Guide over unikke bryllupslokationer

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Lindholm Herregård, Sonnerupgaard Gods, Skjoldenæsholm Slot, Saltoftehus, Prindsen, Koldinghus og Det Kongelige Danske Haveselskab

Guide over unikke bryllupslokationer

En af de vigtigste ting ved dit bryllup er location. Så lad dig her inspirere af betagende steder, hvor kærligheden kan fejres.

Jeres kommende bryllup bliver uden tvivl en af de dage, I aldrig glemmer – og en af de ting, der kommer til at forme jeres minde, er det sted, festen bliver holdt.

Ikke to par er ens, og uanset, om I er til det romantiske, historiske, det rå eller naturlige finder I her en imponerende liste over nogle af landets absolut fineste bryllupslokationer. God planlægning!

Prindsen – Romantisk bryllup i historiske rammerFlexevent.jpg

Drømmer I om det ultimative romantiske bryllup, så kan Guldaldersalen med sin unikke udsmykning og interiør danne en smuk ramme for jeres kærlighedsfest. Guldaldersalen er en del af det ikoniske Hotel Prindsen og har i mere end 200 år lagt gulv til livets store fester. Hotellet byder med sine 75 værelser, herunder også en brudesuite, overnattende gæster velkommen.

Prindsen er centralt beliggende i Roskilde på Sjælland og er nemt at komme til med både offentlig transport og bil.

Koldinghus – Vielse og fest på et sandt kongeslotKoldinghus.jpg

I centrum af Kolding ligger byens gamle kongeslot, Koldinghus. Gennem slottets 750 år gamle historie har mange danske konger og dronninger levet og regeret på stedet – og lige midt i disse historiske omgivelser kan man blive viet i Christian IV’s smukke slotskirke. Selve bryllupsfesten kan man holde i en af slottets gamle sale med velkomstdrink i slotsgården eller i den rustikke ruinsal.

Herudover tilbyder Koldinghus en ganske særlig bryllupsmiddag bestående af retter kreeret med kærlighed til lokale, autentiske råvarer leveret af Madkælderen.

Alle bryllupper skræddersys efter jeres ønsker og behov.

Det Kongelige Danske Haveselskab – En historisk oase midt i storbyenMielcke.jpg

Lidt til venstre for den imponerende hovedindgang til Frederiksberg Have finder du en kuriøs lille indgang: hvidmalet, vejrbidt og med påskriften: Haveselskabets Have. Her finder du Det Kongelige Danske Haveselskab med dets særlige lokaler, der overrasker – nysgerrige såvel som kendere.

Brøndsalen, Paradehuset, Restauranten, Orangeriet og First Floor er navnene på de fem smukke bygninger og lokaler, du møder, når du træder ind i haven. Alle fem lokaler danner ramme for livets store fester hele året rundt – det være sig alt fra konfirmationer, fødselsdage, intime middage og fantastiske bryllupper.

Mad og drikke leveres af kokkene bag den hæderkronede Restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Besøg vores instagram for inspiration og kontakt os meget gerne, så vi kan fejre livets begivenheder sammen.

Saltoftehus – Hvert bryllup er uniktSaltoftehus.jpg

Foto: JFM Aeroshot

SALTOFTEHUS på Saltofte Gods laver vi intime – personlige – veltilrettelagte og velstyrede bryllupper baseret på indlevende forventnings afstemning.  SALTOFTEHUS er kendt for vores fokus på høj detaljerings – og kvalitetsgrad og evnen til at skabe stemning.

SALTOFTEHUS binder en sløjfe omkring jer og vores skønne natur og historiske omgivelser til at gøre jeres bryllup mindeværdigt i selv de små detaljer. Vi har derfor ikke en bryllupspakke – da alt bliver skræddersyet til hvert unikt brudepar. 

Skjoldenæsholm Slot – Den eventyrlige bryllupsfestSkjoldnaesholm.jpg

Drømmer I om at holde et eventyrligt bryllup, hvor også kongelige har festet til den lyse morgen? Så danner pragtfulde Skjoldenæsholm Slot midt på Sjælland den perfekte ramme til jeres store dag. I går til bords i slottets elegante spisestue og danser i den historiske havestue. Niels og Dorothea Bruun de Neergaard og deres fire børn, som er 8. og 9. generation på stedet sørger sammen med deres professionelle team for at I får en uforglemmelig dag!

Instagram og Facebook findes der inspiration og al information om landets dejligste bryllupslokation.

Sonnerupgaard Gods – Et uforglemmeligt bryllupSonnerupgaard.jpg

Skab dit drømmebryllup på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, hvor du kan få lige netop den fest, du drømmer om. Godsets fire unikke festlokaler egner sig både til store og små bryllupper, og mulighederne på stedet er mange: I vælger selv alt – lige fra menu til pynten på bordene.

Sonnerupgaard tilbyder desuden en masse hyggelige værelser, som jeres gæster kan leje – på den måde kan I alle feste og fejre til den lyse morgen.

Lindholm Herregård – Perfekte rammer for et bryllupTunus.jpg

Lindholm Herregård ved Haderslev i det sønderjyske har de perfekte rammer til jeres store dag. Herregården fungerer som et forsamlingshus, hvor I har råderet over alle lokaler og udenomsarealer i tre dage. Her får I ca. 1.390 m2 fordelt på to bygninger med i alt 18 dobbeltværelser, hvoraf de ti har eget bad og toilet. På stedet finder I også en stor pool og spaområde, receptionslokaler, fælles toiletter og køkkener og selvfølgelig en stor festsal, hvor det hele skal foregå. Ud over det har den parklignende grund på ca. 15.000m2 egen sø og skøn terrasse med pavillon.

Herregården ligger kun nogle få kilometer fra Domkirkebyen Haderslev og motorvejsnettet i skønne Sønderjylland.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup