Find inspiration til Beauty-uddannelser
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Københavns fodplejerskole, Makeup Artist Skolen, Makeup Artist Uddannelsen, N AGE Academy, Neppers Nails, Nordsjællands Kosmetoglogskole & International Training Academy.

Find inspiration til Beauty-uddannelser

Går du med drømmen om at arbejde med skønhed, velvære og pleje, er der en lang række muligheder for spændende uddannelser over det meste af landet.

Beauty-uddannelserne omhandler både kosmetiske, dermatologiske behandlinger samt frisør, fodpleje og negle.

Flere af uddannelserne har jobgaranti og mulighed for fleksible forløb, så du kan arbejde under uddannelsen.

Vi har samlet en guide til forskellige "Beauty Uddannelser", som kan være starten til en karriere indenfor skønhed og pleje – både som ansat og selvstændig.

Styrk kompetencerne som kosmetisk sygeplejerskenage_action_046.jpgN’AGE ACADEMY er en naturlig videreudvikling af N’AGE, som både er den første og største kæde inden for kosmetiske, dermatologiske behandlinger i Danmark.

Undervisningen hos N’AGE ACADEMY tager udgangspunkt i N’AGE og klinikkens grundværdier; Æstetik, Etik og Sikkerhed. Uddannelsen har til formål at hæve det generelle uddannelsesniveau for kosmetiske sygeplejersker i Danmark.

Som kursist bliver du undervist i udførelsen af kosmetiske behandlinger inden for ikke-permanente fillers, botox og micro-needling. Du får indgående kendskab til behandlingsindikationer, kontraindikationer, injektionsteknikker, komplikationshåndtering, patientsikkerhed mv.

Herudover består uddannelsen af en række kompetencegivende moduler som anatomi, hudanalyse, konsultation, jura, journalskrivning, salg, markedsføring og klinikdrift.

Uddannelsen forløber over 12 uger, og er en kombination af selvstudie, teoretisk og praktisk undervisning, og den afsluttes med en eksamen og en fejring af de nyuddannede kosmetiske sygeplejersker.

Få succes som selvstændig negleteknikerneppersNails_peakdna.jpgHos Peak Danish Nail Academy har de formået at samle alt, der skal til for at blive en succesfuld selvstændig negletekniker. Som Peak negletekniker bliver du ekspert i håndtering af Peak-seriens luksusprodukter, og samtidig bliver du medlem af en veletableret, eksklusiv familie bestående af professionelle fagfolk, der hjælper hinanden.

Som nyudklækket negletekniker kan der være meget at være i tvivl om. Med Peak Nail Tech-uddannelsen i ryggen har du eksklusivt adgang til efteruddannelser, rabat på Peak-produkter og altid hurtig adgang til både produkter og vejledning i alt fra teknikker til branding.

Peak Nail Tech er fuldpakken, der drysser glimmer over din salon.
Uddannelsen koster 8.500 kroner inklusive produktpakke.

Eftertragtet kosmetolog-uddannelseNSKosmetologskole_o.jpgDrømmer du om at blive kosmetolog?

Hos Nordsjællands Kosmetologskole uddanner vi de bedste kosmetologer. Vil du have en god uddannelse i hus, er vi derfor det helt rigtig sted at søge ind.

Vores kosmetologskole har eksisteret i mere end 20 år. Vi har derfor stor erfaring med at uddanne super dygtige kosmetologer, som er eftertragtede i branchen og derfor hurtigt får job.

Du kan vælge at tage uddannelsen på daghold eller på aftenhold, så du har mulighed for arbejde ved siden af.

Og du kan også selv være med til at bestemme prisen på uddannelsen. Læs mere på hjemmesiden og rekvirér vores informationsmateriale.

Makeup Artist-uddannelse med spændende jobmulighedermakeupartistuddannelsen-614x600-(1).jpgMakeup Artist uddannelsen har siden 2012 uddannet professionelle makeup artister til alle dele af skønhedsbranchen og henvender sig til frisører, kosmetologer, materialister og andre med passion for makeup og skønhed.

Uddannelsen åbner dørene til mange forskellige, spændende jobmuligheder, fra salg og vejledning, brude-, konfirmand- og galla styling, shows og events, foto, film og TV, på deltid, fuldtid, som freelancer eller selvstændig.

Forløbet strækker sig over 14 uger og er en kombination af undervisningsdage og træning hjemme via online undervisning med løbende feedback, hvilket betyder, at man kan passe sit arbejde samtidig.

Bag uddannelsen står Anja Laursen, der i mere end 15 år har undervist i makeup og sideløbende arbejdet freelance.

Bliv lægeeksaminerede fodplejerodensefodpleje_NY.jpgFødder er vigtige, men bliver desværre tit overset. Derfor vil der altid være brug for dygtige fodplejere.

Odense Fodplejeskole uddanner lægeeksaminerede fodplejere over 12-15 måneder, med stor fleksibilitet, så du kan passe et job under uddannelsen.

Undervisningen foregår i lækre omgivelser med alle de nyeste tekniske redskaber og faciliteter midt i Odense.

Du bliver dygtiggjort i bl.a. sygdomslære, fysiologi, anatomi, psykologi, klinisk vejledning, markedsføring, virksomhedsdrift samt teoretisk og praktisk fodpleje.

Efter eksamen kan du starte som selvstændig fodplejer, blive din egen chef, og nyde den store fleksibilitet og arbejdsglæde, der følger med dét at kunne tilrettelægge sin egen hverdag.

Garanti for praktikpladsTNBC_Beauty-_-Style-110_4-kopi.jpgMed mere end 35 års erfaring i branchen og et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring har International Training Academy  specialiseret sig i uddannelser til kosmetolog og frisør.

Undervisningen er både teoretisk og praktisk - En grundig teoretisk baggrund, der følges op af den praktiske træning, giver den rigtige professionalisme samt erhvervserfaring i behandlingerne, kundekontakt og klinikdrift.

Med egne skoleklinikker og –saloner har vi allerede en praktikplads klar til dig ved studiestart – og så giver vi jobgaranti. Du kan vælge mellem dag-, deltids- eller aftenhold. Se mere på www.beautyandstyle.dk.

Fremtiden ligger for dine fødderkbhfodplejerskole_billede_til_alt_for_damerne.jpgEr du klar til en hverdag fyldt med frihed, fleksibilitet og arbejdsglæde? Så bliv lægeeksamineret fodplejer og udlev dine drømme – både de karrieremæssige og de personlige.

Som lægeeksamineret SADF fodplejer fra Københavns Fodplejeskole kan du tilrettelægge din hverdag præcis, som du ønsker, og vælge om du vil drive selvstændig forretning på hel- eller deltid.

På Københavns Fodplejeskole får du en tidssvarende og professionel uddannelse, hvor kvalitet og trivsel er i højsædet.

Efterfølgende er du klar til at starte dit nye liv som selvstændig lægeeksamineret fodplejer, hvor du har fuld indflydelse på din tilværelse, din indtægt og din arbejdsmængde.

Få succes som professionel makeupartistmakerupartistskolen.jpgMakeupartist / stylist skolen i Odense er den bedst kendte af sin art. Vi har mange år bag os, og en stor del af landets dygtigste stylister har fået deres uddannelse her.

På makeupartist skolen kan du opnå succes som professionel makeupartist og få en fantastisk oplevelse samtidig.

Vores store program spænder fra det usynlige naturlige look , til Master Class med alle de artistiske produkter. Skolen befinder sig på gågaden i Odense. Midt i Danmark. Et godt studentermiljø. Mere end 73 prisvindende elever på internationalt plan.

Vi råder over et erfarent uddannelsesteam. Det bedste på området inden for trend og teknikker, samt hår, film og spx. Mere end 50% kommer i job.

Besøg os på gågaden i Odense - www.makeupskolen.dk - Tlf: 66177173 - Info@makeupskolen.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Hudpleje og Negle