sponsoreret indhold
Genvejen til lækker mad og vin
SPONSORERET indhold

Genvejen til lækker mad og vin

Danmark er fyldt med store madoplevelser, lækre vinkort og godt værtsskab, og det kan være svært at vælge mellem de mange restauranter, som alle serverer mad og vin i absolut topklasse.

Foto: Getty Images
19. okt. 2022 | Livsstil

Skal det være italiensk? Nordiske menuer med sæsonens råvarer? Eller tapas og et godt glas vin?

Vi har samlet en række fantastiske restauranter, som alle har fokus på god mad og fremragende vine.

Mad og vin med sænkede skuldredetgladevanvid_forret.jpg

Med et glas bobler i hånden begynder en aften på Det Glade Vanvid. Menuen består af 4 serveringer – nøje komponeret af Michael Koch og altid inspireret af sæsonens råvarer og smage.

I vinbaren venter 7 udvalgte vine, som man kan smage, som man ønsker. Der tilbydes også sodavand, saft, øl og selvfølgelig alkoholfrie alternativer.

Hos Det Glade Vanvid kan man sænke skuldrene og nyde en aften med det hele. For her kan man nyde maden, stemningen og det hyggelige selskab – som var man i Brødrene Kochs eget hjem.

Pris fra 499,- for en hel aften. Bordreservation nødvendig. 

Super stemning omgivet af vinflaskerFejovinsydhavnens.jpg

Har du lyst til en hyggestund i lækre omgivelser med god vin og tapas?

Så smag en vifte af vine, som VinLars selv importerer og leverer til toprestauranter rundt om i landet. Det siges, at Sydhavnen rummer den sidste del af det gamle København. Diversiteten trives og arbejderkvarteret favner karréen, hvor Anker Jørgensen boede hele sit liv, og midt i det hele ligger Sydhavnens Vinbar. Tapas og vin hér er bestemt vejen værd.

Oplev de varme lokaler, supergod stemning omringet af vinflasker, som du kan købe med hjem. Psst…tjek lige deres anmeldelser :).

Mad for alle sanserMunkebjerg_treetop.jpg

Treetops køkken er lyst, let og dynamisk. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – fornyr, udfordrer og beriger.

Treetop tager udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i de lokale råvarer, og hvad resten af verden har at byde på. Smag, udseende, farve og duft sættes i højsædet for at intensivere spiseoplevelsen.

Her er alt italienskpublic614-×-450-px.jpg

Lige overfor Kødbyen ligger den lille Italienske restaurant Public. Teamet bag Public, fra kokke til tjenere, er alle Italienere. Det kan både ses, smages og ikke mindst høres. Her serveres ærlig og traditionel italiensk mad i øjenhøjde, suppleret med et vinkort bestående udelukkende af Italienske vine i alle prisklasser.

Man kan komme hele Italien rundt med 7 dele-serveringer for 425 kr. eller nøjes med en smuttur til Italien med 4 serveringer for bare 350 kr.

Stedet har allerede høstet stor anerkendelse fra gæster og madanmeldere. Senest fra Berlingske, der lægger vægt på det gode pris-kvalitetsforhold samt det gode værtskab.