G.ood H.air D.ay

G.ood H.air D.ay

Hold nu op, hvor er det dog lækkert at have barsel!!

Det har taget mig noget tid at vænne mig til ikke at arbejde og fare fra ét sted til et andet, men nu er jeg efterhånden blevet ret øvet i dét der med bare at skulle hygge med Elton, og måske nå én enkelt ting eller arrangement i løbet af dagen.

Idag har jeg hele morgenen og formiddagen til at fjolle med Elton og Oompa (vores hund). Efter far har kysset os alle godmorgen og farvel, ligger vi længe på gulvet og leger. Oompa er endelig begyndt at synes om Elton og affinde sig med hendes nye plads i hierakiet. Hun har fundet ud af, at det er hamrende skægt at lege med sin bold foran ham. Han griner og griner, så det smitter, og det er slet ikke til at stå for!

Da vi er helt udmattede efter vores grineanfald, trænger Elton til en lur og falder i søvn med et smil på læben. Jeg hopper i bad og gør mig klar til at tage til et lille arrangement i Louis d. XVI sal på hotel D´angleterre. Det er hårstylermærket GHD, som viser de nyeste tendenser indefor styling og produkter. Mens vi bliver klogere, nyder vi lækre fingerbidder, oliven og ginger ale. Prikken over i´et er at vi til sidst får en goodiebag med den seneste styler og føntørrer stukket i hånden. Nu er der ingen dårlig undskyldning for ikke at have en G.od H.år D.ag


Se, hvad vi ellers skriver om: Szhirley og Hår