Meghan mødte sit livs kærlighed og ærkefjende samme døgn

Foto: Yui Mok/AP/Ritzau Scanpix I sæsonen sidste afsnit af 'De Kongelige' kan du lære det omtalte par, prins Harry og Meghan Markle, bedre at kende.

Meghan mødte sit livs kærlighed og ærkefjende samme døgn

Gennem sine unge år gjorde prins Harry det klart for alle, at han ville gå sine egne veje. At de ville føre ud af det engelske kongehus vidste få, måske kun Harry selv og hans hustru, Meghan, der har været med til at smække godt og grundigt med døren.

Dagen inden, Meghan Markle den 1. juli 2016 mødte prins Harry på en blind date i London, havde hun inviteret den engelske journalist og tv-vært Piers Morgan på en drink. Og her fem år senere, er trekløveret stadig uløseligt forbundet.

Det taler Berlingskes kongehusekspert, Jakob Steen Olsen, om med HER&NU's Nikolaj Vraa om i et nyt afsnit af podcasten "De kongelige".

Markle og Morgan havde i årevis fulgt hinanden på twitter - en forbindelse der var opstået, fordi han havde skrevet rosende ord om tv-serien "Suits", som hun medvirkede i. Online venskabet blev så godt, at hun begyndte at sende ham episoder inden de blev vist på tv.

Da hun i sommeren 2016 skulle til London for at lave promotion for "Suits" og på arbejde som ambassadør for tøjmærket Ralph Lauren, skrev hun til Piers Morgen for at spørge, om de skulle mødes.

Svaret var ja, og ifølge Morgan ankom hun til hans stampub, The Scarsdale Tavern, i Kensington, direkte fra Wimbledon, hvor hun havde været gæst i forbindelse med Ralph Laurens sponsorat. De hyggede sig i halvanden time - han gav hende gode karriereråd - men hørte dog aldrig fra hende igen.

Mindre en 24 timer efter at have stået ansigt til ansigt med Morgan, tog Meghan Markle på blind date med prins Harry. Ifølge forfatteren Andrew Morton var det Violet von Westenholz, pr-chefen for Ralph Lauren og en god ven af prins Harry, som førte parret sammen. De mødtes under private former i vip-klubben Soho House og det var kærlighed ved første blik.

Enten der eller kort efter gik det op for Meghan, at Piers Morgan blev opfattet som persona non grata af Harry.

Morgan er en af de af mest kontroversielle skikkelser i de engelsksprogede medier. Den tidligere showbiz redaktør på The Sun og chefredaktør på News of the World og Daily Mirror skiftede i 2011 til tv, da han afløste Larry King som vært på hans CNN talkshow. Siden har han markeret sig som dommer i en række af Simon Cowells talentshows og senest som morgenvært på engelsk ITV.

Længe holdt Morgan den gode tone og roste Harry for valget af Meghan. Der dukkede dog ikke nogen invitation op til brylluppet, og så gik det for alvor galt. I sin klumme i Daily Mail skrev han alt om hans og Meghans 90 minutter lange snak på pubben og da han havde Meghans far som gæst i sit morgenprogram, begyndte krikken af hagle ned over Meghan. Og den er blot taget til i styrke gennem årene. Senest opgav han sin stilling som morgenvært for at have friheden til at kritisere - og afvise - Meghans påstand i hende og Harrys meget omtalte interview med Oprah Winfrey.

- Det er helt ærligt usselt. Hvis jeg skal falde på mit sværd for at sige min mening om Meghan Markle og hendes heftige forvrøvlede udfald, så gør jeg det, lød det fra Piers Morgan, der mente, at ikke engang vejrudsigten ville lyde troværdig, hvis den blev læst højt af Markle.

- Jeg tror på ytringsfriheden og meningsfriheden. Hvis man vil tro på Meghan Markle, er man i sin fulde ret til det. Jeg tror ikke et ord, der kommer ud af munden på hende.

Hør hele den nye episode af "De kongelige" her.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast