TILMELD DIG AFD’s KVINDELØB SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239,-

Har du en stor opsparing? Sådan bruger du pengene bedst

Langt de fleste råder over en opsparing, men ikke alle er lige flittige til at pleje deres opsparing. Der er mange fordele ved at have en opsparingskonto.

Du er først og fremmest omfattet af indskydergarantien, som dækker, hvis din bank går konkurs. Desuden kan du glæde dig over, at renten på en opsparingskonto som regel er lidt højere end renten på en traditionel konto som en lønkonto.

Er du en blandt mange flittige mennesker, som råder over en stor opsparing? Så bør du klappe dig selv på skulderen, da vi som bekendt lever i en verden med mange fristelser. Du har sandsynligvis sparet op i årevis og vil nu gerne sikre dig, at du får mest muligt for pengene. Det er i den anledning vigtigt, at du holder tungen lige i munden, så du ikke investerer din opsparing på en uhensigtsmæssig måde.

Investér i dit hjem

Er dit hjem i årevis blevet forsømt til fordel for andre ting, så er det på tide, at du investerer i dit hjem. Der er flere gode grunde til at investere i sit hjem. Den primære motivationsfaktor er, at man kan skabe en mere velfungerende hverdag, hvis man investerer i mere plads, et nyt køkken eller noget helt tredje. Derudover har du rig mulighed for at øge værdien af din bolig med de helt rigtige boligforbedringer. Det vil være en klokkeklar fordel, hvis du en dag skal sælge din bolig.

Herunder får du nogle idéer til, hvordan du kan investere i dit hjem:

  • Få monteret solceller på taget
  • Få monteret et nyt køkken
  • Invester i nye møbler til hjemmet (køb hos My Home Møbler)
  • Skift det gamle varmeanlæg ud med et moderne pillefyr

Du kan også investere i hjemmet ved at få slebet gulvene og / eller ved at få malet vægge og lofter.

Investér i rejser og oplevelser

At være rig på oplevelser og minder er den bedste form for rigdom.

Det kan de fleste rejselystne mennesker i hvert fald nikke genkendende til. Det handler om at rejse og opleve noget, mens man er ung og frisk, så hvorfor ikke investere i rejser og oplevelser nu, hvor du har energien og overskuddet? Afhængig af størrelsen på din opsparing kan du overveje at tage turen til Bali, Goa eller et helt tredje eksotisk rejsemål. Du kan bestille drømmerejsen på www.bravotours.dk, hvis du har besluttet dig for, at din opsparing skal gå til rejser og oplevelser. Tag evt. din bedste ven eller mor med på rejsen