Katrine Rabjerg har valgt at forlade Nué.
Foto: wearethesomethings.com En æra er forbi, når pigerne bag Nué splitter op.

Farvel og tak: Pigerne bag Nué slutter samarbejdet

Anne-Dorthe Larsen fører konceptet videre alene, når Katrine Rabjerg søger nye græsgange.

Bouclé-jakker, skjorter i broderi anglaise og stofnet i de fineste sarte mønstre. Hits har der været nok af fra mærkerne Nué Notes og Lovechild 1979, der fysisk har til huse i butikkerne Nué på Frederiksberg og Another Nué på Krystalgade i København - for ikke at tale om utallige forhandlere rundt i landet.
Men nu sker der store forandringer i Nué-huset, der ejes af de stilsikre piger, Anne-Dorthe Larsen og Katrine Rabjerg. Efter otte års samarbejde har de to valgt at udforske nye muligheder hver for sig.
Fremover vil Anne-Dorthe Larsen sidde ved skansen som administrerende direktør i virksomheden Nué Group, og Katrine Rabjerg forlader huset for at kaste sig over nye projekter. Hun vil dog fortsat være medejer, men uden deltagelse i den daglige drift.
For dig som kunde, vil du ikke kunne mærke de store forandringer, da butikkerne vil blive drevet videre i samme ånd som hidtil – det vil sige spækket med håndplukket tøj og accessories fra store internationale brands som Isabel Marant, Lanvin og Stella McCartney – og Anne Dorthe Larsen ser frem til at føre butikkerne og mærkerne videre ud i livet. Vi følger trofast med.

LÆS OGSÅ: Hvornår er det okay at slå op med en veninde?

LÆS OGSÅ: Få et smugkig på det nye nummer af Eurowoman

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler i weekenden: "Sove længe, putte i rigtig lang tid med min kæreste og vores hund og spise en laaaaang og hyggelig morgenmad"

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur