Ferie i Hjertet af Vendsyssel

Ferie i Hjertet af Vendsyssel

Går du og drømmer om sommerferie i sydens sol? Vi må tænke anderledes i sommerferien i 2020, og det giver en fantastisk mulighed for at opleve Danmarks skønne natur.

Du forbinder måske ferie med en tur sydpå, men i år skal du ”BARE” være i Danmark. Nu har du mulighed for at opleve det skønne Nordjylland og ”Dejlige Hjørring”.

Tag en eller flere overnatninger i Hjertet af Vendsyssel. Besøg Hotel Phønix Hjørring, som ligger centralt i byen, kun 3 minutters gang fra banegården, og de har gratis parkering, hvis du er i egen bil. Fra Hjørring er der 40 minutter til Skagen, 40 minutter til Aalborg og 40 minutter til Fårup Sommerland. Området er fyldt med naturskønne oplevelser og blot 25 minutter væk er Rubjerg Knude Fyr.

Det historiske Hotel Phønix HjørringKaffemoelle_614.jpg

Når man går ned ad gangene på Hotel Phønix Hjørring, kan man ikke undgå at blive helt nysgerrig. Man tænker måske over, hvem der har gået på værelsesgangene før en selv i de 135 år hotellet har eksisteret. Er der nogle af historiens vigtige personer, der har gået hen ad denne gang? Du kan læse mere om hotellet her.

Den 1. maj 1885 slog hotellet, der dengang hed Kyppers Hotel, dørene op og i den forbindelse skrev Vendsyssel Tidende: “Kyppers Hotel på Stationsvej åbner for publikum den 1. maj. Det ligger særdeles smukt i en net lille have med lysthus, der afgiver et hyggeligt sommeropholdssted. Ad en statelig trappe træder man ind i et flot restaurationslokale, hvortil støder læsesal, en flot spisesal, billard- og keglestue.”

Sidenhen er hotellet blevet renoveret og udvidet med flere værelser og festlokaler. Hotellet har ligeledes heddet Bristol Hotel (fra 1899-1929) og Missionshotellet (fra 1937-1947).

Rubjerg Knude Fyr

Hotellet har sammensat et ophold som hedder: “Oplev Rubjerg Knude Fyr

Fyret kom på alles læber og blev verdensberømt, da det blev flyttet i efteråret 2019 af den lokale murermester Kjeld Pedersen fra Lønstrup.

I opholdet får du eftermiddagskaffe, Gin og tonic i hotellets bar, en middag på Vendsyssel Teater ”Hos Uffe”, en overnatning i dobbeltværelse og en kør-selv-tur i egen bil ud til Rubjerg Knude Fyr. 

Pris: kr. 1.195 ,- for 2 personer i dobbeltværelse - Book det her.

Get-away i børnehøjde

Skal I afsted med børnene og stadig gerne vil have fordelene ved at bo på hotel, har de sammensat en lille feriepakke til jer. Den består af en overnatning med morgenmad i familieværelse, entré til Nordsøen Oceanarium og til aften står Restaurant Bone’s for aftensmaden. Det er ”Hotel-Get-Away i Børnehøjde”. Hvis I gerne vil opleve mere af Nordjylland er der kun 40 minutter til Fårup Sommerland, flere små dyreparker samt badeland.

Pris: kr. 1557 ,- for 2 voksne og 2 børn - Book det her.

Nordjyllands varierende natur

Den skønne landsdel byder på mange smukke naturskatte - både til sightseeing, men i særdeleshed også på golfbanerne. Én af dem er Hjørring Golfklub, som hotellet har lavet en oplevelsespakke med, den hedder “Golf & Gourmet”. Nyd den lækre natur, mens du går de 18 huller.

Herefter kan du slappe af på hotellet i den hyggelige bar eller på ”Terrassen”, hvor du kan nyde en kop friskbrygget kaffe, en lækker øl fra det lokale bryghus Vendia eller forskellige drinks og vine. Dagen sluttes af med en lækker tre-retters menu på Bryghuset Vendia, og overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Pris: kr. 1770,- for 2 personer i dobbeltværelse - Book det her.

Familien MessmannPhoenix_familie_9210.jpg

Hotellet drives i dag af søskende parret Henrik og Birgitte og hver deres søn - Mikkel og Christoffer – deraf ”sloganet” – ”Søskende & Sønner”. Alle fire er uddannet i branchen, og hotellet er for dem som deres andet hjem. Derfor er deres mål også, at gæster, der besøger hotellet, både føler sig hjemme og oplever den familiære atmosfære, der hersker på stedet.

”Søskende & Sønner” glæder sig til at byde dig velkommen til Hotel Phønix Hjørring.hotel.jpg