Få inspiration til store oplevelser i Nordsjælland
Foto: Daniel Overbeck/VisitNordsjælland Denne artikel er sponsoreret af: Kokkedal Slot Copenhagen, Havhøkeren, PANGEA, Restaurant Furesøbad, Strandvejsristeriet, Restaurant Strejf & Restaurant Vores Skotterup

Få inspiration til store oplevelser i Nordsjælland

Nordsjælland byder på smuk natur, eksklusive omgivelser langs Øresund og charme på nordkysten. Det idylliske område nord for København er fuld af små og store oplevelser, aktiviteter og begivenheder hele året.

Nordsjælland byder både på slotsbyer, badebyer og fiskerlejer. Fælles for dem er, at de er fulde af spændende oplevelser for den nysgerrige gæst. Hvad enten du er til historie, kultur, shopping, fester eller kulinariske oplevelser.  

Vi har samlet en række spændende Instagramprofiler, som er værd at følge, hvis du planlægger et besøg i Nordsjælland.

Kokkedal Slot Copenhagen - Tag en pause fra hverdagen og nyd et ophold i luksuriøse rammer

Havhøkeren på Gilleleje Havn - bliv klædt på fra top til tå

PANGEA - Restaurant & Natklub - Spis og fest under samme tag i eksklusive og unikke omgivelser

Restaurant Furesøbad - Få smagsoplevelser, der vækker alle sanser

Strandvejsristeriet - Risteri i royale rammer

Restaurant Strejf - Et Strejf af personlighed

Restaurant Vores Skotterup - Fransk inspireret gastronomi med nordisk enkelthed

Oplev det gode liv på Kokkeholm Slot Copenhagen

Et eventyrligt ydre, et imponerende, stilfuldt indre, en fantastisk beliggenhed ved skov, hav og strand.

Kokkedal Slot Copenhagen er landliv og tilbagelænet charme, det er nydelse og forkælelse, det er intimitet og opmærksomhed – og et personale, der levende brænder for at give sin passion for det gode videre.

Tøj og grej til arbejde og fritid

Havhøkeren er en lækker fritidsbutik fordelt på 900 m2 samt en velfungerende webshop.

Vi har alt lige fra tøj & sko, sejlertøj & arbejdstøj, fiskegrej & værktøj fra brands som fx Part Two, Dranella, MAC, Jonny Q, Tamaris, Rieker, Helly Hansen, Armor-Lux & Signal.

Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og er stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet i over 40 år.

Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.

Spis og fest i eksklusive omgivelser

PANGEA er et kulinarisk univers og fest-oase placeret i Charlottenlund. Med sine unikke og autentiske detaljer danner PANGEA hver weekend rammerne for en fuldkommen restaurant- og natkluboplevelse.

De dygtige kokke fra DiningSix sørger for den 3-retters menu, der bliver serveret klar til at dele ved bordet. Middagen er fuld af smag, farver og kærlighed og fungerer perfekt som et kulinarisk indspark til den festlige aften med familie, kollegaer eller venner.

Hver lørdag fra klokken 22.30 forvandles PANGEA fra en unik restaurantoplevelse til Nordsjællands eksklusive natklub. Her kombineres farverige cocktails med lækre beats, smuk lyssætning og et pakket dansegulv natten lang.

Lækker mad ved Furesøens bred

Nyd den uovertrufne udsigt og naturen lidt uden for København med Furesøen i forhaven og Nørreskoven i baghaven på Restaurant Furesøbad.

Vi tilbyder b’lunch, á la carte, selskaber, konferencer. Maden er lavet fra bunden, og vi bruger lokale råvarer, hvoraf mange af dem er økologiske.

Restaurant Furesøbad er Danmarks første og eneste svanemærkede restaurant.

Vores meget populære weekend B'lunch buffet er et mix af morgenmad og frokost. Buffeten består af mange lækkerier, der er lidt for en hver smag, og vi tager naturligvis hensyn til gluten- og laktose allergi mv. Er du veganer eller vegetar, er der også taget højde for dette.

Hjemmeristet kaffe indenfor Kronborgs volde

Indenfor Kronborgs volde finder man et af Danmarks bedst beliggende kaffesteder, Strandvejsristeriet. Her ristes der flere gange om ugen kaffe, som kan nydes i den hyggelige og velbesøgte kaffebar, hvor man også kan købe alverdens lækkerier og brygudstyr af høj kvalitet.

Brød og kager er fra gode, lokale bagere og udover de mange forskellige kaffeblandinger, finder man også et rigt udvalg af the, juice og økologiske safter.

Stedet har stor opbakning fra lokalsamfundet, som i sommersæsonen blandes op med folk fra hele verden. Gæster falder for den ligefremme og afslappede stemning og ikke mindst gården bag risteriet, der er yderst populær med læ og sol i alle åbningstimerne.

Restauranten med et strejf af alt det gode

Et Strejf af vandet og det lokale.

Et Strejf af personlighed, med lækre råvarer, masser af fisk og skaldyr, store møre bøffer & saftig roast.

Et Strejf af noget du ikke vil gå glip af.

Nordisk-fransk med udsigt over Øresund

Restaurant Vores Skotterup er beliggende i en charmerende gammel kro med en super placering på strandvejen i Snekkersten og udsigt ud over Øresund.

De bestræber sig på at levere gastronomi til fornuftige priser. Især deres trerettersmenu til 298,- er populær. Deres menu skifter hver måned.

Der anvendes friske nordiske råvarer, og drengene lader sig inspirere i det franske køkken.

Tjek deres Instagram ud, hvor de poster stemningsbilleder samt billeder månedens menu.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Guide og Instagram