TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Lidl Michelin Mad

Lidl Michelin Mad

Forkæl dine gæster: Lækker mad til billige penge

Til jul og nytår bliver der skruet godt op for forbruget, og især udgifter til mad og drikke kan få kortet til at gløde. Her er vores råd til, hvordan du vinder dine middagsgæsters julehjerter uden at sprænge budgettet.

Der er intet som at forkæle venner og familie med en overdådig middag i godt selskab. De fleste kender måske til, at der i den sammenhæng bliver betalt lidt ekstra for herlighederne; et godt stykke kød fra slagteren, lækker vin og en solid dessert til at runde det hele af.

Det kan ende som en dyr fornøjelse, men hvis man vil, er der er penge at spare - også uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kvalitet til lavpris
Netop det synspunkt har den tyske kæde Lidl forsøgt at få bredt ud til befolkningen ved hjælp af et forsøg:

For at understrege, at kvalitet ikke behøver at koste mange penge, inviterede supermarkedskæden et hold af madentusiaster på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus. Her skulle gæsterne igennem en fireretters menu med vin - men efter desserten ventede der dem en lille overraskelse. Se med her: 

 Michelin på budget
Aftenens menu var, til folks store forbavselse, udelukkende sat sammen af dagligvarer fra butikkens eget sortiment.

Næste gang du skal imponere dine venner med noget lækkert, så husk, at der er penge at spare. Gå ind på www.lidl.dk/lidloverrasker og find inspiration til, hvordan du nemt og billigt kan forkæle dine gæster i juletiden, uden nødvendigvis at bruge en formue.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Nytår