Har du samme behov som Mascha Vang?

Så kan der være flere gode grunde til, at du skal skifte mobilabonnement ud med bloggerens nye og specialdesignet abonnement hos Plenti.

Sponseret indhold Af 19.maj.2017 Livsstil

En smiley, hvor øjnene var lige ved at trille ud af forundring. Det var nogenlunde sådan Mascha Vangs venindens så ud i ansigtet, da Mascha gav udtryk for, at ”hun da vist heller ikke talte særligt meget i telefon…”.

”Jo, Mascha! Du taler rigtig(!) meget i telefon,” lød venindens prompte reaktion

Samtalen var udsprunget af bloggerens nye samarbejde med mobilselskabet Plenti, hvor Mascha skulle specialdesigne et mobilabonnement og nu var tvunget til at overveje – og genoverveje – sine behov og forbrug, når det gælder mobilabonnementet.

Samarbejdet er et led i Plentis opgør med kasse-abonnementerne, der sjældent afspejler forbrugerenes individuelle behov og interesser. Tanken er derfor at gøre op med mobilpakker, der sætter børn, teenagere og voksne i bås men i stedet skræddersy abonnementer til den enkelte forbrugers behov. Mobilabonnementerne skal specialdesignes af alt fra fodboldspillere over skuespillere til bloggere som tilfældet er med Mascha Vang.

Så, jeg taler åbenbart meget i telefon, jeg bruger naturligvis vanvittig meget data og sender en hel del SMS’er og MMS’er (min mor får virkelig mange billeder af barnebarnet), skriver Mascha Vang om de umiddelbare indsigter, hun gjorde sig, da hun nu for første gang skulle sætte sig ned og designe sit helt eget Mascha-abonnement.

Den ultimative content-pakke
Ringe, sende SMS’er og MMS’er hører til de mere basale mobileabonnements-behov. Men som mor og som en mode-, design- og boliginteresserede moderne kvinde, er Mascha Vang også storforbruger af magasiner og blade. Derfor gik det også hurtigt op for bloggeren, at skulle det være et ægte Mascha-abonnement, så skulle der være adgang til netop magasinerne og bladene – fra ALT for damerne til Her & NU. Ligesom at lyd- og e-bøger også fik høj prioritet hos Mascha.

Jeg er faktisk slet ikke typen, der læser bøger, men jeg er blevet overraskende vild med lydbøger. Det er som regel, når jeg flyver, kører bil eller ligger og får lavet vipper, at det er smart, skriver Mascha på sin blog og fortsætter; Og nu vil jeg slet ikke undvære lydbøger eller min adgang til e-bøger. Der er nemlig også mange børnebøger, og det er meget rart altid at have en godnathistorie ved hånden på Hollie Nolias (Mascha Vangs datter, red.) iPad, når vi rejser rundt.

Hos Plenti er man også godt tilfreds med partnerskabet, som allerede nu spås til at blive det første af mange.

- For os bliver partnerskabet med Mascha Vang startskuddet til en ny måde at tænke digital underholdning på, hvor vi inviterer forskellige samarbejdspartnere til at skræddersy deres bud på den ultimative content-pakke, lyder det fra Peter Mægbæk, der er direktør i Plenti.

Og Mascha-abonnementet er ifølge Mascha Vang selv det ultimative abonnement til kvinder, der, ligesom bloggeren selv, taler (overraskende) meget i telefon, bruger mængdevis af data og ikke mindst alt for mange penge på blade, magasiner og bøger.

Det får du med et Mascha-abonnement

- Fri tale

- Fri data

- Fri SMS

- Fri MMS

- Adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger

- Adgang til over 70 magasiner som ALT for damerne, Eurowoman, fit Living, Her & Nu, RUM og mange, mange flere.

Bestil dit abonnement her!


Henter...