Få et sjovere sexliv

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Atertystys.dk, DreamDirty.dk, Funtoys, Lust, Belugi.dk, 4ushop.dk, Sex Shop 2000 & Sexnetto.dk

Få et sjovere sexliv

Et godt sexliv kan betyde alverden for dit parforhold, men også for dit eget velbefindende. Sex er nemlig sundt, og så gør det jo heller ikke noget, hvis det er sjovt samtidigt.

Men det kan være svært at finde tiden og overskuddet til at være fræk, forførende og opfindsom i en travl hverdag med job, børn og madpakker.

Nogle gange kan det derfor være nødvendigt at hente lidt fræk inspiration udefra. For måske er det bare lidt frækt sexlegetøj eller lingeri, som skal til at løfte sexlivet til nye højder.

Vi har samlet en række sexbutikker, som alle kan gøre sexlivet lidt sjovere.

Dyrk mere sex
ALWebtech_altfordamerne.jpgSex skal være sjovt!

Her er et par gode grunde til, hvorfor I skal dyrke meget mere sex.

I forbrænder flere kalorier! BONUS – hvem vil ikke gerne af med et par kilo, hvilken motion er sjovere end sex? I bliver mindre stresset, meget gladere og sover bedre! Når I dyrker sex udskilles en række velværestoffer, som endorfiner, der løfter humøret.

Sidst, men ikke mindst, puster I nyt liv i parforholdet med sexlegetøj. Sexlegetøj findes i alverdens afskygninger, start med en vibrator, glidecreme og måske et par håndjern eller lingeri og kostumer.

Se resten af det store udvalg til lave priser på www.AltErTysTys.dk

Vibrator til både klitoris og g-punktet
NextBuy_calexotics-california-dreaming-rabbit-vibratorer.jpgRabbit vibratoren fik sit gennembrud i Sex and the City og gjorde vibratoren til favoritten blandt sexlegetøj.

Med sine kaninører kan vibratoren stimulere klitoris samtidig med at g-punktet bliver masseret.

Rabbit vibratorens kombination af flere typer stimulering er netop årsagen til dens status som kvinders ynglingssexlegetøj.

Calexotics California Dreaming serien giver dig 6 unikke rabbitvibratorer med hver deres kendetegn: Intense vibrationer, sugeeffekt, stødende bevægelser, dunkende pulsering, roterende perler og vippende g-punkt hoved.

Premium kropssikker silikone kombineret med klimavenlig genopladning giver dig en rabbitvibrator, som vil begejstre dig i lang tid fremover.

Besøg 4ushop.dk og find kvalitets sexlegetøj til kvinder og par.

Nedbryd tabuet omkring sexlegetøj
DreamDirty_img_0122.jpgDreamDirty

er Danmarks nyeste online sexshop. Hos DreamDirty ønsker de at bryde tabuet omkring sexlegetøj. Alle har en fantasi! Sammen bryder vi tabuet. 

DreamDirty er et ungt iværksættereventyr startet af fire unge mennesker med hjælp fra venner, kærester og familie. Som deres virksomhed vokser, håber de at kunne finde ligesindede, som vil tilslutte sig kampen om at bryde tabuet. 

Trods et ønske om åbenhed omkring sexlegetøj, forstår DreamDirty stadigvæk vigtigheden af kunders diskretion. Det ses bl.a. af deres pakker og håndteringen af deres kunders oplysninger. 

Når alt kommer til alt, så er DreamDirty’s førsteprioritet gode kundeoplevelser og kundeservice. 

Bliv sexlegetøj tester, eller husk at læse andres anmeldelser inden du købereroti.jpg

Er du allerede overbevist om, at et sjovere sexliv opnås med sexlegetøj? Så er du formentligt kommet til det punkt, hvor du skal vælge hvad du skal købe. Men nøj, hvor kan det være svært at vælge! For hvilket sexlegetøj er det man skal holde sig fra, og hvilket er det man bare skal købe?

Eroti.dk kan du læse helt almindelige menneskers anmeldelser af sexlegetøj.

Du kan faktisk også selv ansøge som tester, få sendt gratis sexlegetøj ud, skrive din anmeldelse helt anonymt og derigennem være med til at hjælpe andre med at vælge det rigtige sexlegetøj første gang

Sjov og spænding i soveværelsetfuntoys_ny_1.jpgAltid mere "FUN" med funtoys. Vi pakker automatisk 1 stk. GRATIS DILDO med alle køb over kun 150 kr. 

I 16+ år har Funtoys.dk givet Danskerne mere sjov og spænding i soveværelset.

Funtoys er specialiseret i Nasstoys of New York sexlegetøj, som er et af verdens ældste brands. I vores portefølje finder du Danmarks mest realistiske dildoer fra Realcocks, Hotcocks (Der kan varmes op til 40°C), Vibes of New York luxus rabbits, Infinitt Orgasme Bullet, My 1st Nipple Clams med Vibrator og meget mere. Vores mål er at gøre shopping let, diskret og sikkert.

Kvindelig sensualitet og erotik
LST_onlinebullet.jpgDenne lille sag er perfekt udformet til at opnå de mest intense g-punkts- og klitorisorgasmer. Buet til nemt at udforske de gode steder indvendigt og formet til at følge kroppens konturer til intense klitorisorgasmer udvendigt.

Lad dig ikke narre af størrelsen! Den er udstyret med dybe, pulserende vibrationer, som du let kan skifte imellem, til du rammer den, der sender dig i ekstase.

Med kvindelig sensualitet og erotik i højsædet har Lust mere end tyve års erfaring i vejledning af alle slags sanselige og seksuelle spørgsmål. Produkterne på webshoppen er nøje kurateret, og hvis du befinder dig i København, kan du kigge forbi den smukke treetagers butik.

Nordens største udvalg i romantik og sexlegetøjMMTrading_DK.jpg

Belugi er den frække dreng i klassen med Nordens største udvalg i sexlegetøj og lingeri. Belugi er desuden kåret til ”Årets billigste sexshop”, med en besparelse på gennemsnitlig 67% fra den dyreste til den billigste sexshop.

Men Belugi er ikke bare en sexshop. Det er også et sted hvor du kan få inspiration til dit sexliv og viden om sex og parforhold.

Belugi tilbyder Prisgaranti på alle produkter, der tæller i alt 170 forskellige mærker. Du finder alt fra LELO, FUN FACTORY, Satisfyer, Fifty Shades of Grey, Womanizer, Pjur og COLT.

Det mest solgte produkt hos Belugi er naturligvis Satisfyer Pro 2 Next Generation, hvor Satisfyer har givet en ”orgasmegaranti”.  Millioner af kvinder verden over elsker dette produkt, da det med sin suge/pustefunktion sætter helt nye standarder for, hvordan man stimulere en kvinde. Fra Belugi fortæller Mik Oddershede, at Satisfyer Pro 2 Next Generation er et absolut ”Must have” for alle kvinder.

Slutteligt tilbyder Belugi også et kæmpe udvalg i glidecreme og romantiske produkter. Vi anbefaler, at du går på opdagelse i deres kæmpe univers af sexlege, frækt lingeri og romantiske produkter.

Sexlegetøj fra A-Z
SexShop_boutique-erotic-butik-krusaa.jpgBoutique Erotic er en lækker stor butik i grænseområdet fyldt med alt fra A-Z inden for sexlegetøj og lingeri.

Butikken er dejlig lys og indbydende, hvor varerne er delt op i kategorier så du nemt kan finde det, du søger.

Der er rig mulighed for at finde inspiration i vores flotte udstilling. Har du spørgsmål står deres personale naturligvis altid til rådighed. Hos Boutique Erotic finder du alle de kendte mærker, og du får naturligvis altid prismatch. Deres produkter kan også ses på den store flotte webside www.boutiqueerotic.dk.

Kom i den syvende himmelsexnetto_52.jpgHer hos Sexnetto.dk kan du altid finde et stort udvalg af sexlegetøj online til landets bedste priser.
Vi er en professionel sexshop, og derfor gør vi en stor dyd ud af at give dig den bedst mulige købsoplevelse – både før, mens og efter du handler hos os.

Vores sortiment byder på sexlegetøj til enhver smag, og vi holder os løbende opdaterede på nyheder og trends. Du kan finde alt lige fra en ny dildo eller vibrator til frækt lingeri, sexlegetøj til mænd og sager til sm sex. Eller hvad med en julekalender for voksne? Der er alt, hvad der skal til for at blive sendt direkte i den syvende himmel – enten alene eller sammen med din partner. Find det hele på www.sexnetto.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Sexlegetøj, Sex, Kærlighed, Parforhold, Orgasme og Onani