Flemming Møldrup
SPONSORERET indhold

Flemming Møldrup: "Vi mænd er ret skrøbelige"

Danske kvinder er kendt i hele verden for ikke bare at være højere og smukkere end gennemsnittet, men også for at være selvstændige og stærke. Men hvad tænker de danske mænd, som vi er vilde med, egentlig om os? Vi har spurgt livsstilsekspert Flemming Møldrup og fået hans (k)ærlige svar.

Af: Sine Gerstenberg Foto: PR
05. aug. 2019 | Livsstil | ALT for damerne

Hvad kan mænd lære af kvinder?

– Jeg har altid tænkt, at kvinder er det stærke køn, og at vi mænd kan lære meget af den måde, kvinder kommer gennem tilværelsen på. Vi mænd er ret skrøbelige, når vi kommer uden for vores maskuline komfortzone. Det er også derfor, vi ser mange mænd falde helt sammen, når de bliver skilt. Eller mister deres arbejde og dermed ofte også deres identitet. Vi mænd kan lære meget af at kigge på kvinders ærlighed omkring deres følelser og den måde, som de taler om dem på. Hvis vi mænd turde være lige så sårbare, så var vi heller ikke så udsatte, når livet rammer hårdt.

Hvad skal mænd ikke prøve at kopiere?

– Jeg synes jo, kvinder kan mange dejlige ting, som vi mænd kan lære skørt meget af. Faktisk synes jeg, der er flere ting, vi skal kopiere end ikke kopiere.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Koppel: "En verden reageret af kvinder ville uden tvivl være en bedre verden"

Hvad burde kvinder vide om mænd?

– At mænd ofte kræver stor tålmodighed, og at de fleste mænd trives bedre i kærlige regimer end i bebrejdende. I kommer længere med kærlige samtaler end med vrede bebrejdelser. Og at alt i verden ikke nødvendigvis stikker særlig dybt eller er motiveret ud fra et ønske om at såre. Det er vigtigt at forstå, at mange drenge ser en fodbold og har lyst til at losse til den, og at den lyst også gemmer sig i mænd. Og at der ikke er anden begrundelse bag det vindue, der så smadrer, udover at vi bare virkelig havde lyst til at losse til bolden. Der lå ikke et dybere motiv bag.

Hvilke gode råd ville du gerne give dit unge jeg om kvinder?

– Lad være med at gå ind i kærlighedsrelationer med for­behold. Og møder du sådan en, så forlad hende med det samme. Elsk hårdt og uden forbehold, og kræv det samme igen. Kun sådan oplever du ægte og dyb kærlighed.

Hvilken kvinde beundrer du mest og hvorfor?

– Jeg har tre kvinder i mit liv, som jeg beundrer mest. Den ene, fordi hun er sådan en fantastisk mor for min datter. Den anden, fordi hun er verdens bedste veninde og den tredje, fordi hun passer så fint og trygt på mig med sin kærlighed.

Anbefalet til dig