Grøn inspiration: Fra lækkert tøj til effektiv hudpleje

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Nordicpots.dk, Relevant, Res-Res, A saree´s Story & Cool Bottle

Grøn inspiration: Fra lækkert tøj til effektiv hudpleje

Vil du gerne tænke lidt grønnere i hverdagen? Så se med her, hvor du kan få inspiration til garderobeskabet, boligen og skønhedsrutinen.

Vi ved alle, at vi skal skrue ned for vores forbrug, hvis vi gerne vil passe på planeten. Men hvor skal man lige kigge, hvis man også gerne vil træffe et lidt grønnere valg, når man så faktisk køber noget? Her er fem brands, der på hver deres måde tænker både klima og kvalitet ind i deres universer.

Nordicpots.dk - Krukker lavet af genbrug

Relevant - Effektiv og miljøvenlig hudpleje

Res-Res - Æstetik med respekt for ressourcer

A saree´s Story - Eventyrlige unikaer og feminine silhuetter

Cool Bottle - Smuk og funktionel termoflaske

Krukker lavet af genbrug

Nordicpots.dk er et dansk firma, som forhandler de arkitekttegnede Ecopots krukker, der er designet efter en skandinavisk designfilosofi med flere gennemtænkte detaljer.

Ecopots krukkerne er farverige og alle udført i flot håndfinish, der giver helt unikt udtryk. Bæredygtighed er en central del af Ecopots-brandets filosofi, og derfor er alle deres krukker lavet af genbrugsplast og natursten i højeste kvalitet. Produkternes høje kvalitet gør samtidig, at du får hele 10 års garanti på alle krukker, vaser og potter.

Med et stilrent, skandinaviske design, gennemtænkte detaljer og et helt unikt look er Ecopots en flot og naturlig tilføjelse til både bolig- og haveindretningen.

Effektiv og miljøvenlig hudpleje

Relevant er et nyt, dansk hudplejebrand med omtanke for kroppen og planeten.

Her er kvalitet og miljøet i højsædet, og du vil derfor kun finde essentielle kropsplejeprodukter, som er udviklet med naturens fineste ingredienser og med en dokumenteret effekt.

Som frontløber i branchen sætter Relevant fokus på miljøvenlige emballager, hvor de blandt andet bruger genanvendte fiskenet, vandflasker og husholdningsplast. Dette er første skridt mod et cirkulært loop, hvor forbrugere og producenter sammen kan reducere CO2-aftrykket.

Udforsk Relevants miljøvenlige produkter på deres hjemmeside, hvor også en del af dit køb doneres til velgørende formål.

Æstetik med respekt for ressourcer

Hos Res-Res finder du tøj og livsstilsprodukter, der alle er omhyggeligt kurateret med respekt for ressourcer og blik for æstetik. Den fysiske butik ligger i hjertet af Nørrebro og understøttes af et stort online univers på webshoppen.

Res-Res forhandler blandt andet Kowtow, Nudie Jeans, Klitmøller Collective, Thinking Mu, Woron, Underprotection, Miild, Yroli Skincare og har også et stort udvalg af Veja sneakers.

Når du køber jeans hos Res-Res, tilbydes du altid gratis reparation, så dine favorit-jeans kan få et længere liv. Det er også muligt at få tilrettet dit yndlingstøj, så det kan holde en sæson mere.

Eventyrlige unikaer og feminine silhuetter

A saree´s Story er et dansk slow fashion-brand, som skaber feminine, elegante og spændende designs og beviser, at miljøbevidst mode er alt andet end kedeligt.

Brandets passion og kærlighed for lækre kvalitetsmaterialer og silhuetter, der fremhæver det smukke i en kvindekrop, ses tydeligt i deres iøjnefaldende, unikke og farverige kollektioner.

A saree’s Story bruger kun genanvendte indiske sareer i deres tøjproduktion. En saree er den traditionelle, kvindelige beklædning i Indien - brugt af kvinder som os, og nu forvandlet til eventyrlige designs, så vi kan fortsætte sareernes rejse og gøre dem til en del af vores.

Gå på opdagelse i A saree’s Story univers her eller besøg butikken i Haderslev, Sønderjylland.

Smuk og funktionel termoflaske

Cool Bottle er grøn omstilling i et smart og funktionelt design.

Flaskens design er inspireret af skandinaviske tendenser og naturens smukke farver og mønstre. Du kan derfor bruge Cool Bottle som en trendy accessory - uanset om du har den med på kontoret, ud i naturen eller noget helt tredje.

Det smarte termodesign gør Cool Bottle i stand til at holde drikkevarer kolde i op til 24 timer eller varme i op til 12 timer. Du er derfor altid sikker på at kunne nyde dine yndlingsdrikke, som du helst vil have dem!

Se mere på brandets Instagram-profil @coolbottlecom.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bæredygtighed, Klima og Instagram