Her er filmene, du skal se dette forår
Foto: Blockbuster Raya og den sidste drage

Her er filmene, du skal se dette forår

Animation? Eventyr? Thriller? Forårets største streaming-nyheder byder på noget for enhver smag!

Der venter masser af store filmoplevelser i hjemmebiografen dette forår. I hvert fald hvis du kigger på Blockbuster. De har fyldt biblioteket op med stjernespækkede nyheder, fantastiske fortællinger og længeventede efterfølgere, der bare venter på, at du sætter dig godt til rette og trykker ”play”.

Læs med her, hvor vi har samlet nogle af de største titler lige nu.

Raya og den sidste drage - kan ses nuRAYA-ONLINE614.jpg

I Disneys nyeste animationshit Raya og den sidste drage er der skruet helt op for både eventyr og spænding. Filmen handler krigerprinsessen Raya, der bor i Kumandra – en verden, hvor mennesker og drager altid har levet sammen i harmoni. Altså, lige indtil en ond magt truede riget, og alle dragerne ofrede sig for at redde menneskeligheden.

Nu, 500 år senere, er samme trussel tilbage, og det er op til den unge Raya at finde ud af, om legenden taler sandt; at der faktisk er én sidste drage tilbage et sted i Kumandra. For kun med hjælp fra den kan riges befolkning vinde over de onde magter.

Filmens instruktører har tidligere lavet populære titler som Frost, Big Hero 6 og Zootropolis.

Se filmen her: Raya og den sidste drage

The Little Things - kan ses nuLittle-things_614.jpg

Denzel Washington, mørke hemmeligheder og en seriemorder på fri fod. Behøver vi at sige mere? The Little Things har alt til dig, der elsker en god thriller!

Vicesherif Joe ”Deke” Deacon bliver sendt på en kort tur til L.A. for at indsamle bevismaterialer. Men turen bliver ikke ligefrem kort. En seriemorder er nemlig løs i byen, og da Deacon kommer frem, inddrager L.A. Sheriff Department ham straks i den hæsblæsende jagt.

Hvad storbykollegerne ikke ved er, at efterforskningen trækker tråde til den ellers godmodige vicesherifs fortid - og snart er mere end blot efterforskningen i fare.

Se filmen her: The Little Things

Soul - kan ses nuSOUL-3_614.jpg

Har du endnu ikke fået set Disney-filmen Soul, er her et supergodt bud på underholdningen til din weekend.

I den søde animationsfilm får musiklærer Joe Gardner sit livs chance for at spille på byens bedste jazzklub. Men noget går grueligt galt på den store dag, og Joe ender i ”før-livet” – stedet, hvor sjæle får deres personlighed, før de skal ned på Jorden – inden han overhovedet når frem.

Herfra starter en udfordrende kamp for at vende tilbage til livet på jorden i tide. Noget, ingen nogensinde er lykkes med før, og som derfor naturligvis kræver hjælp fra uventede kanter.

Se filmen her: Soul

Falling - kan ses nu10062_Falling_still_falling-day-614.jpg

Med dramaet Falling har Viggo Mortensen debut som både instruktør og manuskriptforfatter, ligesom den dygtige skuespiller, mange kender som Aragorn i Ringenes Herre, også selv er at finde på rollelisten.

Filmen handler om den 80-årige og meget konservative landmand Willis, der flytter fra landet til Los Angeles for at bo med sin homoseksuelle søns familie på ubestemt tid. En beslutning, der kræver en hel del tilvænning - for begge parter. Far og søn kommer fra to vidt forskellige verdener, og den nye fælles hverdag bliver ikke ligefrem lettere af, at Willis er begyndende dement.

Se filmen her: Falling

Croods 2: En ny tid - kan ses fra d. 5/4Croods-New-Age-614.jpg

Den søde Dreamworks-film om stenalderfamilien Croods blev hurtigt et hit hos både store og små. Og nu er efterfølgeren, Croods 2: En ny tid, også klar til streaming i hjemmebiografen!

Denne gang bliver familien udfordret af familien Bedrested, som mener, at de er både bedre og mere udviklede. Men da en fælles fjende pludselig truer, har de to familier intet andet valg end at holde sammen trods deres forskelligheder. Og hvem ved? Måske de endda kan lære noget af det.

Filmens instruktør har tidligere arbejdet med populære animationsfilm som Kung Fu Panda og Shrek den lykkelige.

Se filmen her: Croods 2

Erna i krig - kan ses nuErna-i-krig-4-614.jpg

I 1918 banker den lokale landbetjent på døren hos Erna Jensen (Trine Dyrholm) og hendes 17-årige søn Kalle. Han er kommet for at hente Kalle til krigstjeneste for Det Tyske Kejserrige. Men den handlekraftige Erna har ikke i sinde at sende sin eneste søn afsted til skyttegravskrigen. I hvert fald ikke alene! I håb om at kunne redde Kalle fra døden, klæder hun sig ud som menig soldat og drager afsted til fronten sammen med ham – og et regiment af sønderjyske landsmænd.

Erna i krig er baseret på Erling Jepsens roman af samme navn og instrueret af Henrik Ruben Genz, der også står bag store danske film som Frygtelig Lykkelig og Gud Taler ud.

Se filmen her: Erna i krig

29 (serie) - kan ses nu29-serie_614.jpg

Søndag på sofaen? Blockbuster got you! Nu kan du nemlig se de første fire sæsoner af den danske og ekstremt bingeværdige hitserie 29.

I serien følger vi de to venner Julie og Jesper i deres op- såvel som nedture. Først som 29-årige og herefter ét år ældre for hver sæson, der går. 30-årskrisen nærmer sig allerede i sæson 1, og presset om at finde den perfekte partner, få børn, en fed karriere og styr på sit liv bliver bestemt ikke mindre, som seriens hovedkarakterer bliver ældre. Tværtimod!

Se serien her: 29

Honest Thief - kan ses nuHonest-Thief-2_614.jpg

Da den erfarne bankrøver Tom (Liam Neelson) møder kvinden i sit liv, beslutter han sig for at starte et nyt liv uden kriminalitet. Tom vælger at overgive sig selv til FBI og aflevere de mange millioner dollars, han har gemt. Til gengæld vil Tom have nedsat straf og en ren straffeattest. Han opdager dog hurtigt, at der er stærke korrupte kræfter på spil i FBI, og at han må kæmpe sit livs kamp for at få renset sit navn.

Se filmen: Honest Thief

Picture of Lies - kan ses nuPictureOfLies_614.jpg

Claes Bang som kunstsvindlende kvindebedårer og selveste Mick Jagger som stenrig kunstsamler. Thrilleren Picture of Lies har en imponerende rolleliste - og en mindst lige så spændende historie!

Kunstanmelderen James Figueras rejser sammen med sin elskerinde til kunstsamleren Cassidys hus ved Como-søen. Cassidy har nemlig en usædvanlig forespørgsel til dem: de skal stjæle et maleri fra den ikoniske maler Debneys atelier.

Det er ikke nogen let opgave, og som parret begynder at bruge tid sammen med Debney for at komme tæt ind på livet af ham, bliver den kun sværere endnu. For hverken kunstneren eller parrets mission er, som det ser ud til.

Se filmen her: Picture of Lies

Den sorte jord - kan ses nuden_sorte_jord_614.jpg

I den biografiske thriller Den sorte jord følger vi den unge reporter Gareth Jones, der er på toppen af sin karriere. I 1933 får han nemlig, som en af de få, et interview med Adolf Hitler, hvorefter han drager til Sovjetunionen for at undersøge, hvordan kommuniststaten på så kort tid har formået at modernisere landet og opruste deres hær.

Målet er at få et interview i hus med Stalin, men rejsen bringer ham i stedet ulovligt til Ukraine, hvor han på mareridtsagtig vis får svaret på Sovjets fremgang. Da russerne opdager, at Gareth kender til den barske sandhed, vil de gøre alt for, at historien ikke når ud til resten af verden – og så går jagten ellers ind på den chokerede journalist.

Se filmen her: Den sorte jord