TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Julegaver

Julegaver

Gaveguide: 15 skønhedsprodukter til ham

Mangler du inspiration til hvad, der kan gøre manden i dit liv glad juleaften?

Vi har samlet 15 idéer fra NiceHair, som du både kan give til din mand, kæreste, bror eller ven.

Skægpleje

Hvis du kender en mand, der går op i sit skæg, så er det oplagt at give ham noget skægpleje. For skæg skal også passes og plejes - og selvom det måske ikke er raketvidenskab, så kræver det de rigtige produkter for at være flot og velsoigneret.


Panasonic Barbermaskine Wet/Dry (ES-SL33-S) – Pris 629 kr.

En god barbermaskine er altid et hit under træet - og et godt bud er denne trådløse Panasonic ES-SL33-S, der er en genopladelig barbermaskine af høj kvalitet, hvor ladestationen er inklusiv rensefunktion, som gør, at maskinen altid er helt klar til brug, når den er opladet.Oil Can Grooming Beard Oil Blue Collar 50 ml – Pris 295 kr.

Skægolie er til manden, der ønsker et flot og velplejet skæg. Oil Can Grooming Beard Oil Blue Collar er en lækker og intens fugtgivende skægolie, der tilfører skægget den rette mængde næring, og giver et silkeblødt skæg, samtidig med at den plejer huden.Dermalogica Shave Essentials – Pris 195 kr

Dermalogica Shave Essentials Kit er et lækkert og praktisk 3-trins hudplejesystem i praktisk størrelse, der består af rensende og beroligende produkter til brug inden barbering, samt lindrende og kølende produkter, der mindsker irritation og rødme efter barbering.TIGI Bed Head For Men Beard & Hair Balm 100 ml – Pris 169 kr.

Giv en lækker balsam, der kan bruges både til hår og skæg. TIGI Bed Head For Men Beard & Hair Balm er en blødgørende balsam, der både fugter hud og hår, og efterlader lækkert og mere kontrollérbart skæg eller hår.

Dufte

En mands duft er også hans signatur, og derfor er det en god julegaveidé - uanset om det skal være duften til hverdagen eller til de mere specielle lejligheder.Clean For Men Classic EDT 30 ml – Pris 395 kr

Clean For Men Classic Eau de Toilette er til ham der bærer sin duft fordi han selv kan lide den, og ikke for at imponere andre. Den er med en krydret træagtig moskusduft, som fanger essensen af den moderne og selvsikre mand. Clean For Men Classic Eau de Toilette er uden sulfater og parabener.Gucci Guilty Black Pour Homme EDT 50 ml – Pris 540 kr.

Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette er en lidenskablig og dristig duft, der udståler kant og maskulinitet. Duften fascinerer sanserne med sin eksplosion af koriander og stimulerende lavendel, der giver kant og styrke.Narciso Rodriguez Edt. For Him 100ml – pris 589 kr.

Narciso Rodriguez Edt. For Him er en maskulin og sensuel duft, med et strejf af trætoner og foførende amber.Bvlgari Man Extreme EDT 100 ml – Pris 589 kr.

Bvlgari Man Extreme EDT er en moderne duft med en meget intens friskhed med duftnoter af bl.a. balsatræ, bergamot og pink grapefrugt.Calvin Klein Ck2 EDT 50 ml – Pris 445 kr.

Calvin Klein Ck2 Edt er den nye udgave af den populære duft fra 90’erne. Den nye udgave er også unisex og indeholder noter af wasabi, mandarin og violette blade.

Ren forkælelse

Selvom mænd til tider kan have en mere praktisk tilgang til skønhedsrutinerne, så skal de ikke snydes for den rene forkælelse - hvilket er de oplagte julegaveidéer til ham, der har alt.Clean For Men Classic Hair & Body Wash 177 ml – Pris 225 kr

Clean For Men Classic Hair & Body Wash er et rigtig lækkert renseprodukt til kroppen og til håret, der dufter dejligt friskt og maskulint. Gordon Strong Hair Paste 100 ml - Pris 149 kr

Gordon Strong Hair Paste er en attraktiv og velduftende hårvoks, der får din frisure til at holde hele dagen. Denne lækre voks, er en perfekt kombination af en voks med utrolig stærkt hold, samt en voks der indeholder en letvægtet formel, hvilket får håret til at se let og fyldigt ud. Dette resulterer i en flot og voluminøs frisure, der sidder præcis som du satte den fra morgenstunden. En ikke fedtende voks, der er et musthave til dig der altid er på farten, og ikke har tid eller lyst til at skulle re-style dit hår flere gange i løbet af dagen.Depot No. 101 Normalizing Daily Shampoo 250 ml - Pris 169 kr

Depot No. 101 Normalizing Daily Shampoo er en shampoo, som er velegnet til et normalt hår. Den er med milde vaskeaktive stoffer, som skånsomt vasker håret helt rent. Den indeholder en særlig blanding af 14 planteekstrakter, som har adskillige fordelagtige virkninger på både hår og hud. Pro Vitamin B5 sørger for at genopbygge, berolige og blødgøre hud og hår, mens æterisk salvieolie virker antioxidant beskyttende samt bidrager til den friske duft sammen med eukalyptus. Efter brug af Depot No. 101 Normalizing Daily Shampoo vil håret være helt rent, og man vil have en dejlig følelse af friskhed.

Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum 20 ml - Pris 325 kr.

Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum er en forfriskende og effektiv anti-aging serum, der bekæmper huden første tegn på ældning omkring øjnene.

Kevin Murphy NIGHT.RIDER 110 ml - Pris 208 kr.

Kevin Murphy NIGHT.RIDER er en fantastisk voks, der giver et meget fleksibelt hold. Den er meget nem at fordele i håret og giver samtidig et stærkt hold med en mat finish.

Davines NaturalTech Renewing Conditioning Treatment 250 ml - Pris 229 kr.

Davines NaturalTech Renewing Conditioning Treatment er et produkt, som er velegnet til alle hårtyper og alle hovedbundstilstande. Den virker nærende, fugtgivende og stimulerende på hår og hovedbund.

OM NICEHAIR

Se flere produkter til ham hos Nicehair her.

  • Favorit hos kunderne.Truspilot score på 9,5 ud af 10 ( baseret på 34.000 anmeldelser.
  • Levering inden for 1-2 dage
  • Danmarks største udvalg af skønhedsprodukter til skarpe priser – 21.000 produkter indenfor hudpleje, hårpleje, makeup, elektronik og parfume
  • Ekspertrådgivning og inspiration hos vores mange eksperter inden for skønhed (frisører, materialister og kosmetologer ansat) 

"Dette siger kunderne om Nicehair"?

- Lækre produkter, lækre priser og super hurtig levering ..kan anbefales til alle 

- Som altid, er det lige før at min bestilling er fremme før jeg er færdig med at bestille den - super service.

- Meget hurtig levering, billige priser, bredt udvalg af produkter og fantastisk kundeservice!!

- Fik varen næste dag, hurtig service, og fantastisk godt humør ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Må indrømme at det var virkelig super effektivt, tror jeg bestilte ca kl 15 og dagen efter modtog jeg pakken og mindste barnet var bare så glad

- Hurtig og perfekt betjening😘 Det er ikke sidste gang, jeg har handlet med NiceHair😊

- Fantastisk! Stort udvalg - gode tilbud og lynhurtig levering! Kan kun anbefales!!!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver, Jul og Shopping