Her der den bedste beskyttelse til vinterhuden

Vinterhud

Her der den bedste beskyttelse til vinterhuden

Det er stadig koldt, og derfor kræver din hud særlig beskyttelse, mens en mulig ny klassiker netop er landet i butikkerne.

Gennemfugtet hår
Avedas nye fugtgivende hårolie er godt nyt til alle os med tørt og slidt hår. Olien indeholder intenst fugtgivende buriti-olie fra Brasilien, og 1-3 dråber dagligt er nok til at gøre håret blødt og glansfuldt igen. Bruges i både vådt og tørt hår.

Dry Remedy Daily Moisturizing Oil, Aveda, 328 kr.


Ny klassiker?
Med 1,5 millioner solgte eksemplarer årligt kan man roligt kalde den runde Nivea-creme en klassiker. Nu lanceres den første badesæbe med cremens berømte duft – måske en ny klassiker?

Creme Care Cream Shower, Nivea, 23 kr.


Super beskyttelse
Skiferie eller ej, Cliniques nye dagcreme, Superdefense SPF 20, er en perfekt hverdagscreme med SPF, der giver masser af fugt og solbeskyttelse uden at virke hverken tør eller fedtet.

Superdefence SPF 20 Daily Defense Moisturizer, Clinique, 395 kr.


Naturlig teint

Lancômes populære foundation Teint Miracle lanceres i denne uge med en ny, forbedret formel med perlepigmenter, der giver huden en naturlig og strålende teint og føles ultralet på huden. Perfekt til hverdag.

Teint Miracle, Lancôme, 349 kr.


Rejs let
Er du ved at pakke til vinterferien, kan du med fordel gå efter et af de mange rejsekits med din yndlingsprodukter i reduceret størrelse, så du ikke behøver at gå på kompromis med din plejerutine eller bekymre dig om overvægt.

Travel Kit, The Organic Pharmacy, 499 kr.


LÆS OGSÅ: Begår du også disse 3 fejl i badet

Julie Kraase Brandt

Skønhedsredaktør Julie Kraase Brandt giver dig hver uge tips til de bedste produkter og guider til gode skønhedsrutiner.
Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Skiferie