Flying Tiger Copenhagen åbner webshop
Foto: Flyingtiger.com

Flying Tiger Copenhagen åbner webshop

Den landsdækkende detailkæde åbner som de første en funshop på nettet med nye sjove koncepter og alle de velkendte varer, du har brug for, drømmer om og ikke vidste eksisterede.

Nu kan du nemt og bekvemt få alle Flying Tiger Copenhagens sjove, spændende og finurlige varer bragt lige hjem til døren. Den danske detailkæde lancerer et helt nyt onlineunivers med hundredvis af varer, prisvindende design og helt nye koncepter.

Flying Tiger Copenhagen har mere end 900 butikker over hele verden, heraf 71 i Danmark, og med den store digitale satsning tager kæden nu hul på et helt nyt kapitel.

”Det er et stort og vigtigt skridt, fordi vi ønsker at være tilstede der, hvor vores kunder er. Vi oplever, at flere og flere efterspørger den unikke kundeoplevelse, de kender fra butikkerne, når de shopper på deres telefon og computer. Derfor har vi også arbejdet hårdt på at designe den helt rigtige online-oplevelse, som passer til vores brand. Det skal være inspirerende og sjovt at handle i vores webshop”, siger Flying Tiger Copenhagens CEO Martin Jermiin og tilføjer, at webshoppen bliver et supplement til kædens fysiske butikker.

”Vi er overbeviste om, at vores satsning på nettet også kan styrke vores butikker. Nu får vi ét sammenhængende økosystem, der kan møde kunderne både på gaden og i deres digitale liv”, understreger Martin Jermiin.

T_FTC_eCom_Model_wrapped_balloon.jpg

Sig undskyld til naboen
Med webshoppen lancerer Flying Tiger Copenhagen også et helt nyt koncept med over 20 pakkeløsninger skræddersyet til forskellige lejligheder, så kunderne kan hente inspiration til hverdag og fest.

Hvis børnene skal underholdes, mens bilen pakkes eller aftensmaden tilberedes, er Flying Tiger Copenhagen klar med ”30-minutters fred pakken”, og hvis du vil udleve din kreative side, kan du hente inspiration med ”Det er ingen kunst at male-pakken”. Og så er det måske værd at overveje ”Undskyld til naboerne-pakken” inden den næste store fest.

Te_0015_1450164_model.jpgDet er ingen kunst at male pakken

Fokus på bæredygtighed
Som global detailkæde har Flying Tiger Copenhagen naturligvis stor fokus på bæredygtighed. Alle produkter er gennemtestede, og når kunderne modtager deres ordre, er kassen fremstillet af genbrugspap og designet, så den kan genanvendes og bruges til at skabe kreative installationer.

”Vi har en specifikation på alle vores produkter, så vi ved, hvad de indeholder, men vi nøjes ikke med at specificere dem. Vi tester dem også bagefter, så vi ved, at de er sikre”, siger Martin Jermiin.

Som velkomsttilbud får alle kunder, som abonnerer på Flying Tiger Copenhagens nyhedsbrev, 25% rabat første gang de handler i webshoppen samt gratis levering, hvis de fylder kurven for 50 kroner. I første omgang er det kunder i Danmark, som kan gå på opdagelse i det nye onlineunivers.
T_FTC_eCom_desktop.jpg