Grand Prix-værterne i år er Lise Rønne, Louise Wolff og Sofie Lassen-Kahlke

Foto: Les Kaner Grand Prix-værterne i år er Lise Rønne, Louise Wolff og Sofie Lassen-Kahlke

Melodi Grand Prix-værter

Grand Prix-værter: Kvinders succes er svær for mænd

Som værter for dette års Melodi Grand Prix 26. januar har DR lanceret "powerpigerne" i form af tidligere X Factor-vært Lise Rønne, studie-vært Louise Wolff og skuespiller Sofie Lassen-Kahlke.

Som værter for dette års Melodi Grand Prix 26. januar har DR lanceret "powerpigerne" i form af tidligere X Factor-vært Lise Rønne, studie-vært Louise Wolff og skuespiller Sofie Lassen-Kahlke.

De har tidligere oplevet, at mænd kan have svært ved at leve med deres succes.

Lise Rønne, Louise Wolff og Sofie Lassen-Kahlkeindtager ikke kun værtsrollerne, fordi de ser godt ud i kjole og stiletter. De er karrierekvinder som lægger mange timers benhårdt arbejde bag at underholde danskerne. Og det kan være svært at kombinere med et parforhold, fortæller de i et interview med ALT for damerne.

− Jeg har oplevet, at det kan være svært at finde en mand, som trives med at have en karrierekvinde eller en kvinde, som tjener mere end han, siger Lise Rønne som suppleres af Louise Wolff:

− Og oven i købet en kvinde, som folk kender offentligt og har en mening om. Jeg har ikke knækket nødden med det endnu. Det spiller helt klart en rolle, hvis der er forskel på, hvad man kan økonomisk. Jeg har haft kærester, som ikke tjente det samme som mig, og der kom en ubalance i magtforholdet. Pludselig var jeg den, der altid havde initiativet, fordi jeg havde pengene til at tage på ferie eller gå ud og spise. Så blev han underdog og måtte sige, "Det har jeg ikke råd til", eller skulle acceptere, at jeg betalte for ham. Nu lyder det, som om de mænd, jeg har været sammen med, ikke har kunnet tåle en stærk kvinde. Det ligger der også i det, men det har handlet om, at jeg har tænkt: "Come on, skal du ikke også gøre et eller andet, når jeg bare fiser derudad?".

Louise Wolff er i et spirende nyt forhold, som hun ikke vil løfte sløret for endnu, mens Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke er i lange faste forhold og mødre.

LÆS OGSÅ: Camilla Plum: Eksmanden er fortid

Lise Rønne afbryder sin barsel for at kunne være vært, så hendes mand må passe parrets lille pige i de fire dage, hun skal bruge på Melodi Grand Prix-showet i Herning.

− Det er da ikke det sjoveste for ham, men han kunne aldrig finde på at sige, at det vil han ikke, for han kan mærke, at det gør mig glad. Han har også en karriere og sit eget firma og dødsens travlt, så vi skiftes til at give hinanden plads. Men lige nu er jeg rasende, fordi han er ude at rejse, haha, lyder det fra Lise Rønne.

Hos Sofie Lassen-Kahlke må manden Hans Poul Petersen trække det største læs i perioder for at give plads til Sofies karriere.

− Hvis jeg både skulle have den karriere, som jeg har kørende i dag, og en mand, der arbejdede 80 timer om ugen og sjældent var hjemme, så ville det bare ikke fungere, nu hvor vi har fået en søn. Så ville jeg ikke kunne give ham det liv og den barndom, jeg gerne vil, siger Sofie Lassen-Kahlke.

Læs hele det store interview i denne uges ALT for damerne nr. 3/2013

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview