Hjemmet

  Danmarks sødeste kassedame 2017: Hanne Skov Andersen

  Finalist til Danmarks sødeste kassedame: Hanne fra SuperBrugsen elsker at sidde ved kassen

  Hanne Skov Andersen sætter en ære i at gøre kunderne glade. Hun minder dem om tilbud og er altid klar med en hjælpende hånd. Alt sammen med et stort smil, selvfølgelig.

  Af 04.mar.2017 Livsstil

  Hanne har det allerbedst, når hun sidder ved kassen. Hun nyder at snakke med kunderne - og når de går derfra med et smil på læberne, er Hanne glad. Foto: Heidi Lundsgaard

   

   Du kan stemme på din favorit-finalist nederst i artiklen eller lige her: Stemmeseddel: Her kan du stemme på Danmarks sødeste kassedame 2017

   

   

  Af Kirsten Winding

  Køen af kunder vokser ved kasse 1 i SuperBrugsen på Karlavej i Næsby.

  Mange af kunderne vælger simpelthen Hannes kasse, for at få en snak og et smil. Og 53-årige Hanne Skov Andersen scanner lynhurtigt varerne ind samtidig med, at hun snakker med hver enkelt kunde og smiler stort.

  – Det er her, jeg har det allerbedst. Jeg elsker simpelthen at sidde ved kassen, betror hun os.

  LÆS OGSÅ: Danmarks sødeste kassedame: Her er årets fem finalister

  Hanne startede i ulønnet praktik i SuperBrugsen i ulønnet praktik for halvandet år siden. Hun havde måttet opgive hele to jobs på grund af sygdom.

  – Jeg var helt knust. Men jeg kunne ikke holde ud bare at sidde derhjemme. Jeg savnede kundekontakten og at mærke, at der var brug for mig. Så jeg var lykkelig over at komme i praktik her i SuperBrugsen, fortæller Hanne.

  Allerede to uger efter sad hun ved kassen første gang, og det var en succes.

  – Hanne har simpelthen flair for det. Kunderne føler sig godt tilpas og hjemme i butikken, når hun sidder ved kassen. Hendes slags hænger ikke på træerne, siger brugsuddeler Berit Hendriksen, der fastansatte Hanne, så snart det blev muligt.

  Karin Nielsen og hendes mand Preben Nielsen er blandt dem, der har indstillet Hanne til prisen. Hun gør det til en fest at komme i Brugsen, synes de. Foto: Heidi Lundsgaard.

  Gør noget særligt

  Og Hanne kender efterhånden mange af kunderne, for hun smiler altid og snakker med dem.

  Det falder hende simpelthen naturligt at se folk i øjnene og sludre om stort og småt.

  Og hvis en kunde kommer til hendes kasse med seks stykker frugt, når der er tilbud på otte til samme pris, minder Hanne kunden om det.

  LÆS OGSÅ: Danmarks sødeste kassedame 2017: Her er alle de indstillede

  Hun er heller ikke bange for at gøre kunderne en tjeneste. Da en ældre dame for nylig havde glemt en vare, hun havde betalt for, tog Hanne den med og afleverede den hjemme hos hende på hjemvejen.

  – Det spiller jo ingen rolle. Og det gjorde hende glad, udbryder Hanne og smiler.

  Det var også Hanne og hendes familie, der meldte sig til at være julemænd 24. december, da hun så på Facebook, at en af kunderne søgte én. Og straks var der flere blandt kunderne, som gerne ville have besøg. Så Hanne og hendes familie trak i fuldt julemandskostume og kørte rundt med pakker til syv børnefamilier.

  – Jeg satte bare vores egen julemad på langtidsstegning, det blev rigtig godt, griner Hanne og blinker.

  Det er bestemt ikke for ingenting, at en lang række kunder har indstillet Hanne til prisen som Danmarks Sødeste Kassedame.

  Og selvom hun var ved at falde ned af stolen, da hun hørte det, og dernæst blev meget rørt, ved hun inderst inde godt, hvorfor det er sådan:

  – En glad kassedame giver jo glade kunder. Og jeg ER altså bare glad, og jeg elsker jo mit job.

  Flotte præmier til vinderen

  Vinderen af konkurrencen Danmarks sødeste kassedame får en række flotte præmier til en samlet værdi af over 18.000 kr. Alt sammen skattefrit:


  Gavekort på 10.000 kroner fra Hjemmet. To sæt Södahl sengetøj, værdi: 1.000 kr. Eva Solo termokande, værdi: 449,95. Blomsterberg kuvertfonduesæt til 6 personer, værdi: 450 kr. Pillivuyt Toulose kvadratfad, værdi: 499,95 kr. Produkter fra Apotekets uparfumerede og svanemærkede hudplejeserie, 4 stk., værdi: 224,80 kr. Stor chokoladepakke fra Kathrine Chokolade, værdi: 414 kr. Margretheskål i stål, 3 liter, værdi: 399,95. Architectmade Circle Bowl 30, værdi: 849 kr. Sæt med 5 Margrethe-skåle i flotte blå nuancer, værdi: 470 kr. Holm Wok, værdi: 699,95 kr. Nordal Blossom-kopper, 6 stk, værdi: 550 kr. Bitz tallerkener i benporcelæn, 6 stk., værdi: 600 kr. To Nuance Column stager, 14 cm og 21 cm høj, værdi: 450 kr. Bøger fra Lindhardt og Ringhof. Leif Davidsen: „Djævelen i hullet“, Helle Virkner: „Et liv“, Diverse forfattere: „Min barndom i 60’erne“, værdi: 735 kr.

  Man kan kun stemme på én kandidat.

  Denne afstemning er slut


   Henter...