Her er 7 unikke og flotte vielsesringe

Her er 7 unikke og flotte vielsesringe

Mangler du inspiration til, hvordan din drømmevielsesring skal se ud?

Lige siden 1300-tallet har der været tradition for at udveksle ringe, som tegn på kærlighed mellem to mennesker. Det er imidlertid ikke nemt at finde den helt rigtige vielsesring som skal have lov til at sidde fast på højre ringfinger. Skal det være en traditionel ring, som typisk er glat og i guld eventuelt med en indgravering af datoen? Skal ringen suppleres med en fin lille diamant? Eller skal den være håndlavet? Mulighederne er mange. Er du i tvivl om, hvilken stil du bedst kan lide, kan du lade dig inspirere af disse 7 unikke og flotte vielsesringe, som vi har særligt udvalgt til dig.  

Minimalistiske håndlavede vielsesringe


Moss Vielsesringe - Pris for sættet i 18K Eco guld 11.900 kr (forlovelsesring sælges seperat til 2300kr).

Moss vielsesringene fra Bella Bella er en minimalistisk og moderne fortolkning af den klassiske vielsesring, i et tidsløst og elegant design. 

Alle ringene kan tilpasses forskellige budgetter og ønsker. Sættet her er håndlavet i mat 18K Eco guld og forlovelsesringen sat med en firkantet pink safir i princess cut. 

Alle Bella Bellas smykker bliver til i hånden og laves fra bunden på eget værksted i Aarhus. Kendetegnet for designet er enkle linjer og tidsløse smykker med fokus på bæredygtighed.
Har I særlige ønsker til jeres ringe, er der mulighed for sammen med smykkedesigner og guldsmed Bella Laurina, at få skabt jeres egne unikke vielsesringe. Hun vil i tæt samarbejde med jer, skitsere og bringe jeres idéer og drømme til live i helt personlige ringe.

Se meget mere og bliv inspireret til jeres personlige vielsesringe på hjemmesiden eller følg Bella Bella på Instagram @bellabelladk

Den moderne kærligheds alkymi

Magic Ring - Pris fra kr 16.000

Georg Jensens Magic ringe sammenfletter enkelhed og kunstnerisk dygtighed i organiske design, der på smukkeste vis harmonerer med kroppens yndefulde konturer. 

De strålende, brilliantslebne diamanter illuminerer de betagende ringe, der symboliserer varig kærlighed. Den fortryllende udstråling er en enestående
hyldest til bruden på hendes bryllupsdag og i al evighed.

Få designet jeres helt personlige ringe


Charlotte Wæhrens solitairering og alliancering - Pris kr. 35.000

Hos Guldsmed Charlotte Wæhrens laver vi alt i hånden, og gerne på bestilling. Udover at vi naturligvis altid har en smuk kollektion på lager i butikken, tilbyder vi også kunden at få omsmeltet gammelt arveguld til nyt. Har man selv guldet og eventuelt diamanterne med, kan man få lavet en helt ny ring, som f.eks. den på billedet. Der er ofte en stor affektionsværdi for et brudepar i, at de nye vielsesringe laves af guld, der er gået i arv i familien. Det gør selvfølgelig også smykket væsentligt billigere. 
Ringene på billedet er et par klassikere hos os. De laves i sølv, hvidguld, rødguld og alm. guld, og med enhver type ædelsten. 
Herremodellen vil man lave som allianceringen, blot uden sten. 
Vi vejleder og guider jer hele vejen igennem, så I får helt rigtige for jer!
Kig en tur forbi vores facebookside, der ligger lidt forskellige billeder til inspiration. 

Vielsesringe med god samvittighed


Shimmering Vielsesringe - Pris et par vielsesring i 14 kt. guld (uden diamant) kr. 16.500

Shimmering Vielsesringe fra Guldsmed Sidsel Christensen er håndlavet i recycle guld. Lyset bliver reflekteret i ringens facetter, som solens stråler i havet. 

Alle ringe bliver håndlavet på eget værksted og kan derfor laves efter ønske, evt. af kundens eget gamle guld, og med diamanter i forskellige størrelser.

Vidunderlige vielsesringe 


Vielsesringe fra BARTOLI Copenhagen - Pris fra kr. 4.200 til 54.000

Hos BARTOLI Copenhagen har vi et stort udvalg af vielsesringe i traditionelle og eksklusive designs. Tag eksempelvis Mokune Gane som er en speciel japansk støbeteknik, hvor gulguld, rødguld og hvidguld bliver smeltet sammen, og skaber et unikt mønster og i får derved helt unikke ringe.

At vælge vielsesringe er en proces, som BARTOLI altid kan være behjælpelig med. Ønsker det kommende brudepar at kombinere vielsesringe fra forskellige par, fordi ønsket om et mere maskulint herrering er der sammen med ønsket om en damering med flere diamanter i? Så kan BARTOLI også være behjælpelig med at isætte flere diamanter i vores allerede eksisterende modeller, og vejlede med en eventuel sammensætning af ringene.

Udover guldringe har BARTOLI også et stort udvalg af vielsesringe i sølv, titanium, platin, palladium, keramik, tungsten og stål.

Ringe lavet efter tusind år gamle teknikker


Vielsesring i guld - Priser fra kr. 10.000

Hos Torn smykker byder vi dig ind til et lidt anderledes Guldsmede-værksted, hvor der kan ske mærkelige og til tider, forunderlige ting.

Guldsmedemester Torben Nørbo designer alle smykker i samarbejde med dig som kunde. Her går vi op i, at du skal have en god oplevelse og et smykke for livet. Alle smykker laves i hånden, efter tusind år gamle teknikker. Alle produkter laves i eget værksted.

Vielsesringe er et særligt speciale, så skal du forloves eller giftes, er vi klar med professionel rådgivning, hvor det er jer der bestemmer designet. Som en ekstra service kan I aftale tid til et besøg ude hos jer uden merpris. På denne måde kan design og aftaler foregå i fred og ro og uden stress, når I har tid. Få eksempelvis lavet din vielsesring af dit gamle guld.

Jeres helt personlige vielseseringe


Vielseseringe - Pris på forespørgsel

Guldsmed Vicki Buerholt har hendes egen kollektion, og laver alt i hånden, men laver også mange smykker efter kundens eget ønske, hvor meget bliver lavet af kundens eget gamle guld, som bliver smeltet om til nye smykker.

Især i disse måneder, bliver der lavet mange personlige vielsesringe med historie og høj affektionsværdi, da de fremstilles af kundernes arve guld. På den måde, er det meget personligt og ringene får en fin historie.

Den personlige service bliver vægtet højt, da det er vigtigt, at kunderne får en god opevelse, når de kommer og kigger på noget så vigtigt, som vielsesringe.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup