Forevig de store og små øjeblikke
Foto: Atmos Photography Denne artikel er sponsoreret af: Atmos Photography, Fotograf Kamilla Krøier, Lene Westergaard Fotografi, A thousand words & MC Bryllupsfoto.

Forevig de store og små øjeblikke

Bryllupsdagen er fyldt med store og små øjeblikke. Lige fra ankomsten og vielsen til festen bagefter.

Som brudepar kan det dog være svært at fange alle indtrykkene, og det kan derfor være en god idé at få en professionel bryllupsfotograf til at forevige den store dag.

En bryllupsfotograf kan diskret fange forventningen, glæden og jeres kærlighed, så I altid kan mindes bryllupsdagen med venner og familie.

Vi har samlet en række bryllupsfotografer, som alle kan se de små detaljer og dokumentere fortællingen fra jeres store dag.

Fang hele fortællingen fra jeres store dag
atmosphoto_2020-1.jpgDokumentarisk bryllupsfotografering sætter fokus på at fange og fortælle historien omkring jer og jeres dag på en oprigtig måde. Oftest er jeg med fra forberedelserne så småt starter og frem til brudevalsen er godt overstået, så I får alle minderne med fra dagen.

Som fotograf er min vigtigste opgave at agere fluen på væggen og fange de små øjeblikke, de sjove historier og tage de billeder, som tilsammen binder en smuk sløjfe omkring fortællingen fra jeres bryllupsdag uden at påvirke den.

Kontakt mig og se mere på min hjemmeside.

Få de naturlige udtryk fremkamilla_kroier_alt_rez2.jpgÆgte, ærligt, særligt og smukt. - Og humor!

Sådan vil jeg i korte træk beskrive det, jeg stræber efter.

Man får oftest de bedste og mest naturlige udtryk, når man fotograferer nogen, uden de selv er klar over det. Når det ikke kan lade sig gøre, prøver jeg at komme så tæt på det som muligt.

Der er ikke meget ved billeder, hvor der bare står to velklædte mennesker foran en fotograf. Mit mål er at fange et glimt af atmosfæren, kærligheden, glæden og lysten. Desuden skal det bare være sjovt at blive fotograferet, selvom tanken om det måske forekommer mange en anelse akavet.

Se mere på https://kamillakroier.com

Moderne & Romantiske Bryllupsbilleder
Lene-Westergaard-Fotografi-Bryllupsfotograf.jpg
Lene Westergaard Fotografi | www.lenewestergaard.dk | Moderne & Romantiske Bryllupsbilleder

Jeres familie og venner er der for at fejre jer. Jeg er bryllupsfotografen der fanger naturligheden, nærheden og kærligheden imellem jer. Jeg ser de små detaljer og de store øjeblikke i en moderne, romantisk og sofistikeret stil.

Mit højeste ønske er, at jeres bryllupsbilleder og bryllupsfilm bliver en vigtig del af jeres familiehistorie. Jeg glæder mig til at lære jer at kende. 

Forevig kærlighedens magiMathilde_athousandwords_.jpgHos ”A thousand words” får I smukke og naturlige billeder, hvor æstetikken og øjeblikkene vægter højst. Fotografen har haft utallige af glade og tilfredse bryllupspar igennem de sidste 8 år.

"Vi vil gerne give vores allervarmeste anbefaling til fotografen bag ”A thousand words”. Hun formåede at forevige de øjeblikke, som betyder allermest på allersmukkeste vis. De øjeblikke, hvor kærlighedens magi skinner igennem hos os, såvel som hos vores gæster. Hun er ufattelig professionel og har et rigtig dejligt væsen, som gjorde, at vi var helt trygge på dagen."

Smuk og unik stilMC_Bryllupsfoto_ml_og_jonas.jpgJeg er Mikkel Clausen - foto- og videografen bag M.C. Bryllupsfoto.

Jeg tilbyder, som en af de eneste I Danmark, foto/video kombineret som enkeltperson, så I får mest muligt gemt fra dagen, til den absolut bedste pris.

Med flere års erfaring er I sikret, at alle minder bliver fanget, store som små, i en smuk og unik stil.

Jeg er diskret og holder mig I baggrunden, så I kan nyde jeres dag i ro og mag med de bedste, I kender.

Se mere på: www.mcbryllupsfoto.com eller kontakt: mikkelclausen96@gmail.com eller tlf: 25 46 32 38

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup og Kærlighed