Følg de bedste fiskerestauranter på Instagram
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Adamsens Fisk, Hooked, Humanic, Kejseren, Krogs fiskerestaurant & Restaurant Arken.

Følg de bedste fiskerestauranter på Instagram

Vi er blevet lidt bedre til at spise fisk de seneste år, men vi kan godt spise endnu mere fisk. Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer.

Og når du spiser fisk flere gange om ugen, har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Og når vi så oveni købet bor i et land med stolte fisketraditioner og en kystlinje på 8.750 km er der ingen undskyldning.

Vi har samlet en række kvalitetsbevidste og spændende fiskerestauranter, som har fokus på den autentiske fiskeanretning. Følg dem på Instagram og bliv inspireret til kulinariske oplevelser med fisk på menuen.

Krogs Fiskerestaurant - de bedste råvarer i en skøn atmosfære

Restaurant Arken - Danmarks største og mest unikke fiske- og skaldyrsbuffet

Adamsens Fisk - Frisk fisk, skaldyr og autentisk havnehygge på toppen af Sjælland

Hooked - et fiskeunivers i øjenhøjde

The Fat Pike - moderne havneknejpe på Islands Brygge

L'Imperatore - Italiensk restaurant i hjertet af København

De bedste råvarer i en skøn atmosfære

Danmarks berømte fiskerestaurant beliggende i historiske omgivelser på Gammel Strand: Udsøgt service og skøn atmosfære med fisken som den helt store stjerne.

Maden på Krogs Fiskerestaurant baseres på de bedste råvarer fra de nordiske himmelstrøg: Østers, hummer, søtunge, rødspætte, torsk og meget mere fra det maritime skatkammer.

Menukortet rummer både klassiske, nye og spændende fiskeretter.

Vi glæder os til at forkæle dig med inspirerende og velkomponerede smagsoplevelser fra havene omkring os.

Social dining i det gamle pakhuskvarter

The Fat Pike - moderne havneknejpe på Islands Brygge.

Her får du fisk, skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme i det gamle pakhuskvarter på Islands Brygge.

På The Fat Pike lægges der op til social dining og mad, der deles ved bordet. Det er serveringer, der både er æstetiske, rige på smag og samtidig uformelle. Retter med bl.a. helleflynder, østers, blæksprutte, kammuslinger og rejer kulminerer i THE FAT FEAST - en kavalkade af de bedste retter serveret til deling ved bordet.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo, i ejerkredsen.

Oplev havets skattekammer i de smukkeste omgivelser

Nyd Danmarks største og mest unikke fiske- og skaldyrsbuffet.

Restaurant Arken er vores mini Skagen, hvor vi sætter en stor ære i kvalitet frem for kvantitet.
Vores tjenere er faglærte, og i vores køkken bliver der ikke gået på kompromis med råvarerne, derudover har vi den ubetinget bedste udsigt over Køge Bugt.

Vi har Danmarks største og mest unikke fiske- og skaldyrsbuffet.
Kom og oplev havets skattekammer hver sommer fra uge 26 til uge 38.

Få den autentiske fiskeoplevelse

Frisk fisk, skaldyr og autentisk havnehygge på toppen af Sjælland

Drøn op af den nordsjællandske kyst, gør holdt i den lille fiskeriby Gilleleje og besøg Adamsens’s fisk – mere autentisk bliver det ikke.

Hele foretagendet begyndte for mere en fem årtier siden, da Richard Adamsen lettede anker fra Gilleleje og sejlede ud på havet med sin kutter for at fange friske fisk. Siden hen er der løbet meget vand under åen, og i dag er Adamsens’s Fisk drevet af tredje og fjerde generation.

Nyeste skud på stammen er en lækker deli og fiskerestaurant, hvor du på menukortet finder friskfangede fisk og skaldyr fra Kattegat. Nyd blandt andet den klassiske, smørstegte rødspættefilet på hjemmebagt rugbrød, delikat fiskesuppe eller husets hjemmelavede, sprøde fish’n’chips. Udsigten fra Adamsens’s Fisks nye restaurant er særegen med direkte udsyn til de hyggelige og maritime omgivelser på Gilleleje Havn. Ohøj for en oplevelse.

Friske råvarer i en rå og ærlig indpakning

Hooked - et fiskeunivers i øjenhøjde.

Hos Hooked har vi gjort op med den traditionelle fiskerestaurant. I stedet fokuserer vi på den gode smag og de friske råvarer, som alt sammen serveres i en rå og ærlig indpakning. Da vi startede, var det i marineblå foodtruck, og selvom vi er vokset, og i dag tæller flere restauranter, er visionen den samme. Vi vil skabe en restaurant, hvor folk føler sig hjemme, og hvor fisken på tallerkenen altid er friskfanget. 

Derfor deler vi også både billeder fra køkkenet, når vi tester nye opskrifter, samt lækre madbilleder, der med garanti vil få dine tænder til at løbe i vand.

Et stykke Italien på Østerbro

L'Imperatore er en Italiensk restaurant i hjertet af København.

​Hvis du er på udkig efter en autentisk italiensk restaurant i hjertet af Østerbro i København, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder dig et lille stykke af Italien, hvor råvarerne altid er friske og maden altid velsmagende.

Vi er et spisested, der vægter kvalitet, hygge og velsmag højt, og vores italienske kokke og musikalske tjenere vil sørge for, at I får en aften, I sent vil glemme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Laks og Restaurant