Gaveinspiration til Mors Dag
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Sass, Kodanska, Queen, Exuviance, Evighedsblomster, Euroflorist, Ditur.dk, Bambus Smykker, L´Goodie & Camilla Krøyer Jewellery.

Gaveinspiration til Mors Dag

Mor er den bedste i verden, og hun skal selvfølgelig påskønnes hver dag. Men særligt én dag skal alle fantastiske mødre mærke, at de er noget ganske særligt. Men hvad skal mor have på Mors Dag?

Blomster, smykker eller personlig pleje. Vi har samlet en række spændende butikker, som alle har lækre gaver til verdens bedste mor.

Gavesæt for enhver smagditur_dsc00941.jpg

Man går aldrig helt galt i byen, hvis man vælger at forkæle sin mor med et ur eller smykke. Netop dette finder du hos danske Ditur.dk; og så endda til overkommelige priser, så du ikke behøver at tømme pungen i jagten på den perfekte gave til Mors Dag.

Hvis du vil overraske din mor med et ur og et smykke, er et gavesæt et oplagt valg. Uanset hvad du vælger, er der med sikkerhed noget for enhver smag. Du finder nemlig næsten 2.000 forskellige dameure og smykker hos Ditur.dk.

Goodies til kvinder i alle aldreartli_altfordamernemorsdag.jpg

L’Goodie, som er et online univers af de bedste og mest eftertragtede goodies til kvinder i alle aldre, findes et stort udvalg af de skønneste Mors Dags gaver. Du finder et væld af skønhedsprodukter fra de lækreste nichebrands med fokus på naturlige ingredienser og fine accessories, som silkemundbind, bouclé hårspænder og guldbelagte perlearmbånd.

L’Goodie Silke Scrunchie er lavet af den lækreste silkekvalitet, som skåner dit hår og forhindrer, at det knækker. Den holder i 100 år, og så er det bare en af de helt store tendenser i år og matcher med sikkerhed alt lige fra joggingbukser til festkjolen eller måske ét L'Goodie 100% Mulberry silke mundbind, som er åndbart og dejligt at bære, og som også ser en del bedre ud end de blå mundbind fra supermarkedet.

L'Goodie har den fineste indpakning i skønne farver og sender Mors Dagsgaven lige til døren.

Fortæl din mor, hvad hun betyder for digKnudJepsen_mors_dag_614x450.jpg

Blomster betyder sjældent bare blomster. Med blomster viser vi taknemlighed, påskønnelse og kærlighed. Så fortæl din mor, hvad hun betyder for dig med en smuk blomsterbuket fra Queen på Mors dag.

Når du giver en luksusbuket eller et gavesæt fra Queen, fejres din mor ikke kun søndag d. 9. maj – men i ugevis. For som noget helt unikt giver alle deres buketter mindst 3 ugers blomsterglæde.

Den danske virksomhed Queen har siden 1939 spredt glæde med sine buketter og potteplanter i mange smukke farver. Og deres bæredygtige planteproduktion gør, at blomsterne kan nydes med god samvittighed.

Dansk design med et feminint & tidsløst udtrykcamilla_ckj_product_8-(1).jpg

I anledning af mors dag søndag d 9 maj, har du med MAMA-halskæden fra Camilla Krøyer Jewellery en unik mulighed, for at forære en personlig og betydningsfuld gave.

I 925 sterling sølv eller 18K forgyldt giver du et feminint smykke med et kærligt budskab.

CKJ er en familiedrevet virksomhed, hvor der fokuseres på smykker i høj kvalitet til en overkommelig pris.

I Camilla Krøyers smykke univers lægger hun vægt på at designe tidsløse og elegante smykker til enhver lejlighed.

MAMA halskæden står til DKK 299,- og kan kombineres med flere kæder eller andre smykker fra det store udvalg hos Camilla Krøyer Jewellery.

Blomster forkorter afstanden og varmer hjerteteuroflorist_ef_mors_dag_altfordamerna_614x450_1.jpg

Friske blomster leveret direkte til døren er altid en velkommen overraskelse. Gaven, der forkorter afstanden og varmer hjertet, er både oplagt og påskønnet som gave på mors dag.

Med Euroflorist bestiller du hurtigt og enkelt din mors favoritblomster online. Vi har udvalgt fine buketter til mors dag i forskellige prisklasser, så du kan finde gaven, der passer til din mor.

Blomsterne håndbindes og leveres af lokale blomsterhandlere hele vejen til din mor, uanset om hun bor lige rundt om hjørnet eller i den anden ende af landet. Se vores smukke udvalg og bestil din mors dag gave her.

Stort udvalg af premium-smykker onlinebambus_smykker.jpg

Vores SMYKKER BUTIK er et online hypermarked, som sælger smykker fra deres hovedleverandør i Tyskland. Leverandørerne er berømte producenter af guldsmykker i rosaguld og rødguld samt sølvsmykker og meget mere.

Dermed er Vores SMYKKER BUTIK din kvalitetsbevidste leverandør i Danmark af guldsmykker, sølvsmykker og meget mere. De tilbyder et stort udvalg af premium-smykkeprodukter online.

Alle smykker er topkvalitet og passer perfekt til enhver moderigtig dame og herre, og så er smykkerne prismæssigt konkurrencedygtige i forhold til lignende varer fra andre leverandør.

Besøg deres netbutik og se alle deres smykker og andre produkter som de tilbyder i deres store sortiment.

Forretningens vigtigste regel er, at de altid holder, hvad de lover!
Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem på telefon +45 93909819 eller via e-mail: info@guld-smykker-butik.dk

Få en smukkere og sundere hudexuviance-professional-annonse-alt-for-damerne-mors-dag-2021.jpg

Et sæt med Exuviance produkter er den perfekte gave til Mors dag.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde.

Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende.

Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Den bæredygtige blomstergaveevighedsblomsternyt.jpg

At give en buket blomster, der varer evigt og er en unik gave som udsmykning til boligen.

Evighedsblomster er det smukke og bæredygtige valg - fordi vi skal passe på hinanden, både dem du har kær og klimaet. En evighedsbuket er derfor den perfekte gave til mors dag som omfavner kærelighed, taknemmelig og respekt. En buket der varer evigt og til evig tid kan minde din mor om dette.

Se vores udvalgt af Mors Dag buketter, skræddersy din egen buket, eller find vores store udvalgt af håndbundet og designede buketter på hjemmesiden.

Farverige glas og keramik til en unik Mors Dags gavekodanska_some_marts_morsdag2021.jpg

Mor er den bedste i verden – og særligt én dag på året har man en anledning til at sætte endnu mere pris på alle de fantastiske mødre.

Kodanskas mange kollektioner er en blanding af farverigt og elegant glas og smuk keramik, som bærer præg af naturens mange nuancer.

Det er med Kodanskas kollektioner nemt og enkelt at ændre udtryk og look på borddækningen eller indretningen, da alle kollektionernes beroligende organiske former og udtryksfulde mønstre kan kombineres.

Se Kodanskas smukke udvalg af farverige glas og keramik til en unik Mors Dags gave. Eller find inspiration hos Kodanska, der dagligt fortæller om livet som selvstændig, giver inspiration og beskriver historierne bagom Kodanskas design.

Forkæl kroppen med bambusundertøjsass_balzaa_alt_for_damerne.jpg

Balzaa forhandles af Sass.dk, der har 50+ anerkendte internationale mærker inden for lingeri, badetøj, silke nattøj og meget mere.

Balzaa er en unik undertøjsserie med over- og underdele i de blødeste bambuskvaliteter. Pasformen er designet for den bedst mulige komfort med en fin strækbar blonde, der gør modellerne nemme at tage på. Bambus er det ideelle materiale til behageligt undertøj, da det er ekstra blødt, åndbart og naturligt antibakterielt. Det er ren forkælelse for kroppen.

Balzaa har sørget for underdele til alle. En Maxi, Tai og Shorts model, der kan købes for 139,- pr. stk. eller i 3-Pak til 300,-

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Gaver til hende, Mor og Mors dag