Hjemmets julekurv
Foto: Ida Gantriis | Hvem fortjener årets julekurv?
Hjemmet

Hjemmets Julekurv

Hvem skal have Hjemmets Julekurv?

Kender du et menneske, der fortjener en særlig opmuntring eller anerkendelse? Så er det nu, du kan indstille hende eller ham til Hjemmets Julekurv.

Af Ellen Jæger 04.sep.2017 Livsstil

Kender du et menneske, som har brug for eller fortjener en særlig hilsen op mod jul? Så har du nu chancen for at indstille hende eller ham til Hjemmets Julekurv.

Det kan være en, som har brug for opmuntring efter en svær tid med sygdom eller lignende. Eller det kan være en, der gør et stort, frivilligt arbejde, en virkelig god nabo eller en lokal ildsjæl eller humørspreder, der i helt særlig grad er med til at styrke fællesskabet i jeres lokalområde.

Skriv til Hjemmet og fortæl om personen, og hvorfor vedkommende fortjener at få en julekurv. Bemærk: Det er vigtigt, at den person, som indstilles til en julekurv, også har en god historie, der kan fortælles i Hjemmet. Vi uddeler i alt seks julekurve i form af COOP-gavechecks til 1.250 kroner. Betingelsen for, at kurven bliver uddelt, er, at både du selv og modtageren af julekurven medvirker i en artikel i Hjemmet, der fortæller historien bag nomineringen. De udvalgte modtagere og de nominerende får direkte besked, og artiklerne bliver bragt i Hjemmet i ugerne op til jul.

Foto: Søren Jansby. Julekurvens værdi: 1.250 kr.

Sådan gør du

Skriv et brev til os, hvor du fortæller om den, du vil nominere, og hvorfor personen fortjener en julekurv.

Brevet skal sendes til:

HJEMMETS JULEKURV,

Postboks 252, Ugebladet Hjemmet,

Strødamvej 46, 2100 København Ø.

Eller send en e-mail:  

julekurv@hjemmet.dk

OBS: Breve og e-mails skal være os i hænde senest mandag d. 25. september.


Henter...