Genvejen til mere overskud i hjemmet

Genvejen til mere overskud i hjemmet

Der er ikke meget der slår følelsen af at læne sig tilbage efter en overstået rengøring, men det er også rart at bruge tiden på alt muligt andet.

Tænk, hvis nogle af de sure tjanser i hverdagen kunne klare sig selv; hvis de beskidte tallerkner selv fandt vej til opvaskemaskinen, eller hvis vasketøjet automatisk endte på tørresnoren.

Meget har ændret sig siden de første støvsugere kom på markedet. Den nyeste generation byder på løsninger til hjemmet, der kører af sig selv og derved kan løfte en del af arbejdsbyrden på egen hånd.

Giver en hånd med
Sådan er Electrolux PUREi9. En hjælpsom robotstøvsuger og personlig rengøringsassistent, der klarer det værste, mens du er på farten.

Udover altid at være lige ved hånden, kan PUREi9 overkomme de fleste forhindringer selv. Den kravler over dørkarmen uden at sidde fast, og den kan selv finde tilbage til sin ladestation, når batteriet er ved at løbe tør.

PUREi9 kan endda betjenes fra din smartphone:

Ved hjælp af den medfølgende applikation kan du indstille din egen personlige rengøringsplan, så det er klaret når du kommer hjem fra arbejde. Fra telefonen kan du også bede den om at tage gulvet, når tiden løber fra dig. Derved er der masser af tid til selvfordybelse og gode stunder med dem du holder af. Læs mere om PUREi9 her