Få uvildig økonomisk rådgivning

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: AktivFinans, BoFinans, DinGæld, Finanshuset, Konsilium21 og Pengerådgivning

Få uvildig økonomisk rådgivning

Mange danskere stoler nærmest blindt på deres bank, når det kommer til økonomisk rådgivning. Vi har ofte placeret vores penge i det samme pengeinstitut gennem det meste af livet, og hvis vi søger økonomisk rådgivning, skal indbetale til pensionsopsparingen eller investere formuen, søger de fleste mod banken.

Men det er i mange tilfælde ikke den bedste løsning. Måske for banken, men ikke nødvendigvis for dig.  De fleste bankrådgivere er sælgere, som skal sælge bankens produkter. Det kan derfor være en rigtig god idé at få en uvildig rådgiver til at gennemgå økonomien og finde de mest optimale løsninger til lige netop din økonomi.

Her får du inspiration til uvildige rådgivere, som alle kan hjælpe uden bankinteresser.

Investér i grønne aktier og obligationerfinanshuset_kim-valentin-2_2010-614x450px.jpg

Formuerådgiver Kim Valentin, Finanshuset i Fredensborg

Gør en forskel for klimaet med din formue. Støt grønne selskaber ved at investere grønt i værdipapirer og forbedringer af din bolig, eller gør dit forbrug grønnere. Finanshuset anbefaler, at du løbende øger mængden af grønne aktier og obligationer. Hvor grøn er din formue?

Vi har 30 års erfaring med uafhængig rådgivning. Hør om uafhængig formuerådgivning er noget for dig. Vi har afdelinger i Fredensborg og Aarhus.

Få artikler og gode råd om pension, boliglån, investering mm. Tilmeld dig nyhedsbrevet FinansNYT. Det hjælper dig med at planlægge og forbedre din økonomi.

Få styr på gældendingaeld.jpg

Har du mistet overblikket over din økonomi? Og har du svært ved at gennemskue, hvordan du træffer de bedste beslutninger for din økonomi? Så er professionel rådgivning måske løsningen for dig.

DinGæld hjælper dig med at skabe overblik over økonomien. Du får din egen personlige rådgiver, som hjælper dig med at lægge et budget og som står for at forhandle nye aftaler med dine kreditorer. Sammen med din rådgiver finder I frem til, hvad der er den bedste løsning i din situation.

Få overblikket tilbage og få mere overskud til det, der er vigtigt for dig.

Se mere på DinGælds hjemmeside.

Professionel rådgivning skaber overblik over økonomienaktivfinans.jpg

Har du mistet overblikket over din økonomi?

Udfordringer med ens økonomi er ofte meget problemfyldt, men der er hjælp at hente!
Hos AktivFinans har vi mange års erfaring med økonomisk rådgivning, og vi har hjulpet mange kunder ud af en uoverskuelig økonomisk situation og skabt overblik over deres økonomi.

Har du brug for økonomisk rådgivning?

Hos os kan du helt uforpligtende få et indledende møde, hvor vi sammen kan drøfte din situation og få skitseret en løsning, inden du beslutter dig.

Læs mere om AktivFinans på vores hjemmeside eller ring på tlf. 29706655.

Uvildig rådgivning er kun på din sidebofinans.jpg

BoFinans er det trygge mellemled imellem dig og banken. Hvor bankrådgiveren arbejder for banken, arbejder den uvildige BoFinans rådgiver nemlig kun for dig.

BoFinans sikrer dig, at din økonomi er optimeret til netop dine behov og drømme. De laver en grundig gennemgang af din økonomi, og giver dig en skræddersyet plan for, hvordan du selv bedst forvalter din egen økonomi.

Det bedste af det hele er, at hvis ikke BoFinans kan finde betydelige forbedringer i din økonomi - så får du rådgivningsforløbet kvit og frit - og så er det første møde altid gratis og uforpligtende.

Læs mere om BoFinans her.

Erfarne rådgivere sikrer et ja i bankenkonsilium21_murstensvg_614x450.jpg

Fik du nej i banken?

Konsilium21 hjælper boligkøbere og boligejere med at få ja til at låne, selv om banken har sagt nej. Janne Jochims, Inge-Merete Østerlin og Claus Østerlin er alle veteraner inden for finansiering. De er knivskarpe til at vurdere folks økonomi og evne til at tilbagebetale et lån. Derfor kan de argumentere stærkt over for banker, så kunderne får lov til at låne mere eller får bedre vilkår.

Kunderne er unge, der vil på boligmarkedet, erfarne boligejere, der vil lande godt, skilsmisseramte, der vil beholde huset, og seniorer, der vil forsøde livet med friværdi. Andre ønsker generelt tryghed i et kaotisk marked.

Uvildig rådgivning skaber tryghed og gennemsigtighedPengeraadgivning_Bolig-2.jpg

Pengerådgivning er en uvildig, finansiel virksomhed, der hjælper danskerne med at optimere deres økonomi og er specialiseret i rådgivning omkring boligkøb og låneomlægninger.

De tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde og arbejder ud fra kundens interesser og med det formål at skabe tryghed og gennemsigtighed under hele forløbet.

Uvildig betyder uafhængig og upartisk. Pengerådgivning har altså ikke bankens fortjeneste i baghovedet, når du ønsker hjælp til at finansiere din næste boligdrøm eller omlægge dit lån.

Pengerådgivning forhandler udelukkende på dine vegne og hjælper med at navigere i en til tider kompleks verden samtidig med, at de skaffer dig de bedste økonomiske løsninger.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder og økonomi, Samfund, Økonomi og Pengedagbøger