Ferie i Danmark: Nyd et skønt kroophold
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Herløv Kro, Filskov Kro & Munkebo Kro.

Ferie i Danmark: Nyd et skønt kroophold

Smuk natur, rolige omgivelser og lækker mad. Et kroophold er det helt rigtige valg, hvis I vil forkæle både krop og sjæl i sommerferien.

Der er masser at opleve i det danske ferieland, og et kroophold er en fantastisk måde at komme helt tæt på de små lokalområder.

Her er hygge, nærvær og livsnydelse i højsædet, ligesom god mad også er en fast del af oplevelsen.

Vi giver inspiration til tre dejlige kroer på Fyn, Sjælland og i Jylland, hvor I kan nyde sommeren til fulde. 

Munkebo Kro på Fynmunkebo_billeder_maj_2018.jpgMunkebo Kro er en af landets absolut smukkeste og mest hyggelige kroer. Den er placeret i rolige, landlige omgivelser, med udsigt over den smukke Kerteminde Fjord, og samtidig tæt på oplevelsesrige byer som Odense og Kerteminde.

Kroen har eksisteret siden 1826. Overalt vil du derfor opleve et klart fokus på klassiske dyder og god kvalitet – naturligvis med et moderne tvist. Stedet rummer 23 værelser, der alle er elegant og stilfuldt indrettet i klassisk engelsk manor-stil.

Også kroens restaurant emmer af hyggelig atmosfære. Her vil alle med garanti føle sig velkomne, uanset om det er sammen med familien, vennerne, eller I er afsted på en afslappende weekend for to.

Se mere på munkekro.dk

Filskov Kro i Midtjyllandfilskov_kro_facade4.jpgFilskov Kro ved Grindsted er en ægte, klassisk og kongelig privilegeret kro, der emmer af charme, hygge og nærvær. Stedet er renoveret i lyse farver med respekt for kroens fine detaljer fra dens mangeårige historie, og det er en helt særlig oplevelse at træde ind i de smukt indrettede rum.

Kroens personale sørger for hjemlig og hyggelig atmosfære. Der bliver virkelig kræset for gæsterne, og I kan vælge frit vælge imellem ikke bare ét, men mange forskellige ophold, når I booker – lige fra det klassiske kroophold til golfophold, gourmetophold og miniferie.

I det omkringliggende område, Filskov, er der afmærkede vandrestier, skøn natur og fodboldgolf i baghaven. Slut dagens gåtur af med en drink i krostuens bar, en kop kaffe med hjemmebagt kage i pejsestuen eller en tur i saunaen.

Se mere på filskovkro.dk

Herløv Kro nær Københavnherlov_1_1.jpgDrømmer I om en god kombination af afslapning og storbyliv? Nyd sommeren på et dejligt kroophold med rar stemning og god service – kun 20 minutters kørsel fra København.

Herløv kro er rammerne ideelle til at trække stikket. Værelserne er rummelige med en skøn atmosfære og behagelige senge, der inviterer til at trykke snooze på vækkeuret og blive liggende lige lidt længere.

Stedets hyggelige restaurant er lavet i autentisk stil. Her bliver der serveret fantastisk mad tilberedt med årstidens friske råvarer. Frokosten kan nydes i caféen eller i den lille oase af en gårdhave med et koldt glas rosé.

Har I ikke bil, er der kun 10 min. gang til S-toget samt 2 min. gang til bussen, der tager jer direkte til centrum af København på kort tid.

Se mere på herlev-kro.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide