Har du også oplevet udsving i din internetforbindelse?
TP-Link Deco Mesh wi-fi-systemet er ikke alene flot, systemet sikrer også lynhurtigt og stabilt netværk uden udsving, i hele huset.

Har du også oplevet udsving i din internetforbindelse?

Efter en periode med udsving i internettet derhjemme har Stephanie Fisker fundet et system, der garanterer en god forbindelse hver dag.

Måske du har oplevet det før? Du kan ikke refreshe din mailindbakke, det nyeste afsnit af din favoritserie kan ikke streames og din Google-søgning tager længere tid, end din tålmodighed tillader.

– alle scenarier skyldes ofte udsving i internetforbindelsen. En, der kan nikke genkendende til eksemplerne her, er podcaster Stephanie Fisker. Wifi-systemet i hende og mandens lejlighed har længe ikke været optimalt. Derfor har Stephanie nu prøvet et nyt system.

Stephanie-Fisker_.jpg

På billedet ses, Stephanie Fisker 

Tid til en ny wifi-løsning

Da Stephanie og familien flyttede ind i deres nybyggede lejlighed for et par år tilbage, var der i forvejen et wifi-system, men flere udsving i netværksforbindelsen har været kilde til små frustrationer i hverdagen – både indenfor og udenfor arbejdstiden.

”Vores wifi har også drillet, når vi skulle streame alt fra film og børneprogrammer. Det er altså ærgerligt, når vores børn lige har brug for at koble fra med et afsnit Barbappa, eller når min mand og jeg om aftenen har smækket benene op og fundet en god film. Det er selvfølgelig et luksusproblem, men samtidigt vigtigt, at internettet fungerer i ens hjem. Mit arbejde som podcaster kræver også en supergod dækning, fordi jeg er online hele dagen.”

Derfor har Stephanie nu fundet en ny løsning, der både er nem at installere, og som fungerer optimalt. Valget faldt på et TP-Link Deco Mesh wi-fi-system, som er et mesh-system, der leverer stabil internetdækning.

 Fuld dækning i hele hjemmet

Mesh-systemet er næste generations trådløse hjemmenetværk, som giver en mere omfattende og hurtigere trådløs netværksforbindelse. Assisterende Sales Manager fra Elgiganten, Christian Viltoft, forklarer desuden, at:

”Anderledes fra en traditionel wifi-extender, hvor signalet bliver svagere desto længere væk, du bevæger dig fra routeren. Så dækker et et Mesh-system hele hjemmet og giver dig mulighed for at bevæge dig rundt i alle rum uden udsving i forbindelsen. Mesh-systemet er derfor et rigtig godt alternativ til store boliger og landejendomme – eller til mindre boliger med flere etager, en terrasse eller unikke plantegninger.”   

Det trådløse mesh-netværk består af flere små routere, der fungerer som såkaldte satellitter til dit internet. En af Mesh-routerne fungerer som en port til dit modem og fordeler forbindelsen ligeligt igennem hele systemet. Alle de små routere arbejder sammen. Dette giver et stabilt internetsignal for hele systemet.Tp-Link_mesh_-deadzonekiller_intext.jpg

En anden væsentlig ting, som Christian Viltoft pointerer, er, at Mesh-systemet er nemt at installere:

“Når du køber dit Mesh-system følger er simpel how to-guide med 6 enkle trin. På den måde slipper du for besværet med indviklede manuler osv.”

Bestil et TP-Link Deco Mesh wi-fi-system her 

Et system, der er nemt at installere  

Hjemme hos Stephanie og hendes mandes, er det Stephanie, der står for teknikken.

”Nu har min mand og jeg været sammen i 9 år, så han har efterhånden erkendt, at hvis det handler om teknik, er det mig, han skal overlade det til. Så det ender altid med, at jeg tager over, og trods alt er noget bedre til det end ham. Men jeg medgiver, at det ofte kan være besværligt.”

Da Mesh-systemet fra TP-link skulle sættes op, var det da heller ikke uden en vis skepsis.

”Det har virkelig været en god oplevelse med TP-Link Deco Mesh wi-fi-system. Systemet var meget nemt at installere, og den fungerede fra det øjeblik, den var sat op.”

Tp-Link_mesh_setup-intext.jpg

Enkelt og stilfuldt design

Teknik er ikke ligefrem det, der pynter mest i indretningen derhjemme. Stephanie og hendes mand har et skab, hvor de plejer at putte den slags i, men anderledes fra andre wifi-systemer er TP-Link Deco Mesh wi-fi-systemet designet i et enkelt udtryk, der hverken fremstår stor eller klodset.

Tp-Link_mesh_intext.jpg

”Vores nye system har et fint og stilfuldt design og vil nemt blende ind i vores boligindretning. Så for mig vil det ikke gøre noget at have den stående fremme.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning