Nespresso præsenterer: Den Gode Morgenstund

Nespresso præsenterer: Den Gode Morgenstund

Emily Salomon: ”Derfor er dagens første kop kaffe et helligt morgenritual”

Hvordan sikrer bloggeren sig rolige morgener, og hvorfor er dagens første kop kaffe et helligt morgenritual?

Over 80.000 klikker sig hver eneste måned forbi Emily Salomons blog af samme navn. Begynder du først at læse med, giver det egentlig god mening, at så mange gerne følger med. I et fint og poetisk livsstilsunivers deler den 31-årige blogger ud af hverdagens små og store oplevelser sammen med sin kærlighed for mode, interiør, skønhed og ikke mindst Border Collien Penny.

For Emily Salomon er en rolig morgen synonym med en god kop kaffe og en hyggestund som hun prioriterer. Derfor beskriver hun ofte vigtigheden af dette på hendes blog og instagram-profil. Vi har haft en snak med Emily om hvad der skaber den gode morgenstund for hende.

Har du en særlig daglig morgenrutine, lige meget om det er hverdag eller weekend?

”Som noget af det første, når jeg vågner, tænker jeg altid på noget rart, der skal ske i løbet af dagen. Et eller andet, jeg kan glæde mig til, der skal ske i løbet af den dag. Det kan være store og små ting. Hvis jeg ikke har noget stort, kan jeg også sagtens bare glæde mig til dagens allerførste kop kaffe.”

Skal det være en bestemt type kaffe?

”Det skal være en americano (et espresso-shot med kogende vand, red.) og så med en lille smule varm mælk oveni. Bare lige nok til, at det farver kaffen. Normalt er jeg faktisk ikke kæmpe fan af for meget mælk i kaffen, men lidt skal der til.”

Hvad er det, dagens allerførste kop kaffe kan?

”Der er bare noget enormt hyggeligt over morgenkafferitualet. Det her med at brygge den, mens man lige står og vågner. Så det er ikke, fordi min morgen-americano helt automatisk redder resten af dagen, men den sikrer ligesom, at dagen starter godt. Og for mig er det virkelig rart at vide, at der hver morgen venter denne her lille ’treat’.”

Se mere fra Nespresso her.

Din blog er fuld af guides og tips til dine læsere. Hvad er dine tips til at skabe sig en roligere morgen?

”Det handler jo grundlæggende om tid, men samtidig er det ikke bare så enkelt, at folk skal stå en halv til en hel time tidligere op, hvis det så samtidig betyder, at de resten af dagen er i søvnunderskud. Så jeg tror, at den rolige morgen allerede starter aftenen før. Gå en halv eller en hel time tidligere i seng om aftenen. Og så handler det også helt lavpraktisk om at lade telefonen lade op så langt væk som muligt fra sengen.

For det første er du tvunget til at stå op, hvis du bruger telefonen som vækkeur, mens det igen også kan hjælpe på, at du kommer lidt tidligere til ro. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har ligget og scrollet Instagram i to timer over sovetid, fordi telefonen lå og ladede op ved sengen. Samtidig kan du også ligge der og blive stresset over arbejdsmails, der tikker ind om aftenen, eller hvad det nu kan være. Så hellere have et magasin, en avis eller en god bog med i seng.”

EMILYS MORGENKAFFE: Rosabaya americano

1 x Rosabaya de Colombia 40 ml.

110 ml. varmt vand

Toppes med cremet mælkeskum

Denne kaffe er perfekt balanceret og kan brygges mens man lige står og vågner.

Emily værner om sin morgenstund, og derfor har hun invilliget i et eksperiment hvor hun holder sin mobiltelefon slukket. Se hvad det gør for hendes morgener i videoen her:

    Advertisement
    Se, hvad vi ellers skriver om: Kaffe og Emily Salomon