Få gode energier med krystaller
Denne artikel er sponsoreret af: Noell Crystals, Hjertechakra.dk, Julie Machholm, La Diosa, Smilow Design Denmark & Spirit of Wonder.

Få gode energier med krystaller

Krystaller er ikke kun smukke pyntenips i hjemmet. De farvede sten har deres egne vibrationer, som kan skabe positiv energi omkring sig og være med til at skabe harmoni og ro i dit hjem.

Krystallerne kan både være i hjemmet, i bukselommen, i tasken eller om halsen og virke som en katalysator og konstant påmindelse om, at du skal lade de positive energier blomstre.

Men hvor starter du, og hvem ved noget om krystallernes virkning. Vi har samlet en håndfuld spændende ildsjæle, som alle deler ud af deres store viden og erfaring med krystaller.

Det stærkeste energiredskab er dig selvNoell.jpg

Noell Crystals er den første danske Instagramprofil, som har moderniseret krystaller og spiritualitet. Her får du ikke kun tilbudt krystaller, men også en konstant påmindelse om, at dit livs stærkeste energiredskab - som Noell kalder krystallerne - faktisk er dig selv.

Noell har i mere end tre år delt sin kærlighed og viden om krystallerne. Der er ingen tvivl om, at Noell har været med til at gøre krystaller til alle mands eje i dagens Danmark.

Hos Noell Crystals får du inspiration til, hvordan du vælger krystaller, smykker, arbejder med Månen, bruger røgelse og meget mere. Her får du ikke krystaller, som er kunstigt fremstillet på laboratorier. Du får krystaller fra naturen, sammen med en seriøs CSR-politik, som du kan læse mere om på hjemmesiden.

Gå ind på www.noellcrystals.com for at lade dig inspirere i Noell Crystals smukke univers.

Mærk din naturlige samklang med krystallerneHimmelsk_have.jpg

Hos Hjertechakra.dk opleves en inderlig interesse for krystaller.
Krystaller har været anerkendt i årtusinder, og der er en urgammel naturlighed i at have krystaller omkring sig og på sig. Som besøgende inviteres du til at tappe ind i den naturlighed, ligesom du opfordres til at mærke din helt egen samklang med krystallerne.

Hjertechakra.dk har et bredt sortiment med mere end 500 krystaller. De har også en særlig krystalsektion for kendere. Her findes ofte Omukuruvaro/Brandberg ametyst og andre sjældenheder fra lokale miner i Sydamerika og Sydafrika

Prislejet er fra den lave ende til dyr. Besøg hjertechakra.dk for spørgsmål, bestillinger og vejledning.

Smykker med egenskab og budskabJulie_Machholm.jpg

Julie Machholm har fokus på at bringe naturens healende krystaller ind i smykkeverdenen.

Hun skaber unikke looks til dig, der ønsker at arbejde med naturens kræfter og finde ind til din kraftfulde kerne. Hvert krystalsmykke af Julie Machholm har en egenskab og et budskab.

"Alle krystaller består af energier, som vi kan drage nytte af i forløsningen af blokeringer forskellige steder i kroppen". Dette budskab ønsker hun at udtrykke igennem hendes kreativitet i smykkefremstillingen.

Julie Machholm beskriver krystallernes egenskaber og deres indvirkning på chakraer, og hvordan mennesker kan benytte krystallernes energier til at berige deres liv.

Krystaller er energifelter af styrkeLa_Diosa.jpg

Krystaller og sten kan mere end at være smukke for øjet. De er små energifelter af styrke, der kan være med til at tiltrække det, du ønsker dig i livet. I gudindebutikken La Diosa, tæt på Kongens Have, finder du et stort udvalgt af sten og krystaller og erfaren viden om brug af deres styrkende energier og helende kræfter - både til krop og sjæl.

La Diosa kan guide dig til brug af yoni æg, crystal wands eller hvis du leder efter den helt rigtige sammensætning af krystaller og sten til at udfolde din indre gudinde.

Eventyrlige krystalsmykkerSmilow.jpg

Krystaller kan forvandles til smukke og personlige smykker. Smykkedesigner Jannie Smilow skaber eventyrlige krystalsmykker til dig i sølv eller kobber. Alt er håndlavet fra bunden med dyb respekt for krystallernes størrelse, energi og farve.

Jannie skaber sine eventyrlige smykker med fascinerende og tidskrævende teknikker. De electroformede kobbersmykker skaber hun ved hjælp af svagstrøm og tålmodighed.

Hun fletter også krystalsmykker i hånden i sølv eller kobbertråd uden at bruge lim eller lodninger. Stilen er altid unik og personlig, og du får et krystalsmykke i høj kvalitet.

Velkommen til Smilow Design Denmark, dit personlige smykkeunivers.

Facebook

Designs med smukke krystaller og religiøse symbolerSpirit_NY.jpg

Spirit of Wonder er et spirituelt smykke- og indretningsbrand, der anvender smukke krystaller og religiøse symboler i alle designs. Til hvert smykke følger et kort, der beskriver krystallernes egenskaber og et forslag til en intention, man kan sætte i smykket. Spirit of Wonder er altså ikke kun et smykke, men en ekstra støtte, som man kan bære tæt på sig.

Spirit of Wonder laver også smukke ophæng med krystaller og prismer i et unikt, nordisk design.

På hjemmesiden finder du desuden krystaller i høj kvalitet, så du har rig mulighed for at få tanket op på din energikonto.

Du kan se eksempler på smykker og ophæng på www.spiritofwonder.dk og instagram

Se, hvad vi ellers skriver om: Energi