Fire sikre gaveidéer til årets studine

Fire sikre gaveidéer til årets studine

Din veninde, søster, kollega eller studiekammerat afslutter snart sin studentereksamen, og det vil du gerne være med til at fejre. Derfor vil du selvfølgelig gerne forkæle hende med en lille gave, men hvad giver man i studentergave? Dét er det helt store spørgsmål.

Her får du fire gaveidéer til årets studine. De fire gaveidéer repræsenterer forskellige stilarter og prisklasser, så der er noget for alle.

Armbåndsur

Et armbåndsur er et sikkert hit hos enhver studine, hvorfor denne gaveidé bør tages op til overvejelse. Armbåndsure kan være dyre, men udforsker man markedet, vil man erfare, at der findes masser af moderne ure til under tusinde kr.

Det sikre valg er at købe et minimalistisk armbåndsur i sølv med sort læderrem. De fleste unge kvinder vil i hvert fald elske at få et sådant ur. Dog er der naturligvis forskel på kvinder og deres syn på mode.

Roser

Alle kvinder elsker roser og blomster i al almindelighed, så hvorfor ikke glæde den hårdtarbejdende studine med en rose eller en buket blomster? Du kan med fordel bestille en buket blomster på nettet og anmode om levering til modtageren, hvis du ikke selv har mulighed for at overrække dem personligt.

Det er via flowr.dk muligt at sende blomster med friskhedsgaranti. Foruden roser kan du shoppe orkidéer, liljer og mange andre blomsterarter. Der er selvfølgelig også mulighed for at sende buketter. Lyder blomster som den perfekte gaveidé til en studine, du har kær, så læs mere her.

Oplevelsesgave

Det er hårdt arbejde at gennemføre en uddannelse, da man foruden at skulle møde op til de mange forelæsninger skal bruge tid på at læse, lave afleveringer, deltage i eksamener og meget mere. Der går så meget tid med uddannelsen, at der nærmest ikke er tid eller for den sags skyld overskud til andet. Det bliver der først tid efter endt uddannelse.

En oplevelsesgave i form af en shoppingtur, et hotelophold, en middag eller en tur i et svævefly plejer at falde i god jord hos de fleste unge kvinder, så måske er det også den perfekte gave til studinen i din familie eller vennekreds.

Penge

Penge er muligvis den mindst kreative og upersonlige studentergave overhovedet, men faktum er, at de fleste studiner vil blive lykkelige for at modtage en pengegave. Penge er trods alt ikke det, man har mest af, når man er under uddannelse. Derfor bør man ikke være ræd for at give penge, hvis det er det eneste, studinen ønsker sig. Der findes mange kreative måder at give en pengegave på. Søg evt. inspiration på nettet, hvis du ikke selv har nogen idéer. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Student