke sommernegle ganske let
Få smukke sommernegle ganske let

Få smukke negle og hænder

Så let får du smukke negle

Brug lidt tid på dine hænder og negle, så du er klar til at bære sommerens mange neglelakker. Læs mere her.

Sæt fem minutter af til at pleje dine hænder og negle med creme og olie hver dag. Så kan du glemme alt om grimme neglebånd og sprøde negle, der knækker. Denne mini-manicure kan også gøre det, hvis du har brug for et hurtigt fix:

Start med at blødgøre dine neglebånd i lunkent vand i nogle minutter og brug så en rosentræspind til forsigtigt at skubbe dem ned. Giv hver negl en dråbe olie og masser det ind. Olie gør din negl stærk og forhindrer den i at gå i stykker – lidt som en gren kræver vand for ikke at knække.

Læs også: Gør din krop sommerklar

Vil du gøre lidt ekstra så skrub hænderne med en skrubbecreme, som fjerner den grå, døde og ru hud. Smør herefter hænderne ind i en fed, nærende håndcreme. Vil du have lak på, så fjern olie- og cremerester med lidt neglelaksfjerner på en tot vat og tag dig god tid til at lægge underlak og lak pænt på. Lad hvert lag tørre igennem, før du lægger det næste.

Underlak er især vigtigt om sommeren, da solens UV-stråler kan få nogle lakker til at misfarve dine negle mere end ellers. Afslut med en overlak, som beskytter lakken og får din manicure til at holde længere.

Kilde: Negletekniker Sofie Kaas Steengaard fra Take Care på Hellerup Parkhotel.

TIP

Skal lakken tørre ekstra hurtigt, kan du stryge et tykt lag negleolie over den halvtørre lak. Det får den til at hærde hurtigere og plejer samtidig neglebåndene.

Kilde: Sofie Kaas Steengaard

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Negle