Find den helt rigtige pakkekalender

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Dately, Gaver og Bolig, Kalendergaver, A C Perchs & Sinful

Find den helt rigtige pakkekalender

Det er ikke kun familiens mindste, som kan få fornøjelsen af en spændende pakkekalender i december. Se bare her, hvor vi guider til fem fine varianter, der tager forkælelsen til nye højder i den søde juletid.

Det er SÅ hyggeligt at vågne op til en lille overraskelse hver dag i december! Men det kan også være noget af et projekt at skulle ud at finde hele 24 forskellige gaver og pakke dem ind. Især hvis det ikke bare er én, men flere i familien, du gerne vil forkæle med en pakkekalender. Heldigvis findes der også færdige løsninger, som kan skabe mindst lige så meget glæde – og spare dig massevis af tid i den i forvejen travle juljemåned. Her er fem forskellige bud til inspiration!

Færdige pakkekalendere til hele familienKalendergaver_614.jpg

Slip for besværet, og bestil en færdig pakkekalender. På Kalendergaver.dk kan du få en pakkekalender med 24 sjove og lærerige gaver til familiens mindste for bare 399 kroner eller sammensætte din egen ud fra de mere end 1000 spændende gaveidéer på shoppen.

I det store sortiment finder du også pakkekalendere til voksne med lækre gaver til hver dag i december. Eller hvad med en adventskalender med fire flasker luksusmjød?

Du finder helt sikkert noget, der frister på Kalendergaver.dk - og så er det både nemt og billigt!

Pssst … Hvis du vil spare ekstra tid på forberedelserne, kan du vælge at få alle 24 gaver pakket ind, før de bliver sendt afsted.

Julemagi til parforholdetDately_billede_614.jpg

December er en anelse hektisk, og med fester og mange forberedelser kan det være svært at prioritere hinanden. Med Dately’s adventskalender bliver det dog lidt nemmere. Den gemmer nemlig på ægte julemagi til parforholdet!

Adventskalenderen fra Dately er skabt til at give mere nærvær og flere kys og kram i juletiden. I får fire fantastiske dates og garanti for gode og hyggelige oplevelser sammen.

Når I bestiller en adventskalender, får I også en af Dately’s lågejulekalender med helt gratis. Enten den, der fokuserer på flere gode samtaler eller den mere erotiske udgave.

Forkæl dig selv eller en, du har kærGaverogbolig_billede.jpg

Det er så skønt at blive forkælet og forkæle andre - især i december! Gaverogbolig.dk har gjort det nemt for dig med færdiglavede pakkekalendere, som du enten kan forære til dig selv eller en, du har kær.

Pakkekalenderne findes i forskellige prisklasser og i varianter til både mænd og kvinder. Fælles for dem alle er, at de er smukt pakket ind og fyldt med lækre produkter til dig og dit hjem.

Det er nemt, spændende og lækkert samtidig med, at du sparer masser af penge, da den samlede værdi af kalenderen altid overstiger prisen, du skal give.

PERCHS ADVENTSKALENDER 2021Perchadvent614.jpg

 

Advent markerer ventetiden til jul og årets snarlige afslutning. For mange er Adventssøndage og så forbundet med små glæder. Glæd Deres nærmeste med en Adventskalender fra A. C. Perchs Thehandel. Adventskalenderen indeholder fire nøje udvalgte theer, som varmer i dagene op til Juleaften. Theerne kommer i små, farvestrålende tromme-dåser, pakket i en flot æske. De smukke trommer kan hænges på juletræet og skabe glæde i mange år.

Ginger Shot. 40 gr Anbefalet tilberedning: 80°C  / 10 g. per liter vand / 5 min
Sort Julethe. 30 gr Anbefalet tilberedning: 100 °C  / 10 g. per liter vand / 7 min
Grøn Julethe. 25 gr Anbefalet tilberedning: 80 °C  / 6 g. per liter vand / 5 min
Tropical Oolong. Anbefalet tilberedning: 80°C  / 6 g. per liter vand / 5 min

Nettoindhold: 120 g.

Årets frækkeste julekalenderSinful_billede.jpg

Fyld din december med kærlighed og intimitet! Hos Sinful kan du lige nu få fingrene i Årets Frækkeste Julekalender, der indeholder 24 helt nye produkter.

Er I forholdsvis nye i sexlegetøjets verden? Og vil I gerne eksperimentere og udforske hinanden? Så vil en Sinful Classic Julekalender være perfekt til jer!

Har I allerede lidt erfaring med basis sexlegetøj, eller ønsker I overraskelser, så er en Sinful Deluxe Julekalender lige sagen!

Overrask din partner med Sinfuls julekalender, og få en jul, I aldrig glemmer!

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til hende, Gaver til ham og Advent