TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

heath ledger dokumentarfilm
Foto: I Am Heath Ledger

heath ledger dokumentarfilm

Ny dokumentarfilm med Heath Legder viser skuespillerens private videooptagelser

Se traileren her.

I går den 4. april ville Heath Ledger være fyldt 38 år. Den australske skuespiller nåede kun at blive 28, inden han døde af en overdosis på seks forskellige slags receptpligtig medicin i sin Manhattan-lejlighed i 2008.

I anledningen af Ledgers fødselsdag blev en trailer for en ny dokumentarfilm med titlen "I Am Heath Ledger" i går frigivet. Her fortæller en række af hans nærmeste om hans liv, mens private optagelser skudt af stjernen selv kører over skærmen.

LÆS OGSÅ: Helena Christensen åbner op om forholdet til Heath Ledger

- Der var altid et kamera til stede. Et videokamera, et Polaroid-kamera, et filmkamera. Det er sådan, jeg tænker på ham: med et kamera i hånden, fortæller ekskæresten og modellen Christina Cauchi, mens barndomsvennen Trevor Dicarlo siger:
- Han var altid instruktør. Skuespillet var bare en vej til at nå dertil.
Heath Ledger smeltede teenagerhjerter med filmen "10 Things I Hate About You", han smeltede mindst lige så mange mandehjerter som homoseksuel cowboy i "Brokeback Mountain", og brillerede som Jokeren i Batman-filmen "The Dark Knight". Indspilningerne til sidstnævnte var stadig i gang, da Ledger døde. Efter sin død blev han tildelt en Oscar for sin præstation som bedste mandlige birolle.
Se traileren til filmen her (artiklen fortsætter nedenfor):

- Han ville have berømmelse, men da han så fik den, ville han ikke have den alligevel, fortæller instruktørvennen Matt Amato i dokumentarfilmen.

Om det var berømmelsen, der slog Heath Ledger ihjel, kan "I Am Heath Ledger" måske gøre os klogere på. Filmen har premiere på Tribeca Film Festival 26. april og vil forhåbentligt kunne streames fra 3. maj.

LÆS OGSÅ: Nyt på Netflix denne måned: Her er de nye film og tv-serier du skal se

LÆS OGSÅ: 10 romantiske komedier på Netflix, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere

LÆS OGSÅ: Disney genskaber 8 af deres bedste tegnefilm som rigtige spillefilm

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Film