Fantastiske rammer til jeres store dag
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Bernstorff Slot, Lungholm Gods, Restaurant Bellahøj, Rosenholm Slot, Sonnerupgaards Gods, Stella Maris, Vejrø, Zoologisk Have København.

Fantastiske rammer til jeres store dag

Romantiske og smukke rammer kan være prikken over i’et, når I skal planlægge drømmebrylluppet. Er I til bryllup på godset eller rustikke omgivelser i naturen, så hjælper vi med at finde inspiration til jeres store dag.

Vi har samlet en række bryllupsarrangører, som på hver sin måde tilbyder unikke og smukke rammer, så I kan få opfyldt jeres drømme.

Hold jeres unikke fest på en øde øvejroe-89.jpgDer er ikke mange øer, du kan kalde din egen, men sådan er det at besøge Vejrø. Gør jeres bryllup til noget helt særligt. Få sejlet hele familien og alle vennerne til Vejrø for et uforglemmeligt og intimt arrangement. 

Hold jeres fest midt i alle øens muligheder og med god følelse af ro og balance. Her er der plads til at slå sig løs.

Alle muligheder står åbne, både inde og ude. Her kan I og jeres gæster være jer selv og dele nære oplevelser, der giver uforglemmelige minder. Start jeres fejring af kærligheden allerede dagen før med et hyggeligt og intimt grillarrangement, inden den store dag, hvor I giver hinanden jeres ja med de grønne marker eller viktorianske væksthuse som bagtæppe.

Et ægte slotsbryllupBernstorffslot__pih7311-122.jpgHvis I drømmer om et rigtigt slotsbryllup, er Bernstorff Slot et godt bud. De smukke omgivelser er ikke til at tage fejl af, og det samme gælder de mange muligheder I har for at tilrettelægge et bryllup lige efter jeres smag. 

Bernstorff Slot elsker vi bryllupper, og vi vil sørge for at det bliver det bryllup, I altid har drømt om.

I får Slottets hovedbygning eller Kavalergården eksklusivt. Jeres valg af festsal, afhænger af det antal gæster I inviterer. Smukt bliver det altid, med sølvkandelabre, perfekt opdækning og blomster fra Bering House of Flowers. Maden er et højdepunkt for sig, hvor alt er hjemmelavet helt fra bunden.

Så lad os danne rammen om jeres store dag!

Få et skræddersyet bryllup ved Svendborg Sund
stellamaris_brudepar_pa_badebro.jpgDrømmer I om det perfekte bryllup i romantiske og naturskønne omgivelser, så er Stella Maris på Sydfyn det helt rigtige venue for jer. Stella Maris’ rammer er stilrene, klassiske og smukke.

Den gode følelse gennemsyrer det hele og smitter af på jeres fest. Alle muligheder står åbne, både inde og ude.

Kom sejlende med jeres gæster og læg til ved vores egen bådebro. Hold et eksklusivt cocktailparty på den store terrasse, og nyd den enestående udsigt over Svendborg Sund. Her er der ingen standardløsninger – kun skræddersyede bryllupper designet helt efter jeres idéer og drømme.

Charmerende bryllup i herskabelige omgivelser
Lungholm_bryllup_-614x800pixels.jpgDet er med stor glæde at Lungholm Slot kan tilbyde afholde af bryllupsfester i inspirerende historiske og hyggelige rammer lige midt i den fredfyldte Lollandske natur.

I Herskabsstalden, hvor bryllupsfesten holdes rummer selskaber optil 150 personer ved runde borde.

Vi kan tilbyde charmerende overnatning til i alt 70 personer.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger på bryllupsfesten – den færdige pakkeløsning med alt eller den fleksible, hvor I lejer vore faciliteter og selv står for en del af arrangementet, og vi leverer en anden del.

Kontakt venligst Slotsforvalter Henrik Fabricius Hansen for yderlige oplysninger & fremvisning
www.lungholm.dk

Romantisk bryllup på trelænget stråtækt gårdBellahøj_1.jpgDrømmer I om et rigtigt romantisk bryllup i historiske rammer? 

Så kom forbi og tag et nærmere kig på Restaurant Bellahøj, en trelænget stråtækt gård, med den fineste gårdhave. Gårdens historie kan dateres helt tilbage til 1682, og det fornemmer man straks man træder ind i de fine og hyggelige selskabslokaler. 

Restaurant Bellahøj har plads til både små og store selskaber, så uanset om I drømmer om et bryllup med de nærmeste 20 familiemedlemmer, eller om I drømmer om et storslået bryllup med 200 gæster, kan Restaurant Bellahøj sagtens hjælpe jer med at skabe lige præcis den dag i drømmer om og vil huske for evigt. Se meget mere på www.bellahoej.dk

Romantisk bryllup i slottets riddersal
rosenholm_hall.jpgRosenholm Slot er indbegrebet af romantik. Et ægte slot, der stadig ånder af ægte eventyr på slotsholmen i Hornslet, lidt uden for Aarhus.

Slottets Riddersal står helt originalt med rødkalkede vægge og renæssancemalerier, guldstole og krystallysekroner. De tilstødende sale oser af romantik med højt til loftet, gobeliner og parketgulve.

Her følger den fast tilknyttede weddingplanner jer hele vejen; fra det første møde til den sidste gæst er gået.

Slottet er opført i den sidste del af 1500-tallet og er et rigtigt renæssanceslot. Slottet drives stadig af Rosenkrantz-slægten, som også opførte slottet.

Slottet er kendt af mange fra julekalenderen ”Jul på Slottet”.

Vidunderligt bryllup på landetsonnerupgaard_674a6979.jpgLandlige festlokaler, hyggelige værelser og intet sluttidspunkt. Der er ingen sure naboer på Sonnerupgaard Gods, og du bestemmer selv sengetiden. 

De har 4 lokaler med plads fra 5 til 500 spisende gæster, så du kan trygt invitere hele familien med. 

Du kan spare penge ved at medbringe egen mad og vin eller gøre brug af deres mange trofaste kontakter og egen bryllupsarrangør, hvis du vil have hjælp til din fest. 

De deler flittigt ud af inspiration fra deres fester, og de rådgiver dig, så du får det vidunderlige bryllup på landet, du altid har drømt om. 

Det vildeste bryllup i ZOOs nye pandaanlægzoo.jpgSkål med elefanterne på terrassen og byd gæsterne til bords med hanpandaen Xing Er, når I inviterer til det vildeste bryllup i Bjarke Ingels imponerende rammer – formet som Yin og Yang – i Københavns ZOOs nye pandaanlæg.

Her smelter rene linjer og bløde organiske former sammen i stilfuld æstetik, i en grøn oase midt på Frederiksberg. Vesten møder Østen, også på tallerkenen, når topkok Casper Sobczyk kokkerer fransk-asiatiske retter. Alle tre lokaler i Bistro panpan har panoramakig til pandaen og rummer 20 til 145 siddende gæster eller mellem 10 og 192, til en reception. www.bistropanpan.dk 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup